reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I tak trzymać:tak: trzeba trochę pozwiedzać bo to co zobaczymy to tyle naszego, to zostanie nam na zawsze...:-):-)
Oj ja już nie mogę się doczekać etapu meblowania, malowania i sadzenia kwiatków... zazdroszczę zakupów mebelków No ale jeszcze może 1-2 latka i też będę szaleć:-D:-D oby...

życzę powodzenia planu ;)

tak, zwiedzanie ma to do siebie, że na zawsze zostanie i nikt nie zabierze .. my już zaczęliśmy nasze podróże... na szczęście oboje je uwielbiamy więc nie ma problemu ;)

wkleiłam kilka bodziaczków na bloga , tak informacyjnie tylko pisze :)

zaraz pobiegnę pooglądać ;)

reklama
agnieszka.kk - my tu produkujemy, a Ty coś nas zaniedbujesz ostatnio Kochana ;)
Powodzenia w szukaniu torebki ;) a ja zamierzam zrobić sałatkę, ogarnąć trochę i wziąć się porządnie za naukę, bo prawie nic się nie nauczyłam a egzamin coraz bliżej....

maryla86 - kolejna porcja super ciuszków widzę :D i łóżeczka są, to jeszcze wózki do kompletu porób ;)

kpi23 - w stolicy mam kuzynke więc jak kiedyś u niej będę to czemu by się nie umówić na kawkę, ale to dużo wody w Wiśle upłynie zanim ja tam zawitam ;)
Ogólnie to miłych zakupów życzę :)

mama05 - zdrówka dla Dominika- oby to ząbki tylko były a nie choróbsko!!

agnes_kula
- powodzenia w sprzątaniu ;)
Ja też idę ogarnąć :(

byłam, wróciłam i szczęśliwa jestem ... nie ma to jak sobie zrobić dobrze!

ej tam, wiedziałam, że nie palniesz ...
dziewczyny to tak dopada mnie czasem bo generalnie to nie martwię się z takich błachych powodów ... jak na znajomych popatrzę, że młodsi albo w moim wiek po 2 brzdąców mają ... ale każdy ma swoją ścieżkę w życiu ...

fajnie, że jesteście bo podnosicie na duchu w słabszych chwilach ;)
dziękuję

ja już poznałam smak mieszkania w stolicy ... wszystko kilka razy droższe ...
sukienka kosztowała 2.800 ... i jak pisłam cena nie była z najwyższej półki ...
takie same meble do kuchni w stolicy 36 tysi + 10% montaż, w Koninie 12 tyś ... montaż w cenie ...
pewnie z kolei więcej zarabiam ze względu na stolicę ale myślę, że w podsumowaniu i tak na tyle samo nas stać ...

za 30 lat??? będę businesswoman na wcześniejszej emeryturce zwiedzającą świat ... co Wy na to????

to miłego i owocnego baraszkowania ;-)

ja cały czas szukam czasu, żeby Was trochę popodglądać ...
jak już popisze na forum to oczy się kleją ... ;(

HEJ DZIEWCZYNY! :) jak mija weekend?

Hmmm...nic mi nie mow o zyciu w stolicy ... i o cenach, a zwlaszcza nieruchomosci... powiesic sie mozna...
a co robilas u kosmetyczki???? boze, jak ja juz dawno nie bylam... zawsze mi zal czasu, fryzjer to juz dla mnie katorga, dlatego najczesciej wolny czas konczy sie wypadem na zakupy
a ja za 30 lat???? o boze... nie iwem, nie mam pojecia... ale bizneswoman chyba nie... bo juz musialabym zakasac rekawy :)

Witam Was dziewczyny jak zwykle z samego rana :-)
widze że z suwaczkami sobie poradziłyście - josephine super ten suwaczek :)
ja zaraz będe zdjecia produkować do bloga :)

hej
suwaczek to dzieki lovely specjalistce :)
a moj dzis pojechal do pracy... rano pobawil sie z malym, dal am am
no i coz... do wieczora bedziemy sami i jutro tez
ale jeszcze tylko 2 lub 3 takie weekendy i pozniej ebdzie spokojniej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka.kk - my tu produkujemy, a Ty coś nas zaniedbujesz ostatnio Kochana ;)
Powodzenia w szukaniu torebki ;) a ja zamierzam zrobić sałatkę, ogarnąć trochę i wziąć się porządnie za naukę, bo prawie nic się nie nauczyłam a egzamin coraz bliżej....

...no tak wy tu produkujecie a Ja nie zawsze mam czas na czytanie wszystkiego i odpisywanie.
Wiesz...Ja pracuje ciągle 2 zmiany,do południa oprócz komputera mam także małego pod ręką i cały dom także w tygodniu mało mam czasu na bb ale w weekendy staram się nadrabiac:)

maryla za chwilę skocze obejrzec Twojego bloga:)
mama zdrówka dla synka i niech szybko wraca do zdrówka:)
kpi23 Ja w stolicy mam brata,mieszka tam z narzeczoną i nie wiem czy w marcu do nich nie zawitam...:)
agus kula domek już posprzątany?Bo ja mam już wszystko ogarnięte,nawet obiad mam już przygotowany tylko podrzac będzie trzeba:)
lovely a Ty jak się czujesz przed starankami?stres?

:ASIUASIU1 co tam dzis u Ciebie w planach:confused:
czesc dziewczynki a ja w zwiazku z tym ze mamy gosci 1 raz w zyciu zrobilam tiramisu mmniam (bardzo lubie gotowac moj mowi ze mu sie z tym udalam bo on totalne w kuchni beztalencie :)) posprzatalam domek i czekamy :) josephin suwaczek cudo :)) agnieszka mam nadzieje ze uda ci sie "zlapac" torebke :) milego dnia

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki a ja w zwiazku z tym ze mamy gosci 1 raz w zyciu zrobilam tiramisu mmniam (bardzo lubie gotowac moj mowi ze mu sie z tym udalam bo on totalne w kuchni beztalencie :)) posprzatalam domek i czekamy :) josephin suwaczek cudo :)) agnieszka mam nadzieje ze uda ci sie "zlapac" torebke :) milego dnia

dzieki :) ale motywacji nie mam za grosz... zmusze sie :)
asiuasiu: tiramisu to ulubiony deser mojego F. ja nie umiem go robic, wiec ma okazje tylko jak gdzies wychodzimy
moze kiedys sie naucze, jak bed emiecc wiecej czasu... bo narazie to mam problem z normalnym obiadem :)

agnieszka.kk - stres ogromny, boje sie czy dam radę szkołę połączyć z dzieckiem itp. ale jestem dobrej myśli :) no i jak finansowo to będzie wyglądało :/ mój ma niby obiecana podwyżkę ale jakoś jej nie widać :(
Ja posprzątałam i zaczęłam robić sałatke, lecę kończyć :)

reklama
agnieszka.kk - stres ogromny, boje sie czy dam radę szkołę połączyć z dzieckiem itp. ale jestem dobrej myśli :) no i jak finansowo to będzie wyglądało :/ mój ma niby obiecana podwyżkę ale jakoś jej nie widać :(
Ja posprzątałam i zaczęłam robić sałatke, lecę kończyć :)

Najważniejsze że jest pozytywne nastawienie a reszta sama przyjdzie zobaczysz:)
;-)

A Ja siedzę na razie sama,mąż z synkiem pojechali do brata męża.Miałam czas na ogarniecie domu a teraz mam czas dla siebie:)
Jednak dziś odpuszczę sobie zakupy...nie chce mi się isc ehhh:shocked2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry