reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek - najważniejsze to nie popaść w paranoję, bo raz nie zrobi kupy o czasie i trzeba będzie do szpitala jechać :-))))) A znam takie przypadki, i niestety na dobre nikomu to nie wyszło :)
!

nie no o takich skrajnych przypadkach to ja nie pisze ;-)

w zamian za wasze pieknosci pokazuje wam jak Iwcia robi kruszonke do drozdzowek:-D

Już jestem :-) mam fotkę Boryska, tylko malutka :blink: ale i tak widać jaki śliczny :-D Jaki cała made :tak:
Kto następny????? lil ????

pieknosci :)))

Remik z babcią :cool2:

jakie oczy :szok: duzy juz chlopczyk z niego :) i babcia tez super !

made zawzięłam się!! Wypróbuję folię na wózek :-p
To z butlą, to przed chwilą - sama trzymała obiema rączkami :cool2:

sliczna :) taka drobniutka sie wydaje przy moim klocku :)

Remi,Oleńka,Borysek i Iwa...ehhhh,same słodkości,nawet te drożdżówki niepotrzebne:))))

A to ja,z miną nr pięć:)

Zobacz załącznik 423177

super kolorek :) i ty jak zwykle sicznie wygladasz !

Kocie widzę, że masz pewne obawy... ufff czyli nie jestem jedyną(wybaczcie ten egoizm:-p) taką matką co by chciała, żeby tylko z nią dziecko było, ale bardzo mnie meczy temat powrotu do pracy:eek: wiem, że trzeba, ale dostaję gęsiej skórki... mój mały chłopczyk w żłobalu, sam??? :dry::eek::szok::confused:

eh tez ostatnio myslalam o tym i jakos mi juz zle na sama mysl ...

Co do żłobka - ostatnio takie rzeczy usłyszałam od koleżanki, która miała praktyki w żłobku, że aż włos na głowie się jeży...Jeśli musiałabym dać dziecko do żłobka to tylko do jakiegoś małego - prywatnego. Ale to moja opinia, wiem, że wiele osób chwali sobie żłobki. Tylko się przełamać......

no wlasnie u mnie wczoraj byla kolezanka ma staz w zlobku i jak mi powiedziala co i jak to nie ma opcji takiego malucha nie zostawie ! musi byc chociaz troche samodzielny

przekichane ogolnie maja takie maluszki ktore jeszcze nie chodza w zlobku :( leza same , placza , bo jak dwie panie na 10 dzieci jest to wiadomo , ze nie sa w stanie zajac sie kazdym :( tym bardziej , ze dzieci sa na roznych etapach rozwoju , jedne pelzaja , drugie chodza , trzecie leza ... ogolnie kicha i tyle :(

Bry :D

korzystałam bo jakoś tak wyszło :-p Kupiona na chusta.pl.
Chusta wygląda tak:

Zobacz załącznik 423215
A moje dziecko które dostało "ciepłego loda" wygląda tak :-D:-D:-D

Zobacz załącznik 423216

tez mi kogos przypominasz :) a mala rewelka hehe

reklama
Karola-dałabyś radę w kilka minut-bez problemu;))) mówię, nie taki diabeł straszny... prawda Boogie???

Pewnie, że nie straszny :tak: każdy kolejny ruch jest pokazany :tak: ja kupiłam kubeczek z Canpola, ale problemem u nas jest brak umiejętności Remika zassania picia, on nie umie do tego ustnika się przyssać :sorry2: i ja nie wiem jak go nauczyć, a z łyżeczki wszystko wcina i nawet wodę gryzie :-D:-D:-D:-D

Made jeżeli chodzi o ten,który ja Ci doradzałam czyli Lancome ja mam kolor 03,mi Pani doradzała odcień jaśniejszy( chyba Nr. 10 - Beige Porcelaine) bo bladzioch jestem ale ja zawsze biorę ciemniejszy bo podkładu używam tylko jak się lekko opalę.

Boogie- spróbuj może innego kubeczka-te z aventu od 6 mies. mają miekki ustnik i dziecku lepiej załapac

a dla starszaków polecam tt - ja dla Daniela miałam w sumie bidon od 2 lat-bo on ciągle m biega z kubkiem i jestem b. zadowolona

Made-jutro porobię fotki i się pochwalę zdobyczami-teraz maluchy chrapią;)

Asionek - kurczę, ale to nie był atak na Twoje metody wychowawcze, w żadnym wypadku. Mam nadzieję, że to tylko taka mała wymiana poglądów między nami ;-)

Hej
jestem, ale nie mam coś humorku i tylko Was czytam:cool:

ale, przeczytałam odpowiedź Pauliny i aż się cofnęłam zobaczyć o co chodzi Wam z tą kiszonką:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tam zaraz bomby...bo tyś pewnie chciała tą najtrudniejszą, co???;))))) my najbardziej lubimy kieszonkę;)

Dopiero jak drugi raz weszłam to przeczytałam poprawnie:-D:-D:-D

Paulina a powiedz jak cenowo się przedstawia ten z Aventu? Bo muszę tu poszukać sklepu gdzie kupię taki kubeczek :tak:

Boggie jak dla naszych żuczków to różnie-zależy czy chcesz dekor czy nie;) taki zwykły jednokolorowy taniej-a ja chcę z rysunkiem to tak 18-24 zł-wklep w allegro kubek avent i sobie zerknij;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry