reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
znalazlam
jezzu,sobota a tu taka produkcja;))

ja po zakupach-nogi mi już dawno odpadły...ale ale -mam sukienkę orsay (z 100 zł na 50zł) i sweterek-kardigan mohito (z 100 na 60zł);)))), do tego kremiki z superpharmu bo już mi garnier do buziaka nie wystarcza-coś cera za sucha
syn został zaopatrzony w bluzę z kapturem z h&m za całe 40zł a Maja w polarowy pajacyk z pingwinkiem;))))))))
lubięęęęęę wyprzedaże;))))

co do chusty-też się naczytałam o tych kółkowych i wiązanych-wadą kółkowych jest to że w pozycji kołyski często za mocno przyciskają główkę dziecka do matki i nie może w niej swobodnie oddychac-dlatego kupiłam wiązaną tkaną (mocniejszy materiał czyt. dla dziecka nawet do 3 lat)-podobnie jak Boggie-szczena mi opadła na widok 5m materiału-ale, ale instrukcja prościutka-bez problemu wiąże Maję a ona się cieszy jak widzi że wyciągam chustę, także polecam wiązaną tkaną-nie taki diabeł straszny-ja mam taką Chusta N17 Zaffiro,firmy WOMAR, 5 wzorów TANIO (2019734218) - Aukcje internetowe Allegro - ja mam ten wzór z intstrukcji montażu;) brazowa w turkusowe kwiatki

Boggie-ja też jestem mama-stylistka-nie ma, lans musi byc!!

swoją drogą wszystkie pociechy przepiękne

pozdrawiam

Żurek się gotuje,mam nadzieję,że wyjdzie,zaraz wstawiam ciacho czekoladowe a po 15 przyjeżdża koleżanka na obiad i zrobić mi brwi i pedicure:)

Wiola - Ty Sherlock'u :-D))))
Zidentyfikowałaś już to cuś, co Ci małżonek przyniósł ? :-))))

Olivka - Ty to masz dobrze z taką koleżanką...chociaż ja w kwestii brwi, nikomu nie ufam :eek: Pazury - proszę bardzo, oddam już teraz, ale brwi? NEVER!!!!! :-D))) Smacznego!

No właśnie ona jest kosmetyczką i tylko ona potrafi moje brwi zrobić,tylko i wyłącznie ona.Nikomu nawet za dopłatą się nie dam dotknąć.
Kurka,żurek jest ale ma mało smaku...kwaśny,gęsty ale coś mi brak...co dodać?

made : dziekuje bardzo za info :) jak napisalas o meblowej branzy to mnie ocknelo, z ejuz mi sie to o oko obilo :))))
a w pracy bylej nieladnie postapili... no ale nietsety tak jest czesto...
wychodzi na to ze chyba tylko ja jestem 100% kura domowa... Bo jeszcze wogole nie pracowalam...L; urodzilam na 4 roku studiow, szkole dokonczylam ale do pracy juz nie wyruszylam... I nie wiem kiedy wyrusze... a cos by sie na ta emeryture wypadalo zaczac odkladac w wieku prawie 30 lat... Bo pozniej bede musiala robic do 80!! :szok:

sol : dzieki za linki ! myslalam o tym i nawet mam taki sam model tu dostepny ale nie wiedzialam jak to sie po Pl nazywa :)))))))))))))))))))) to teraz juz wiem, ze PODSTAWKA :)

carola : fajnie masz z taka kolezanka :) tez bym chciala!!!

Tylko Was dziś troszkę podczytuję, bo coś na zwolnionych obrotach jadę - sweterek MOHITO uroczy! Ja dopiero niedawno byłam pierwszy raz w MOHITO i kupiłam sobie tam fajną marynarkę i T-shirta - podoba mi się styl ubrań z tego sklepu no i ceny nie są jakieś zawrotne :-)

Kto był na WOŚPIE kto??? My byliśmy i fajnie było - dużo atrakcji dla Maciusia - ja na młodych, przystojnych żołnierzach oko zawiesiłam - a poza tym to u nas troszkę taki jarmark się z tej akcji zrobił :-) Można kupić serduszka, balony, lizaki, haribo, krówki i inne takie rynkowe towary :-p

A od paru dni atakuję pudełko ptasiego mleczka i jakoś załamana swoją dietą jestem...Na wagę nawet wchodzić nie chcę....

Carola a czosnek dodałaś???

Made a jaki teraz używasz podkład?? Może ja się na coś nowego skuszę...

Jos my tu o Tobie ani na chwilę nie zapominamy :-) Pamiętaj, że nawet w moim śnie się pojawiasz :-)

Lilu - my nie byliśmy, bo pogoda jakaś taka, że nawet przez okno się nie chce wyglądać :confused2: Zresztą, musielibyśmy jechać do Chorzowa, bo w moim mieście tradycyjnie nic się nie dzieje :/
Podkład Kochana od lat używam Clinique-Superfit makeup oil-free; jestem wciąż z niego zadowolona, ale chciałabym teraz czegoś innego, czegoś równie dobrego, ale bardziej długotrwałego :))
A właśnie, czy u Ciebie występuje coś, co się zwie Rogalem św.Marcina? :eek:
Firmę Mohito uwielbiam właśnie za rewelacyjne fasony i dość przystępne ceny :tak: A na ten sweterek to mam chrapkę, że ho ho :-))) Mam nadzieję, ze Paula się nie obrazi jak sobie w identycznym wyskoczę :-p

Jos - a kto chciał z Tobą wczoraj kawkę pić? No kto? Ech Ty....:-D)))) Jak możesz pisać, że o Józefince nikt nie pamięta :-p

Ostatnia edycja:
jos - ja taką podstawkę chciałam kupić dla Karoli ale ona już wystarczająco sama łaziła a jak trzeba było to jak jeździłam z fotelikiem to stawała na stelażu wózka i tak jechałyśmy do domu :-p Wygodne nie powiem :-p Ale to się tak rzadko zdarzało że nic się wózkowi nie stało - i tylko jak nie miałam żadnych zakupów :tak:

lil - u mnie pada i pogoda pod psem a chcę żeby jutro Karola zdrowa do przedszkola poszła :tak:

Dziewuszki - pochwalę się - Emila ukochała sobie szpinak - robię zasmażany szpinak z Serkiem Favita niebieskim (zielony jest za słony), czosnkiem i cebulką i wkładam w te duże muszle i zapiekam poukładane na rozwodnionej resztce szpinaku pod kołderką sera żółtego. Pychota :tak: Wcinała tylko jej się uszy trzęsły i jeszcze się dokładki domagała :laugh2: Karola też się przełamała i zjadła ze smakiem :tak: A następnym razem mam zrobić z dodatkiem kurczaczka na pastę zrobionego ;-) A pamiętam jak szpinaku jeść nie mogłam, ba nawet patrzeć na niego nie umiałam bez odruchu wymiotnego :laugh2:

Spadam poszukać co mam jeszcze kupić ze Swarovskiego :-p

reklama
Józefino !!!!!! :-D:-D:-D jesteś rządna uwagi przez cały czas :-p:-p:-pale co my byśmy bez Ciebie zrobiły?:sorry: jak tam wizyta mamy?

Made architekt wnętrz? ulala... to stąd te wyczucie smaku i gust :-p:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry