reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A co tu się kurka dzieje???!!!!! :szok:
Eeeeee......dziewczynki......wrzućcie na luz i nie psujcie atmosferki na wątku, po co te zgrzyty? Nie szkoda pięknego dnia? Oj..nieładnie...nieładnie....:no:

Życzę WAM Kochane cudnego dzionka!!! Uśmiechu na twarzy i pysznej kawki/herbatki w doborowym towarzystwie :-)

Ja niestety dziś nie najlepiej się czuję i jakoś weny brak...chyba dopiero stres wychodzi...:sorry:

reklama
bibinka - to dobrze że optymizm się włączył :tak: oby tak dalej :-D
maryla - Tigera nie wolno w ciąży - przeczytaj sobie pod składem jest takie ładne ostrzeżenie. Ja też piję :-p

A mi Karola gorączkuje o zęby bo jej wszystkie piątki na raz idą - bidula mi miauczy ze boli, boli :-(

cześć,

i ja jeszcze swoje trzy grosze dołoże:-)
agnieszko, rozumiem, że możesz mieć gorszy dzień, ale hasła typu "zajmij się sobą" są nie fair. Sama napisałaś, że w lipcu coś będziecie działać i tyle, dopiero następne dotyczyły końca wakacji. To nie istotne bo to sprawa twoja i męża, a te nerwy nie potrzebne.
Po co psuć atmosferę na wątku. U nas tak przyjemnie:-):-):-)

Kinga ja nie mam nic przeciwko.

A tak w temacie zamkniętego, nie byłam tam "od wieków":-D, czy coś tam piszecie dziewczyny.
Tu na ogólnym tak wrze, że dym idzie...
Miło mi że ktoś mnie tu naprawdę rozumie.
Dzieki! :sorry:

otwarty zawsze jest bardziej oblegany niż zamkniety!:tak: :happy:
iwonka i ja 3mam kciuki! :))
maryla w ciazy to na pewno tigera pic nie wolno ani zadnych dopalaczy

Sol mam nadzieję,że to nie chwilowy ten mój optymizm:rofl2:.mały,bo mały,ale zawsze:-).biedna Karolka,zęby potrafią umęczyć:-(.moja Ala bzikowała strasznie tylko przy 3,chodziła wściekła jak osa ,a reszta bez problemu:tak:

bibinka marta kinga dzięki :)
tak jak mama05 mówiła ochota na sex sama wróciła :) więc nie mogę się doczekać aż mój wróci :)
sol uuu nie dobrze wiem jak dzieci przeżywają ząbkowanie,
kurczę zęby bolą zanim się pojawią potem jak już są i zanim wypadną :( czyli przez całe życie buuuuu

Ostatnia edycja:
cześć,

i ja jeszcze swoje trzy grosze dołoże:-)
agnieszko, rozumiem, że możesz mieć gorszy dzień, ale hasła typu "zajmij się sobą" są nie fair. Sama napisałaś, że w lipcu coś będziecie działać i tyle, dopiero następne dotyczyły końca wakacji. To nie istotne bo to sprawa twoja i męża, a te nerwy nie potrzebne.
Po co psuć atmosferę na wątku. U nas tak przyjemnie:-):-):-)

Kinga ja nie mam nic przeciwko.

A tak w temacie zamkniętego, nie byłam tam "od wieków":-D, czy coś tam piszecie dziewczyny.
Tu na ogólnym tak wrze, że dym idzie...
podpisuje sie nogami i rękami pod tym postem :):):):):):)

cześć zapmarta:-).na zamkniętym słabo idzie,nie ma co porównywać z otwartym:tak:

iwonka dzięki:tak:.ja teraz dostanę @ po tabletkach,a potem czekam na kolejną i zrobię usg.w międzyczasie zrobię badania i też nie chcę tyle czekać,o ile druga @ w miarę normalnie zawita:baffled:. trzymam kciuki za Ciebie:tak:
ja trzymam kciuki za was obie :):):)

KasiaWie: masz konkurentke :):) ale mi dzis odpieprza na dzidzie no ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tak bardzo że już oglądam a allegro lezaczki bujaczki i kombinuje który zamówie z hurtowni po moich cenach :):):) eh dobrze że mam ten sklepik :) to będzie troche taniej :):) ostatnio miałam odbijke na kołyske ale nie drewniana bo te mi się nie podobają tylko takie wiklinowe albo taką z coneco - ale te sa strasznie drogie no ale to raczej zbędny wydatek bo dzidza szybko wyrośnie ale przyznam sie ze nawet licytowałam jeden model ale nie osiągnełam ceny minimalnej :( a potem mówie tak dam se spokuj bo jak będą faktycznie blixniaki - szanse marne ale ciągle mam nadzieje :):):) może po tajgerze mi sie komórki podzielą bo dostaną speeda :):):):):):):):):) to szkoda kasy na dwie kołyski no wiem los psychols jestem

iwonka oj bedzie sie działo widzę ;-)
Sol współczuję przejscia z ząbkowaniem :// ciezki temat ale kazde dziecko musi to przejsc niestety :( chociaz niektóre maluszki chyba tak mocno nie przezywają co

mojemu Filipowi niedlugo mysle że szóstki sie przbiją bo mówi że czasami go boli z tyłu :/ i widze że ma białe dziąsła już mocno

marylka komórki po tygerze się podzielą:-D:-D:-D:-D.nie mogę:-D:-D

iwonka ,a Ty wiesz,że my sąsiadki jesteśmy:-)?

A co tu się kurka dzieje???!!!!! :szok:
Eeeeee......dziewczynki......wrzućcie na luz i nie psujcie atmosferki na wątku, po co te zgrzyty? Nie szkoda pięknego dnia? Oj..nieładnie...nieładnie....:no:

Życzę WAM Kochane cudnego dzionka!!! Uśmiechu na twarzy i pysznej kawki/herbatki w doborowym towarzystwie :-)

Ja niestety dziś nie najlepiej się czuję i jakoś weny brak...chyba dopiero stres wychodzi...:sorry:
dzięki i wzajemnie miłego dzionka :):):):):) oby humorek szybko się poprawił :):)

bibinka - to dobrze że optymizm się włączył :tak: oby tak dalej :-D
maryla - Tigera nie wolno w ciąży - przeczytaj sobie pod składem jest takie ładne ostrzeżenie. Ja też piję :-p

A mi Karola gorączkuje o zęby bo jej wszystkie piątki na raz idą - bidula mi miauczy ze boli, boli :-(

Miło mi że ktoś mnie tu naprawdę rozumie.
Dzieki! :sorry:

otwarty zawsze jest bardziej oblegany niż zamkniety!:tak: :happy:
iwonka i ja 3mam kciuki! :))
maryla w ciazy to na pewno tigera pic nie wolno ani zadnych dopalaczy

kochane ja wiem że w ciąży tajgera pic nie wolno nie no tyle to jeszcze wiem a ja jeszcze nie jestem dopiero mi się dzis płodne zaczeły owólka dopiero w niedziele chyba i dlatego nie wiedziałam czy w płodne moge bo ja tak to już dawno tajgera nie piłam bo sie staramy ale dziś mnie tak wzieło i nie wiedziałam czy moge na tym etapie starań no ale tajger już wypity po ptokach :( oby nie zaszkodził :(

jak sie powtórzyłam to sorka rozpędziłam sie :(:(

bibinka ja zawsze dopasuje sobie jakąś teorie a jak takowej nie ma to sama wymysle - no i tak powstała teoria że po tajgerze będa bliźniaki a teraz musze ostro testowac żeby sparwdzić czy teoria jesp rawdziwa no musze teraz to udowodnić :):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry