reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc wam.
znowu spac nie moge
wczorajszy dzien bardzo udany, pol dnia w domu, po obiedzie przyjechal do nas brat meza z rodzina, posiedzieli troche, z moim M popili piwa, jak odjezdzali to Lukasz rzucil glupim pomyslem ze za godzine bedziemy u nich z pizza( bo maja gospodarsto i musieli jechac do siebie , nakarmic zwierzaki), nie mialam juz nic do gadania.siedzielismy u nich do 24. a dzieci sie caly czas bawily:szok:.
sol wstaw gdzies zdjecia tych ubran ciazowych i ceny,moze cos mi wpadnie w oko(a moze jeszcze sie w to zmieszcze)
mialam jeszcze cos komus ale zapomnialam

czesc kocurku:-)

reklama
Wioluś to mieliście wczoraj fajny dzień! Kurcze ja też muszę o jakiejś imprezce pomyśleć, bo zardzewieję.....

Zizi właśnie!!!!!!! Twój sen mi się bardzo podobał i trzymam kciuki za jego spełnienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocurku jaki prezent??? Jaka okazja???????:-)

Jeszcze ogłoszenie - mam 5 opakowań mleczka HIPP BIO 1 - nie będę używać jednak - czy ktoś byłby chętny przyjąć to mleczko dla swojej dzidzi???
Sprawdziłam, że data jest do 19.01.2012 - więc już niedługo - ale mleczko jest szczelnie zamknięte i ja myślę, że nie zepsuje się tak od razu parę dni po dacie.

Ostatnia edycja:
Witam się - ja od 6 na nogach :sorry:

Wiola
- jak tylko mi młoda da cokolwiek zrobić to zrobię fotki :laugh2: póki co to włazi mi na kolana i pilnuje żebym nigdzie nie poszła :laugh2: Mój mały pies ogrodnika :laugh2:

lil - ja mojej też Hipp daję -dobre mleko ale ja korzystam z 2 bo jeszcze mi została :sorry: Wiem że powinna już 3 ale ... lekarka powiedziała że można się z mlekiem cofać ale nie wolno za szybko kolejnego wprowadzać więc jest ok :-p

Ja zaraz spadam na pocztę bo allegro wzywa a i facet co kupił poprosił o szybką wysyłkę, a że kasa już doszła na PayU to nie mam powodu siedzieć w domu - tym bardziej że jakieś bułki trzeba kupić :-p Karola w przedszkolu a mnie Emi terroryzuje. Kuźwa - mam 10 godzin filmu do przetłumaczenie i jak ja mam do tego siąść jak ta pimpa mi nie pozwala nic zrobić :no:
Spadam nie truję - trzymajcie kciuki żeby ktoś kupił mi ten wózek - plossemmmm

wiolu Dzisiaj trochę niespokojna - Ola budziła się co godzinę, co dwie, ale nie najgorzej dziękuję ;-)

Łezkę dostałam taką, tylko muszę jakiś łańcuszek do niej, albo będę nosić na czarnym, eleganckim rzemyku, co go dostałam z podobną zawieszką, tylko okrągłą ... a pierścionek zaręczynowy też z Aparta :)))

Lilus imprezka? ja bardzo chetnie:-p.
jestem podniecona, wczoraj pogadalam sobie z mezem i w koncu zacznie sie cos dziac w kwesti salonu i Iwonkowego pokoju.teraz szaleje na allegro i wymyslam od rana.narazie jeszcze musze sie wstrzymc i odlozyc troche kasy ale juz sie ciesze ze sie zgodzil na moje warunki:-D.
a swoja droga moj M to wariat, chcial brac kredyt na samochod dla mnie.ale mu wytlumaczylam ze na utrzymanie 2 samochodow nas poprostu nie stac i bardziej mi zalezy na pokoju dla dzieciakow i duzym salonie niz samochodzie.

sol ok, nie ma problemu. podejrzewaz ze i tak w nic dupa mi nie wejdzie ale poogladac mozna:-p.potrzymam kciuki za ciebie a ty za mnie zebym sprzedala ta przekleta suknie slubna, kupilabym albo karnisze do salony albo 2 kinkiety albo.....:-D

kocurku ale cudo:-)calkowcie w moim guscie i zawieszka i pierscionek.

Ostatnia edycja:
Sol a chciałabyś to mleczko początkowe? Jak nie oddam to będę musiała wyrzucić i szkoda mi...

Kocurku super! Uwielbiam jak facet daje kobiecie biżuterię! Może i ja się kiedyś doczekam :-p

Wioluś to dostałaś wiatru w żagle! Na allegro szukasz czegoś do wystroju wnętrz czy jak??? Oj jak ja bym chciała swoje pokoiki pourządzać!!!!!!!!!!!!

reklama
Dziękuję.. ja raczej zawsze lubiłam proste formy, choć pierścionek jest jednak zdobniejszy, niż go zapamiętałam jak kupowaliśmy, ale za to przepięknie odbija sztuczne światło dzięki czterem "lusterkom" dla diamencika :-):-):-):-)

lili bez okazji.. tak ot dostałam :)) Mój Pan z gatunku nie lubiących być zobowiązanym okazjami, powtarzam - ciekawy i trudny model :-D
Oooojjj... doczytałam.... :(((

Emi Skarbie, daj mamie trochę spokoju!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry