reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGNIESZKA- czas dla siebie czasem bezcennym:tak:korzystaj poki chlopakow nie ma;-)wcale Ci sie nie dziwie,ze nie chce Ci sie na zakupy jechac,jesli masz taka pogode jak u mnie w Poznaniu to masakra:wściekła/y: ja pozwozilam sobie wspomniane kwiatki i porozstawialam w domu-tak troche mam jak w palmiarni:tak::-D a Domino narazie OK,po Nurofenie goraczka Mu zeszla i mam nadzieje,ze nie wroci:no: MARYLA- pomysl z linkiem jest dobry,umiesc go pod suwaczkiem bedzie nam latwiej na niego wchodzic. scikam Was wszystkie:tak:

reklama
mama z tego co wiem to w Polsce jest zima na całego a więc inna pogoda niż u mnie bo u mnie jest +6 i świeci słoneczko lecz wiatr wieje dośc mocno i jest lekko chłodnawo.
A tak na prawdę to nie mam ochoty chodzic w takim wielkim tłumie bo u nas zakupy w weekend to jest masakra i mordęga :baffled:
Moi Panowie już wracają także...mój czas się kończy :-D
Dobrze że Dominik nie ma gorączki choc go obserwuj bo na noc zawsze gorączka się nasila i mam nadzieję że jednak się nie pojawi.
Mój Alan też przeziębiony z resztą mąż także chory tylko ja się jak na razie dzielnie trzy mam:)
Fajnie że kwiatki w domu sobie posadziałaś,Ja także lubię kwiaty i mam ich sporo w domu.

AGNIESZKA- ja mam kwiaty porozstawiane na paraperach,na podlodze we wszystkich 5 pokojach i w kuchni i gdzie tam jeszcze mozna:tak: a Domino niestety znow rozpalony,znow dalam Nurofen. dziwnie jakos bo ani nie marudzi,normalnie je,bawi sie na calego wiec nie wiem jak rozumiec ta sytuacje i tak musze czekac do poniedzialku bo w weekend pediatra nie przyjmuje:-(no nic. a u nas fakt zima w pelni,dzis caly czas pada i bardzo silnie wieje,wcia tworza sie zaspy:wściekła/y:dlatego planuje tak zajsc w ciaze,zeby urodzic na wiosne najwczesniej bo jak takie zimy beda to trzebabedzie z maluchem w domu siedziec a wiosna to na ogrod mozna ystawic i niech spi-cycus i spanie,cycus i spanie:tak::-)

mama to może Dominik jest tylko lekko przeziębiony,ale w poniedziałek idz z nim do lekarza,niech go przebada,będziesz wtedy spokojniejsza:)
A dajesz mu jakieś witaminy?
Dopiero teraz zauważyłam nowy avatar,śliczny:)

AGNIESZKA- a dziekuje:-)maz mi wstawil bo ja jak juz pisalam musze sie jeszcze wiele nauczyc,ale najwazniejsze,ze mam:tak:jasne,ze w poniedz.pojde z Nim do pediatry,niech Go oslucha bo cos kaszlec zaczyna:-( a ja daje im raz dziennie rutinoskorbin,ale zaraz jade na male zakupy z kumpela to do apteki zalece powiem co i jak z Malym i moze cos doradzi.

AGUS KULA - dzieki za opinie na NK;-) ostatnio(w pazdzierniku) bylam u stylisty,zeby troche doradzil z wygladem:tak:jak widac na starszych fotkach na NK rozjasnialam wlosy na blad a nie kazdemu w takim kolorze dobrze. Gosciu stwierdzil,zebym wrocila do swojego koloru tymbardziaj ,ze oczy mam piwne i faktycznie tak czuje sie lepiej:tak:a fryzure mam tak obcieta,ze po umyciu wlosow tylko susze i nic wiecej-rewela. trzeba dbac o siebie a i maz zadowolony,za ma taka zonke.staram sie wygladac jak kobietka a nie tylko mamauska:-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama to udanych zakupów życzę;)
powiedz farmaceucie co i jak a na pewno coś doradzi...
wyglądasz super,na prawdę,stylista dobrze doradził :tak:

Ja też uciekam na małe zakupy także będę za nie długo...;-)

dzieki :) ale motywacji nie mam za grosz... zmusze sie :)
asiuasiu: tiramisu to ulubiony deser mojego F. ja nie umiem go robic, wiec ma okazje tylko jak gdzies wychodzimy
moze kiedys sie naucze, jak bed emiecc wiecej czasu... bo narazie to mam problem z normalnym obiadem :)
baaaardzo proste ja by kieds chciala zrobic to sluze pomoca :) czas wykonania to 10 minut hihi

Ostatnia edycja:
Witam sie wieczorem-niestety nie dojechalam do centrum handlowego bo u nas taka masakra z opadmi sniggu i z wiatrem,ze droga byla zablokowana-auta w rowach,wypychanie po 8 facetow do 1 auta,akurat znajomi do nas jechali to opowiedzieli i kumpela mowi,ze gdyby wiedzieli co to bedzie to w zycie by sie z domu nie ruszali:no:do tego z 2 dzieci.kurcze,ze jeszcze tyle do wiosny:wściekła/y: dalam Dominikowi na noc Nurofen i sinekod-taki krpole,kt,hamuja odruch kaszlu i moze jakos damy rade pospac jak On pospi a jutro do apteki pieszo pojde-cholera nie pojde bo przeciez niedziela:wściekła/y:czyli musze lopate spakowac do bagaznika i jechac do tego centrum!! ASIUASIU1 ja tez chetnie bym zrobila tiramisu ,wiec jakby co to poprosze o przepis:tak: AGNIESZKA- dziekuje za Twoja opinie na temat koloru wlosow;-)

reklama
mama05 spoko ;-)

...boże a mój Alan 10 minute temu spadł z 13 schodów :-( czoło i nos ma zdarte :-(na szczęście nic poważnego się nie stało ale mąż to aż z wanny wybiegł bo słyszał jak Alan leci w dół.Masakra teraz zanim rany się zagoją to minie kawał czasu :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry