reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Co racja to racja - kilka min i się człowiek uczy a po 3-5 razach będziesz mistrzyni ;-)

To lecę ją na allegro wystawić :-p
Ogólnie muszę się zmobilizować i powywalać połowę rzeczy z domu bo mi zagracają :-p

Mi też! Część wystawiłam,jutro reszta.
Ninka wali takie teksty dzisiaj,że sikam ze śmiechu:)

Sol-ja miałam taki plan zrobic zaraz po świętach, ale że mi się mąż po domu szwendał, to nie wypaliło-teraz muszę poczekac aż poleci na pogrzeb babci do uk, to może w końcu znajdę czas;))))))))

a ja siedzę i dumam czy zamówic Mai kubek niekapek aventu czy tt? kto mi powie???

Ostatnia edycja:
A ja mam awersję do Aventu mimo,że ładne...szybko się zabrudzają te drobne części i ciężko je doczyścić.
My ostatnie jakie kupowałyśmy to te z Dr.Brown.Bardzoooo jestem zadowolona.

reklama
Paula - uwielbiam produkty TT, właściwie mam wszystko z TT, ale kubek niekapek to niestety niewypał :-( Niekapkiem jest do momentu kiedy dziecko nim nie potrząśnie mocniej lub lekko w coś nie uderzy :/ Szczerze odradzam. Mam z Avent'u i jestem bardzo zadowolona, ustnik plastikowy, nie do zdarcia i faktycznie niekapek :tak:
Może się pochwalisz tymi nowymi nabytkami, co?

Liluś, Olivka - dziękuję dziewczyny za rady dotyczące podkładu. Teraz będę miała problem z kolorem, mam dość jasną cerę i odcienie jakie wybieram to jasne beże przechodzące raczej w żółty aniżeli w różowy, ale to pewnie będę już musiała w drogerii zobaczyć ;))
Jeszcze raz wielkie dzięki.

Sol - ale superaśna mordeczka :-) Uwielbiam takie umazane dzieci :)))))) daj tej małej teraz czekoladę i zrób foteczkę :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry