reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos - nie przejmuj się - takiego legalnego i udokumentowanego ja mam pół roku pracy i najbliższe dwa lata spędzę w domu więc nie martw się - nie jesteś sama ;-)

A ja zrobiłam porządki w szafie - jakoś tak pusto się zrobiło :-p
Za to mam pełno fatałaszków ciążowych - chce któraś?

reklama
hej,
niedawno wróciliśmy z kawy u Teściowej, zrobiłam żurek:tak:;-) i siadłam zerknąć co tam u Was
O 19.45 mamy pokaz ogni na mieście, ale nie sztucznych:-)

Ale jaki miałam sen dzisiaj, no cudowny:tak:
Byłam na plaży, siedziałam w dołku z piaskiem, a jak wstałam to miałam piękny brzuszek ciążowy:-):tak::happy: i przyłożyłam sobie rękę do brzucha i czułam moją dzidzię, która się kręciła w brzuszku:-):-):-)
czy to coś oznacza?????
czy odwrotność???

Zizi ja ci przepowiem, że twój sen się spełni;))

a mnie firma mohito zaskoczyła cenami;) i się nie obrażę na Made-będziemy musiały się fotkami wymienic jak się lansujemy;)))

No właśnie Paulina, tylko kiedy......

teraz weszłam zobaczyć ciuchy na Mohito, i muszę powiedzieć, że jest kilka które bym u siebie widziała:tak:

hejka :)

just : mowisz ze sie uwagi domagam?? Yyyy... chyba tak :)

made : a to przepraszam i kawe bardzo chetnie wypije :)

kocurek : co porabiasz???? jak ola ???

sol : no przede mna jeszcze tez 2 lata w domu. Minimum!!!! O ile nie ebdzie trzeciej dzidzi bo jak bedzie trzecia to zaczne zycie zawodowe pewnie ok. 33-35 roku zycia, albo wogole bo sie juz nie bedzie oplacalo!!!!!!!!!! :szok::-D:baffled: cholera niebezpieczne to...
a podstawka mnie potrzebna, bo tu mam wszedzie daleko i tak na stelazu pod gorke za daleko nie ujedziemy... a tu mam gorki wszedzie !!!!!!!!!!! :)

asionek : co u was? co porabiacie w ten WE ? jak maly ???

Sol-ja też lubię porządki w szafie-zawsze wymówka by coś kupic nowego;)))

a mi Libby przysłała zdjęcie ich trójki na Gubałówce-oprócz tego że oni wszyscy śliczności to jeszcze wokól piękny widok ze śniegiem-normalnie zazdroszczę...

aha znalazły mi się dwie chętne na nianie avent-zapomniałam wam powiedziec najważniejsze-jest ona kupiona w uk i ma wtyczki ang tzn. trójzębne;) ale pozakładam adaptery tzn. przejściówki i pójdzie-zaraz będziemy z mężem dokładnie ją sprawdzac a potem wam napiszę co i jak;)))

Paulina a czy ta niania jest na napięcie 230V??
bo jak nie to potrzebna jest jeszcze przetwornica z 110V na 230V

Hej :)

Paula - a właśnie miałam pisać, co tam u Libby :-))) Ech jak ja Jej zazdroszczę tej Gubałówki, Zakopanego, gór, widoków....śniegu i bałwana :zawstydzona/y:

Jos - :-D))) wybaczę za całusa od Poldeczka i Filutka :))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry