Czarny Kocur
Made by Made :*
Ooo musiałam wpaść jeszcze na moment - ZIZI OGROMNE &&&&&&&&&&&&& ZA SNU SPEŁNIENIE !!!!!! :*
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asionek to zapraszam ;-)
Dziewczyny - czy ja jestem nienormalna? Ja zwyczajnie nie znoszę chodzić po sklepach żeby ciuchy przymierzać, coś wybierać... Jak po coś idę to po coś konkretnego. Potrzebna mi bluzka - idę wybieram z 2-3 modeli, wybieram kolor i po sprawie - nie włażę do 5-20 sklepów tylko do jednego jak coś mi się na witrynie spodoba a najprędzej na placu w budkach, po spodnie idę na bazary do jednego faceta - tego samego od lat bo tylko u niego mogę znaleźć spodnie na siebie. Po buty chodzę tylko do Deichmana albo na bazary. Nie znoszę galerii itp. chyba że mogę tam zobaczyć na żywo coś co sobie na allegro upatrzyłam Powiedzcie mi że nie jest ze mną tak tragicznie :-(
paulinko Ola oglądała ozdoby i światełka i ludzi z wielkim zainteresowaniem, i to z pozycji leżącej Oczywiście preferowała jazdę, niż stanie w miejscu W Coffee Heaven wessała butlę, potem krótka drzemka, ale wybudzała ją muzyka.. no generalnie była baaardzo grzeczna, nawet w samochodzie popłakała jakieś 5 minut i stwierdziła, że dalej nie ma po co, lepiej pooglądać uciekające drzewa
bardzo bym chciała bo juz wariuję
szkoda , ze tak daleko ...
co do zakupow ja jak mam faze to uwielbiam lazic i kupowac wtedy biore wszystko jak leci
ale jak cos musze kupic to juz tak fajnie nie jest , no musze miec dzien i najlepiej mi sie samej lazi ,nie tam z kolezankami , a juz z mezem to odpada jeszcze z mama mozemy lazic i jak jest u mnie to od rana do zamkniecia latamy po sklepach , kazdy jest nasz wtedy hehe
tylko , ze ja nienawidze mierzyc ciuchow :/ dlatego spodni mam malo hehe , a reszte kupuje bez mierzenia na oko i tyle