reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos - nie przejmuj się - takiego legalnego i udokumentowanego ja mam pół roku pracy i najbliższe dwa lata spędzę w domu więc nie martw się - nie jesteś sama ;-)

A ja zrobiłam porządki w szafie - jakoś tak pusto się zrobiło :-p
Za to mam pełno fatałaszków ciążowych - chce któraś?

reklama
hej,
niedawno wróciliśmy z kawy u Teściowej, zrobiłam żurek:tak:;-) i siadłam zerknąć co tam u Was
O 19.45 mamy pokaz ogni na mieście, ale nie sztucznych:-)

Ale jaki miałam sen dzisiaj, no cudowny:tak:
Byłam na plaży, siedziałam w dołku z piaskiem, a jak wstałam to miałam piękny brzuszek ciążowy:-):tak::happy: i przyłożyłam sobie rękę do brzucha i czułam moją dzidzię, która się kręciła w brzuszku:-):-):-)
czy to coś oznacza?????
czy odwrotność???

Zizi ja ci przepowiem, że twój sen się spełni;))

a mnie firma mohito zaskoczyła cenami;) i się nie obrażę na Made-będziemy musiały się fotkami wymienic jak się lansujemy;)))

No właśnie Paulina, tylko kiedy......

teraz weszłam zobaczyć ciuchy na Mohito, i muszę powiedzieć, że jest kilka które bym u siebie widziała:tak:

hejka :)

just : mowisz ze sie uwagi domagam?? Yyyy... chyba tak :)

made : a to przepraszam i kawe bardzo chetnie wypije :)

kocurek : co porabiasz???? jak ola ???

sol : no przede mna jeszcze tez 2 lata w domu. Minimum!!!! O ile nie ebdzie trzeciej dzidzi bo jak bedzie trzecia to zaczne zycie zawodowe pewnie ok. 33-35 roku zycia, albo wogole bo sie juz nie bedzie oplacalo!!!!!!!!!! :szok::-D:baffled: cholera niebezpieczne to...
a podstawka mnie potrzebna, bo tu mam wszedzie daleko i tak na stelazu pod gorke za daleko nie ujedziemy... a tu mam gorki wszedzie !!!!!!!!!!! :)

asionek : co u was? co porabiacie w ten WE ? jak maly ???

Sol-ja też lubię porządki w szafie-zawsze wymówka by coś kupic nowego;)))

a mi Libby przysłała zdjęcie ich trójki na Gubałówce-oprócz tego że oni wszyscy śliczności to jeszcze wokól piękny widok ze śniegiem-normalnie zazdroszczę...

aha znalazły mi się dwie chętne na nianie avent-zapomniałam wam powiedziec najważniejsze-jest ona kupiona w uk i ma wtyczki ang tzn. trójzębne;) ale pozakładam adaptery tzn. przejściówki i pójdzie-zaraz będziemy z mężem dokładnie ją sprawdzac a potem wam napiszę co i jak;)))

Paulina a czy ta niania jest na napięcie 230V??
bo jak nie to potrzebna jest jeszcze przetwornica z 110V na 230V

Hej :)

Paula - a właśnie miałam pisać, co tam u Libby :-))) Ech jak ja Jej zazdroszczę tej Gubałówki, Zakopanego, gór, widoków....śniegu i bałwana :zawstydzona/y:

Jos - :-D))) wybaczę za całusa od Poldeczka i Filutka :))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry