reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGUS KULA- to mialas dzis troche przedsmak opieki na 2 maluchow:tak:jak juz nowe serduszko sie pojawi to napewno dacie rade-choc bedzie potrzebne wiecej cierpliwisci:tak::-)czasami mozna dostac ja w markecie na wage,ale tylko czasami:-D
Oj nie było tak źle hehe Myślę że czuje się na siłach więc już nie mogę się doczekać jak będę mogła zatestować:-D:-D:-D
Poszukam powinnam znaleźć jakoś a jak nie to się zapytam powinni gdzieś go tu mieć hehe
lopop witaj:-) pewnie że przyjmiemy Cię do Naszego grona:-):-)
O właśnie mama05 i co?? Testowałaś??? Bo dzisiaj sobota:-)

reklama
LOPOP- witam,jasne,ze przyjmiemy:tak:chociaz zycze,zeby staranie daly efekt;-)my tu goscinne jestesmy i wszstkie chetnie przywitamy prawda kobietki:confused::tak::confused:

LOPOP- napisz cos o sobie,ktory to cykl staran,czy nasz juz jakas pocieche:confused: AGUS KULA- nie robilam testu bo nie wiem czy to za wczesnie nie bedzie @ ma byc we wtorek to sobie spokojnie poczekam. a te bole w podbrzuszu to mysle bardziej od tego torbiela. innych objawow brak,tak wiec poczekam na rozwoj wypadkow:tak:

Racja najlepiej poczekać bo tak jak mówisz to może być od torbiela a @ już coraz bliżej więc jakoś wytrzymamy z ciekawością:-) Co do objaw ciążowych to ja na szczęście nie miałam ani wymiotów ani nudności ani w sumie nic mi nie było tylko brzuszek i (.)(.) mnie bolały no i brzuszek rósł:-):-) Oby drugim razem też tak było:-D:-D

Dziękuję za ciepłe przyjęcie. Mam synka ma 6 lat, w kwietniu będzie 4 lata odkąd staram się o drugą pociechę i jak narazie bez większych efektów.

AGUS KULA- a mnie (.) (.) nie bolaly ani w 1 ani w 2 ciazy, jedyne co jeszcze jest dla mnie dziwne to dostalam 4 syfki na brodzie i na czole nie pamietam juz kiedy takie wynalazki mialam na twarzy,ale wtorek blisko to sie okaze:tak: OPOP- to faktycznie troche juz Wasze proby trwaja,ale twardym trzeba byc i dzialac bo nie w zyciu nie przychodzi lekko i juz tymbardziej to czego tak pragniemy:no:dlatego trzeba zakasac rekawy i dzialac:tak:a my tu od tego jestesmy,zeby sie wspierac ,wiec w trudnych chwilach sluzymy pomoca i wsarciem a w radosnych chwilach cieszymy sie wszyskie.;-)

LOPOP- musisz postarac sie o suwaczka:tak::tak:my tu wszystkie mamy;-)

Kochane moje na mnie czas,jutro oczywiscie bedziemy skrobaly nadal,wiec do jutra-spokojnej nocy,slodkich snow i owocnych staran dla tych,ktore dzialaja:tak:;-)papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny moje dziecko to "człowiek guma" z lekko zdartym czołem i noskiem:)Na szczęscie nic się poważnego nie stało i spokojnie już śpi ;-)

Cieszę się że wątek wrze ;-)
Dobrze że jesteście moje kochane :tak:;-)
Dziś dopiero skojarzyłam że w grudniu minęło już 3 lata jak jestem na forum bb :szok:

Życzę udanych wypieków:)
...i witam nową staraczkę na wątku 2011 :-)

reklama
Hejka! ja cały dzień jakoś nie mogłam sie zmusić do pisania nie wiem czemu:confused:
może to przez naukę... bardzo się martwię egzaminem, bo bardzo surowa pani doktor go przeprowadza :baffled: już miałam problem z zaliczeniem kolokwium z kilku tematów, a co dopiero egzamin jak tyle materiału:-( Matko jaki dół mnie przez to dopadł :sad::sad::sad: sorki, że smęcę no ale tak właśnie sie czuję :zawstydzona/y:
I jeszcze mam ochotę na przytulanki a tu muszę do poniedziałku czekać:wściekła/y:
echhhhhhhhh......................:frown:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry