WIOLKA1509
Fanka BB :)
made Paulina wczoraj pisala gdzies cene i firme tych ubran.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jezzu,sobota a tu taka produkcja)
ja po zakupach-nogi mi już dawno odpadły...ale ale -mam sukienkę orsay (z 100 zł na 50zł) i sweterek-kardigan mohito (z 100 na 60zł)))), do tego kremiki z superpharmu bo już mi garnier do buziaka nie wystarcza-coś cera za sucha
syn został zaopatrzony w bluzę z kapturem z h&m za całe 40zł a Maja w polarowy pajacyk z pingwinkiem)))))))
lubięęęęęę wyprzedaże)))
co do chusty-też się naczytałam o tych kółkowych i wiązanych-wadą kółkowych jest to że w pozycji kołyski często za mocno przyciskają główkę dziecka do matki i nie może w niej swobodnie oddychac-dlatego kupiłam wiązaną tkaną (mocniejszy materiał czyt. dla dziecka nawet do 3 lat)-podobnie jak Boggie-szczena mi opadła na widok 5m materiału-ale, ale instrukcja prościutka-bez problemu wiąże Maję a ona się cieszy jak widzi że wyciągam chustę, także polecam wiązaną tkaną-nie taki diabeł straszny-ja mam taką Chusta N17 Zaffiro,firmy WOMAR, 5 wzorów TANIO (2019734218) - Aukcje internetowe Allegro - ja mam ten wzór z intstrukcji montażu brazowa w turkusowe kwiatki
Boggie-ja też jestem mama-stylistka-nie ma, lans musi byc!!
swoją drogą wszystkie pociechy przepiękne
pozdrawiam