reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
znalazlam
jezzu,sobota a tu taka produkcja;))

ja po zakupach-nogi mi już dawno odpadły...ale ale -mam sukienkę orsay (z 100 zł na 50zł) i sweterek-kardigan mohito (z 100 na 60zł);)))), do tego kremiki z superpharmu bo już mi garnier do buziaka nie wystarcza-coś cera za sucha
syn został zaopatrzony w bluzę z kapturem z h&m za całe 40zł a Maja w polarowy pajacyk z pingwinkiem;))))))))
lubięęęęęę wyprzedaże;))))

co do chusty-też się naczytałam o tych kółkowych i wiązanych-wadą kółkowych jest to że w pozycji kołyski często za mocno przyciskają główkę dziecka do matki i nie może w niej swobodnie oddychac-dlatego kupiłam wiązaną tkaną (mocniejszy materiał czyt. dla dziecka nawet do 3 lat)-podobnie jak Boggie-szczena mi opadła na widok 5m materiału-ale, ale instrukcja prościutka-bez problemu wiąże Maję a ona się cieszy jak widzi że wyciągam chustę, także polecam wiązaną tkaną-nie taki diabeł straszny-ja mam taką Chusta N17 Zaffiro,firmy WOMAR, 5 wzorów TANIO (2019734218) - Aukcje internetowe Allegro - ja mam ten wzór z intstrukcji montażu;) brazowa w turkusowe kwiatki

Boggie-ja też jestem mama-stylistka-nie ma, lans musi byc!!

swoją drogą wszystkie pociechy przepiękne

pozdrawiam

Żurek się gotuje,mam nadzieję,że wyjdzie,zaraz wstawiam ciacho czekoladowe a po 15 przyjeżdża koleżanka na obiad i zrobić mi brwi i pedicure:)

Wiola - Ty Sherlock'u :-D))))
Zidentyfikowałaś już to cuś, co Ci małżonek przyniósł ? :-))))

Olivka - Ty to masz dobrze z taką koleżanką...chociaż ja w kwestii brwi, nikomu nie ufam :eek: Pazury - proszę bardzo, oddam już teraz, ale brwi? NEVER!!!!! :-D))) Smacznego!

No właśnie ona jest kosmetyczką i tylko ona potrafi moje brwi zrobić,tylko i wyłącznie ona.Nikomu nawet za dopłatą się nie dam dotknąć.
Kurka,żurek jest ale ma mało smaku...kwaśny,gęsty ale coś mi brak...co dodać?

made : dziekuje bardzo za info :) jak napisalas o meblowej branzy to mnie ocknelo, z ejuz mi sie to o oko obilo :))))
a w pracy bylej nieladnie postapili... no ale nietsety tak jest czesto...
wychodzi na to ze chyba tylko ja jestem 100% kura domowa... Bo jeszcze wogole nie pracowalam...L; urodzilam na 4 roku studiow, szkole dokonczylam ale do pracy juz nie wyruszylam... I nie wiem kiedy wyrusze... a cos by sie na ta emeryture wypadalo zaczac odkladac w wieku prawie 30 lat... Bo pozniej bede musiala robic do 80!! :szok:

sol : dzieki za linki ! myslalam o tym i nawet mam taki sam model tu dostepny ale nie wiedzialam jak to sie po Pl nazywa :)))))))))))))))))))) to teraz juz wiem, ze PODSTAWKA :)

carola : fajnie masz z taka kolezanka :) tez bym chciala!!!

Tylko Was dziś troszkę podczytuję, bo coś na zwolnionych obrotach jadę - sweterek MOHITO uroczy! Ja dopiero niedawno byłam pierwszy raz w MOHITO i kupiłam sobie tam fajną marynarkę i T-shirta - podoba mi się styl ubrań z tego sklepu no i ceny nie są jakieś zawrotne :-)

Kto był na WOŚPIE kto??? My byliśmy i fajnie było - dużo atrakcji dla Maciusia - ja na młodych, przystojnych żołnierzach oko zawiesiłam - a poza tym to u nas troszkę taki jarmark się z tej akcji zrobił :-) Można kupić serduszka, balony, lizaki, haribo, krówki i inne takie rynkowe towary :-p

A od paru dni atakuję pudełko ptasiego mleczka i jakoś załamana swoją dietą jestem...Na wagę nawet wchodzić nie chcę....

Carola a czosnek dodałaś???

Made a jaki teraz używasz podkład?? Może ja się na coś nowego skuszę...

Jos my tu o Tobie ani na chwilę nie zapominamy :-) Pamiętaj, że nawet w moim śnie się pojawiasz :-)

Lilu - my nie byliśmy, bo pogoda jakaś taka, że nawet przez okno się nie chce wyglądać :confused2: Zresztą, musielibyśmy jechać do Chorzowa, bo w moim mieście tradycyjnie nic się nie dzieje :/
Podkład Kochana od lat używam Clinique-Superfit makeup oil-free; jestem wciąż z niego zadowolona, ale chciałabym teraz czegoś innego, czegoś równie dobrego, ale bardziej długotrwałego :))
A właśnie, czy u Ciebie występuje coś, co się zwie Rogalem św.Marcina? :eek:
Firmę Mohito uwielbiam właśnie za rewelacyjne fasony i dość przystępne ceny :tak: A na ten sweterek to mam chrapkę, że ho ho :-))) Mam nadzieję, ze Paula się nie obrazi jak sobie w identycznym wyskoczę :-p

Jos - a kto chciał z Tobą wczoraj kawkę pić? No kto? Ech Ty....:-D)))) Jak możesz pisać, że o Józefince nikt nie pamięta :-p

Ostatnia edycja:
jos - ja taką podstawkę chciałam kupić dla Karoli ale ona już wystarczająco sama łaziła a jak trzeba było to jak jeździłam z fotelikiem to stawała na stelażu wózka i tak jechałyśmy do domu :-p Wygodne nie powiem :-p Ale to się tak rzadko zdarzało że nic się wózkowi nie stało - i tylko jak nie miałam żadnych zakupów :tak:

lil - u mnie pada i pogoda pod psem a chcę żeby jutro Karola zdrowa do przedszkola poszła :tak:

Dziewuszki - pochwalę się - Emila ukochała sobie szpinak - robię zasmażany szpinak z Serkiem Favita niebieskim (zielony jest za słony), czosnkiem i cebulką i wkładam w te duże muszle i zapiekam poukładane na rozwodnionej resztce szpinaku pod kołderką sera żółtego. Pychota :tak: Wcinała tylko jej się uszy trzęsły i jeszcze się dokładki domagała :laugh2: Karola też się przełamała i zjadła ze smakiem :tak: A następnym razem mam zrobić z dodatkiem kurczaczka na pastę zrobionego ;-) A pamiętam jak szpinaku jeść nie mogłam, ba nawet patrzeć na niego nie umiałam bez odruchu wymiotnego :laugh2:

Spadam poszukać co mam jeszcze kupić ze Swarovskiego :-p

reklama
Józefino !!!!!! :-D:-D:-D jesteś rządna uwagi przez cały czas :-p:-p:-pale co my byśmy bez Ciebie zrobiły?:sorry: jak tam wizyta mamy?

Made architekt wnętrz? ulala... to stąd te wyczucie smaku i gust :-p:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry