reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lilus ja tez lubie dostawac prezenty bez okazji...ale jak raz Lukasz przyniosl mi kwiaty( z kwiaciarni, jeszcze bylismy para)to podejrzewalam go ze cos zmalowac ba nawet zdradzil:-D:-p:zawstydzona/y:.
a co do allegro to ogladam karnisze, kinkiety, zyrandole, dywany o i jeszcze wiele innych:sorry:. narazie tylko ogladam. ale wiesz jak to jest , to nie bedzie jakis wielki remont, wszystko po najtanszej lini roboty.ale i tak sie ciesze ze mala bedzie miala swoj pokoj, a ja nie bede miala zabawet stojacych w kuchni , salonie i sypialni

Ostatnia edycja:
reklama
Wiola - widzisz że ja swoją też jeszcze w szafie trzymam :laugh2: Ale mam nadzieję że szybko ci pójdzie :tak: A jaki ty teraz rozmiar nosisz? i jak możesz to prześlij mi na pw wymiary to ci powiem w co się zmieścisz ;-)

LIL - mam jeszcze 3 puszki 800g - starczy mi na trochę :laugh2: Bo ona tylko na noc mleko pije :-p

Kocurku - to do mojej Emilki było? :eek::laugh2: Bawi się na podłodze teraz kawałkiem opakowania - pochwaliłam - już do mnie lezie :laugh2: Chociaż nie - czai się :laugh2::laugh2::laugh2:

Spadam do tego sklepu i na pocztę bo w końcu nic nie załatwię a chciałam jeszcze do banku wstąpić :-( tylko czemu taka brzydka pogoda za tym oknem :-(

sol ​ee i tak wiedziałam, ze mnie nie posłucha :sorry::-p

lil ja bym mleczko wzięła, ale moja na bebilonie :sorry:

Witam i ja,dzisiaj siedzę w pracy,udało mi się dotrzeć przed 9 mimo,że na 8 miałam.I nudzę się.
Kocie obłędny prezencik:)
Mi mąż ostatnio odpokutowuje wyskok przedświąteczny i też sypie prezentami.Ale bardziej niestety praktycznymi...telefon,lapek,buty,kurtka itd.
A ja jestem jeszcze lekko nieugięta :)))

Mary,ja mam @ dopiero kilka dni ale też szaleje jak nigdy,nie wiem co jest grane,zalewa mnie niemiłosiernie:szok:

:laugh2::laugh2: Z tym mamutem nie wygrasz :laugh2::laugh2: Ona nikogo nie słucha a jak na nią krzykniesz albo czegoś zabronisz to dostaniesz opiernicz jakiego świat nie widział :laugh2::laugh2: Panna wie czego chce :laugh2::laugh2:

sol a czemu ja ci priva nie moge wyslac?
carola witaj. wiesz tak czytam o tych praktycznych prezentach i... i tak zazdroszcze:-p
lil gdzie zwialas?

reklama
Hello!

Jeju, ja dziś znów w krzakach z bólem głowy z kosmosu... :-:)-:)-( Mia nic prawie nie spała, a jak spała, to się wierciła jak szalona... Pewnie brzuszek, bo co innego. Teraz też płacze... Matulu, kiedy te kolki miną!?

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry