reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Co racja to racja - kilka min i się człowiek uczy a po 3-5 razach będziesz mistrzyni ;-)

To lecę ją na allegro wystawić :-p
Ogólnie muszę się zmobilizować i powywalać połowę rzeczy z domu bo mi zagracają :-p

Mi też! Część wystawiłam,jutro reszta.
Ninka wali takie teksty dzisiaj,że sikam ze śmiechu:)

Sol-ja miałam taki plan zrobic zaraz po świętach, ale że mi się mąż po domu szwendał, to nie wypaliło-teraz muszę poczekac aż poleci na pogrzeb babci do uk, to może w końcu znajdę czas;))))))))

a ja siedzę i dumam czy zamówic Mai kubek niekapek aventu czy tt? kto mi powie???

Ostatnia edycja:
A ja mam awersję do Aventu mimo,że ładne...szybko się zabrudzają te drobne części i ciężko je doczyścić.
My ostatnie jakie kupowałyśmy to te z Dr.Brown.Bardzoooo jestem zadowolona.

reklama
Paula - uwielbiam produkty TT, właściwie mam wszystko z TT, ale kubek niekapek to niestety niewypał :-( Niekapkiem jest do momentu kiedy dziecko nim nie potrząśnie mocniej lub lekko w coś nie uderzy :/ Szczerze odradzam. Mam z Avent'u i jestem bardzo zadowolona, ustnik plastikowy, nie do zdarcia i faktycznie niekapek :tak:
Może się pochwalisz tymi nowymi nabytkami, co?

Liluś, Olivka - dziękuję dziewczyny za rady dotyczące podkładu. Teraz będę miała problem z kolorem, mam dość jasną cerę i odcienie jakie wybieram to jasne beże przechodzące raczej w żółty aniżeli w różowy, ale to pewnie będę już musiała w drogerii zobaczyć ;))
Jeszcze raz wielkie dzięki.

Sol - ale superaśna mordeczka :-) Uwielbiam takie umazane dzieci :)))))) daj tej małej teraz czekoladę i zrób foteczkę :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry