reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine - mówiłam ze maniakiem suwaczków jestem ;) jak co zawsze służę pomocą ;)

kpi23 - to w jakiej ty tu firmie wzięłaś te meble? może kojarzę :p
a w łeb palne jak juz urodzisz za kare za to marudzenie hehe :D nie martw się - ja w sumie zawsze chciałam mieć młodo dziecko i dążę do tego aby tak było :D ale nie każdy ma taką możliwość, a świat byłby nudny gdyby wszyscy robili to samo ;)

reklama
...ale produkcja wrze :)
nie było mnie pół dnia a tu tyle do nadrobienia że szok :szok:
oczywiście przeczytałam wszystko ale zmęczona jestem na maksa i wybaczcie ale nie odpiszę :-(
W końcu mam weekend z czego bardzo się cieszę :happy2:
Buziaki!!!

Witam Was dziewczyny jak zwykle z samego rana :-)
widze że z suwaczkami sobie poradziłyście - josephine super ten suwaczek :)
ja zaraz będe zdjecia produkować do bloga :)

Witam Was dziewczyny jak zwykle z samego rana :-)
widze że z suwaczkami sobie poradziłyście - josephine super ten suwaczek :)
ja zaraz będe zdjecia produkować do bloga :)

Również się witam z gorącą kawką w ręku:)
Dziś mam sporo pracy ww domu także dzień mam już zaplanowany a po południu mam jechac do centrum poszukac tej nieszczęsnej torebki ale nie wiem czy będzie mi się chciało...

A co u reszty dziewczyn,jakie plany w ciągu dnia?

Witam w ten sobotni i śnieżny poranek!

lovely - fajnie, chociaż mnie w Wawce odwiedzisz ;)
meble zamówiłam w firmie WOLDEX

maryla - produkuj fotki, produkuj ... ;) będzie co oglądać ...

a co dziś w planach?
najpierw ogarnę trochę mieszkanko, później jedziemy na pierwsze zebranie z naszym zarządcą osiedla ... (miło nie będzie bo wszyscy duuuuużo uwag mamy) a po zebraniu na zakupy (płyta indukcyjna do kuchni) i ogladanko (kanapa do salonu i mebelki i wózek dla malucha) ...

miłej soboty życzę ;)

Ja dziś po pracy lece do sklepiku - promocja bielizny w moim ulubionym butiku dziś jest :), zachacze po jakieś winko i prędko do domku bo trzeba szybko cały domek posprzątać , prasuje tygodniowe pranie (bo w tygodniu mi sie nie chciało :( ], pewno zrobie cos do jedzonka, może zrobie pizze mojemu mężulkowi jak zechce, otworze winko a potem do wyrka puki @ nie ma :):):), a jutro lenie się cały dzionek i w dresiorach będe śmigać - no może jakiś spacerek - chyba że pogoda sie nie zmieni to nawet nosa nie wychyle :)

Witam kobietki kochane:tak:ja dzis pospalam do 9.30 i wlasnie skonczylam domek ogarniac,zaraz za przygotowanie obiadku sie biore-zrazy dzisiaj;-) Marylko dzialaj z fotkami,bo ciekawe jestesmy co tam jeszcze masz na stanie:tak: KPI23 ciesze sie,ze wizyta w salonie poprawila Ci humor-to zawsze dziala:happy2:meble faktycznie masakrycznie drogie... Agnieszka.kk - owocnych poszukiwan torebki:tak: my mielismy jechac dzis do naszego przyjaciela-byl moim swiadkiem na slubie,ale Dominik ma cos stan podgoraczkowy,wiec nigdzie dzis nie wychodzimy z dziecmi. musza Mu wyjsc jeszcze dwa zeby 5 u gory moze to przez zeby a moze cos Go bierze:no:oby nie. ja pozniej jade do sasiadki-kilka domow dalej,ale jade bo kwiaty od Niej dostaje-jest po rozwodzie,za m-c sie wyprowadza a bedzie narazie wynajmowac 2pok.mieszkanie i nie ma tam miejsca na kwiaty.a,ze ja uwielbiam kwiaty to chetnie przyjme:tak::-D JOSEPHINE dzialajcie z LOVELY nad drugim suwaczkiem. ZAPMARTA odezwij sie do nas:tak:ASIUASIU1 co tam dzis u Ciebie w planach:confused:AGUS KULA ukochaj swoja Emilke.

Cześć Dziewczynki[:-) Zajrzałam na chwilkę żeby później nie mieć zalegości za dużo... i zaraz wracam do prac domowych...:dry: Sprzątanko i obiadek:tak: póki mała z tatą mają drzemkę:-D:-D
QUOTE=kpi23;4902119]Ja już poznałam smak mieszkania w stolicy ... wszystko kilka razy droższe ...
sukienka kosztowała 2.800 ... i jak pisłam cena nie była z najwyższej półki ...
takie same meble do kuchni w stolicy 36 tysi + 10% montaż, w Koninie 12 tyś ... montaż w cenie ...
pewnie z kolei więcej zarabiam ze względu na stolicę ale myślę, że w podsumowaniu i tak na tyle samo nas stać ...

za 30 lat??? będę businesswoman na wcześniejszej emeryturce zwiedzającą świat ... co Wy na to????([/QUOTE]
I tak trzymać:tak: trzeba trochę pozwiedzać bo to co zobaczymy to tyle naszego, to zostanie nam na zawsze...:-):-)
Oj ja już nie mogę się doczekać etapu meblowania, malowania i sadzenia kwiatków... zazdroszczę zakupów mebelków No ale jeszcze może 1-2 latka i też będę szaleć:-D:-D oby...

agus_kula: dzięki za opisiki na nk :)

wkleiłam kilka bodziaczków na bloga , tak informacyjnie tylko pisze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Widzę że wszystkie dziewczyny zabiegane...;)
Ja też zajrzałam tylko na chwilę bo biegnę dalej sprzątac dom,jeszcze z godzinkę i do was powrócę:)
Buźka

maryla wstaw sobie linka Twojego bloga pod suwaczkami to będzie łatwiej nam zaglądac na niego:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry