reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek - najważniejsze to nie popaść w paranoję, bo raz nie zrobi kupy o czasie i trzeba będzie do szpitala jechać :-))))) A znam takie przypadki, i niestety na dobre nikomu to nie wyszło :)
!

nie no o takich skrajnych przypadkach to ja nie pisze ;-)

w zamian za wasze pieknosci pokazuje wam jak Iwcia robi kruszonke do drozdzowek:-D

Już jestem :-) mam fotkę Boryska, tylko malutka :blink: ale i tak widać jaki śliczny :-D Jaki cała made :tak:
Kto następny????? lil ????

pieknosci :)))

Remik z babcią :cool2:

jakie oczy :szok: duzy juz chlopczyk z niego :) i babcia tez super !

made zawzięłam się!! Wypróbuję folię na wózek :-p
To z butlą, to przed chwilą - sama trzymała obiema rączkami :cool2:

sliczna :) taka drobniutka sie wydaje przy moim klocku :)

Remi,Oleńka,Borysek i Iwa...ehhhh,same słodkości,nawet te drożdżówki niepotrzebne:))))

A to ja,z miną nr pięć:)

Zobacz załącznik 423177

super kolorek :) i ty jak zwykle sicznie wygladasz !

Kocie widzę, że masz pewne obawy... ufff czyli nie jestem jedyną(wybaczcie ten egoizm:-p) taką matką co by chciała, żeby tylko z nią dziecko było, ale bardzo mnie meczy temat powrotu do pracy:eek: wiem, że trzeba, ale dostaję gęsiej skórki... mój mały chłopczyk w żłobalu, sam??? :dry::eek::szok::confused:

eh tez ostatnio myslalam o tym i jakos mi juz zle na sama mysl ...

Co do żłobka - ostatnio takie rzeczy usłyszałam od koleżanki, która miała praktyki w żłobku, że aż włos na głowie się jeży...Jeśli musiałabym dać dziecko do żłobka to tylko do jakiegoś małego - prywatnego. Ale to moja opinia, wiem, że wiele osób chwali sobie żłobki. Tylko się przełamać......

no wlasnie u mnie wczoraj byla kolezanka ma staz w zlobku i jak mi powiedziala co i jak to nie ma opcji takiego malucha nie zostawie ! musi byc chociaz troche samodzielny

przekichane ogolnie maja takie maluszki ktore jeszcze nie chodza w zlobku :( leza same , placza , bo jak dwie panie na 10 dzieci jest to wiadomo , ze nie sa w stanie zajac sie kazdym :( tym bardziej , ze dzieci sa na roznych etapach rozwoju , jedne pelzaja , drugie chodza , trzecie leza ... ogolnie kicha i tyle :(

Bry :D

korzystałam bo jakoś tak wyszło :-p Kupiona na chusta.pl.
Chusta wygląda tak:

Zobacz załącznik 423215
A moje dziecko które dostało "ciepłego loda" wygląda tak :-D:-D:-D

Zobacz załącznik 423216

tez mi kogos przypominasz :) a mala rewelka hehe

reklama
Karola-dałabyś radę w kilka minut-bez problemu;))) mówię, nie taki diabeł straszny... prawda Boogie???

Pewnie, że nie straszny :tak: każdy kolejny ruch jest pokazany :tak: ja kupiłam kubeczek z Canpola, ale problemem u nas jest brak umiejętności Remika zassania picia, on nie umie do tego ustnika się przyssać :sorry2: i ja nie wiem jak go nauczyć, a z łyżeczki wszystko wcina i nawet wodę gryzie :-D:-D:-D:-D

Made jeżeli chodzi o ten,który ja Ci doradzałam czyli Lancome ja mam kolor 03,mi Pani doradzała odcień jaśniejszy( chyba Nr. 10 - Beige Porcelaine) bo bladzioch jestem ale ja zawsze biorę ciemniejszy bo podkładu używam tylko jak się lekko opalę.

Boogie- spróbuj może innego kubeczka-te z aventu od 6 mies. mają miekki ustnik i dziecku lepiej załapac

a dla starszaków polecam tt - ja dla Daniela miałam w sumie bidon od 2 lat-bo on ciągle m biega z kubkiem i jestem b. zadowolona

Made-jutro porobię fotki i się pochwalę zdobyczami-teraz maluchy chrapią;)

Asionek - kurczę, ale to nie był atak na Twoje metody wychowawcze, w żadnym wypadku. Mam nadzieję, że to tylko taka mała wymiana poglądów między nami ;-)

Hej
jestem, ale nie mam coś humorku i tylko Was czytam:cool:

ale, przeczytałam odpowiedź Pauliny i aż się cofnęłam zobaczyć o co chodzi Wam z tą kiszonką:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tam zaraz bomby...bo tyś pewnie chciała tą najtrudniejszą, co???;))))) my najbardziej lubimy kieszonkę;)

Dopiero jak drugi raz weszłam to przeczytałam poprawnie:-D:-D:-D

Paulina a powiedz jak cenowo się przedstawia ten z Aventu? Bo muszę tu poszukać sklepu gdzie kupię taki kubeczek :tak:

Boggie jak dla naszych żuczków to różnie-zależy czy chcesz dekor czy nie;) taki zwykły jednokolorowy taniej-a ja chcę z rysunkiem to tak 18-24 zł-wklep w allegro kubek avent i sobie zerknij;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry