Asionek31
Fanka BB :)
Asionek - najważniejsze to nie popaść w paranoję, bo raz nie zrobi kupy o czasie i trzeba będzie do szpitala jechać :-))))) A znam takie przypadki, i niestety na dobre nikomu to nie wyszło
!
nie no o takich skrajnych przypadkach to ja nie pisze ;-)
w zamian za wasze pieknosci pokazuje wam jak Iwcia robi kruszonke do drozdzowek
Już jestem :-) mam fotkę Boryska, tylko malutka ale i tak widać jaki śliczny Jaki cała made
Kto następny????? lil ????
pieknosci ))
Remik z babcią
jakie oczy duzy juz chlopczyk z niego i babcia tez super !
made zawzięłam się!! Wypróbuję folię na wózek
To z butlą, to przed chwilą - sama trzymała obiema rączkami
sliczna taka drobniutka sie wydaje przy moim klocku
Remi,Oleńka,Borysek i Iwa...ehhhh,same słodkości,nawet te drożdżówki niepotrzebne)))
A to ja,z miną nr pięć
Zobacz załącznik 423177
super kolorek i ty jak zwykle sicznie wygladasz !
Kocie widzę, że masz pewne obawy... ufff czyli nie jestem jedyną(wybaczcie ten egoizm) taką matką co by chciała, żeby tylko z nią dziecko było, ale bardzo mnie meczy temat powrotu do pracy wiem, że trzeba, ale dostaję gęsiej skórki... mój mały chłopczyk w żłobalu, sam???
eh tez ostatnio myslalam o tym i jakos mi juz zle na sama mysl ...
Co do żłobka - ostatnio takie rzeczy usłyszałam od koleżanki, która miała praktyki w żłobku, że aż włos na głowie się jeży...Jeśli musiałabym dać dziecko do żłobka to tylko do jakiegoś małego - prywatnego. Ale to moja opinia, wiem, że wiele osób chwali sobie żłobki. Tylko się przełamać......
no wlasnie u mnie wczoraj byla kolezanka ma staz w zlobku i jak mi powiedziala co i jak to nie ma opcji takiego malucha nie zostawie ! musi byc chociaz troche samodzielny
przekichane ogolnie maja takie maluszki ktore jeszcze nie chodza w zlobku leza same , placza , bo jak dwie panie na 10 dzieci jest to wiadomo , ze nie sa w stanie zajac sie kazdym tym bardziej , ze dzieci sa na roznych etapach rozwoju , jedne pelzaja , drugie chodza , trzecie leza ... ogolnie kicha i tyle
Bry
korzystałam bo jakoś tak wyszło Kupiona na chusta.pl.
Chusta wygląda tak:
Zobacz załącznik 423215
A moje dziecko które dostało "ciepłego loda" wygląda tak
Zobacz załącznik 423216
tez mi kogos przypominasz a mala rewelka hehe