reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinko hmmmm no to teraz już wiem :) a Ty też z Łodzi czy z okolic??
kinga oj będzie się działo oj będzie, jak mus to mus :p hihi
mojego uprzedziłam że ma być w dobrej formie jutro jak wróci :)
chodź on dobrze się odżywia nie pali( oboje nie palimy ) pije tylko przy okazji jakieś więc zawsze jest w formie hihi

maryla a co do picia tigera coli itd to jeśli to nie jest nałogowe spożywanie to wszystko w małych ilościach aż tak nie zaszkodzi,
moja hmmmm jak ją nazwać :p mojego faceta brata dziewczyna przez całą ciąże miała przogromna ochotę na colę choć zazwyczaj nie pije takich rzeczy
dodam że na dniach będzie rodziła :)

Ostatnia edycja:
reklama
bibinka, iwona -a moja spokojnie przeszła wszystkie ząbki tylko tę piątki jakoś wybitnie jej dokuczają :-( A z dolnych jej schodzi już dziąsło i podejrzewam ze sobie podrażnia to dziąsełko jak je czy przygryza :-(

maryla - a jak speeda dostaną i się na 3 albo więcej podzielą? :-D

marylka a może sobie wykraczesz te bliźniaki:-)

kinga to b.wcześnie te 6,co?niby nie powinny,bo mleczaki tylko do 5 są.ale w niczym nie ma reguły na 100 %.mam nadzieję,że bezboleśnie mu wyjdą:tak:

iwonka z Bełchatowa:-),ale jestem rodowitą Łodzianką i tam mam rodzinkę,a tu mieszkam dopiero 7 lat,czyli od ślubu:tak:

oj muszę lecieć koleżanka na manufakturę mnie wyciąga a potem praca :(:(:( kurczę znów wrócę a tu ze 20 stron do nadrobienia będzie :p hihi

życzę miłego popołudnia :):):)

Witam sie czwartkowo
Dzis biore kolderke, poduszke i moje manatki, szukam kata w pracy i spie po pracy tam az do jutra. Przeprowadze sie chyba do pracy mojej, bo zapowiada sie duzo roboty hy hy. soboty czy niedziele pracujace. Takze bedzie ciekawie.
Przedwczoraj po pracy domowy salon pieknosci, az lepiej sie poczulam. Wczoraj bylam u kochanej siostry, pogadalysmy ho ho, a dzis jestem jakas bez sil :(((

cześć pysia! wykończysz się kobitko.ale plus jest taki,że nie będziesz miała gadania nad uchem,tak jak w domu;)

zmykam doprowadzić się do porządku:-p.miłego dzionka życzę:tak:

kinga to b.wcześnie te 6,co?niby nie powinny,bo mleczaki tylko do 5 są.ale w niczym nie ma reguły na 100 %.mam nadzieję,że bezboleśnie mu wyjdą:tak:
ja mam nadzieje ze jeszcze te zeby poczekają heh dopiero co 4lata bedzie miał w tym roku a podobno około 5roku życia szóstki wyłażą

marylka, no i o to mi chodziło. :-D:-D:-D:-D huurrrraaaa dawna Marylka wróciła (chyba mucha już wyleciała:laugh2:)
mama, a ty co się nie odzywasz. obiadek pichcisz ????, bawisz się z Domim ??? czy plotkujesz z sąsiadkami ???
ja spadam na 13:30 na cytologię (mam nadzieję, że mnie nie zapłodnią tak jak Majkę:-D:-D:-D) kurde i mnie odwala dziś...:rofl2:
Ewelinka, uśmich proszę, nie smutać się.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry