reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola a ty sama sobie malowalas? wyglada tak jakbys pasemka miala na glowie. i jak zawsze ognista szminka na ustach, zazdroszcze odwagi:zawstydzona/y:

made no prosze. latwy przepis prawda? wyszlo 15 drozdzoweczek ale sa mniejsze niz takie sklepowe. jak dla twojej rodzinki to pewnie podwojna porca by musiala byc ,co?

reklama
Pasemka miałam poprzednio zrobione,teraz sama nałożyłam farbę brąz i ładnie wyszło:) Takie refleksy:)
Made oddam Ci kolor oczu jak weźmiesz też nadmiar kilogramów:)))))):-D

Wiola,pomadka wypróbowana dzisiaj w perfumerii,chcę ją kupić i sprawdzałam kolor,Rimell,ta nowa sygnowana przez Kate Moss :) Ja lubię kolor,bez niego czuję się niewyraźna:)

Wiola - e no, my nie jadamy jakichś mega ilości bułek :-))))))) hahahahahaaaa 15 szt. spokojnie zaspokoi nasz apetyt na słodkości :-D

Olivka - kurde, ja sama walczę z kg :-)))) a Ty mi tu taki transfer proponujesz :-D)))) dobre, dobre
Jak ta szminka się zachowuje na ustach? Trwała jest?

Karolla świetna koszula, zazdraszczam :tak: kolor na ustach też piękny :cool2: i włos, o włosach to można epopeje napisać :-p ale bardzo ładny :-pWiolka narobiłaś smaka tymi kruszonkami :sorry2: :rolleyes2: tylko, że ja chciałam dziś placuszki z jabłkami :dry: :-DMade na życzenie :happy2:

i cos od Karolli na specjalne życzenie :cool2:

Ostatnia edycja:
Made kolorem mam od jakiś 2 godzin,nie jadłam,piłam soczek i jeszcze się jakoś trzyma...ale jak na tą cenę to jest warta:)

Bogusiu koszula super,kupiłam na Allegro za grosiki:)
Ja wczoraj wystawiłam mnóstwo aukcji,mam nadzieję,że jeszcze jutro wystawię Ninkowe rzeczy.

Olivka - no piknie sie masz, piknie :-)))))
Czy ten pierścionek na Twojej aukcji to ten, który zakupiłaś przed świętami?

Kocurek!!!!!!!!!!!!! Jak po spacerku?

Ostatnia edycja:
Bogusia chyba zaniemogła po moim mms-ie :) Sorki,już dawno wstawione:))) Dziękuję

Kocurek się pewnie dalej lansowuje:)
Ja zaraz jadę po Oliwkę i zakupy,obiecałam żurka ugotować...zobaczymy co wyjdzie.

A gdzie Olivkę "sprzedałaś"?
Zurek, to jedyna zupa, która mi nie wychodzi :/ mój szanowny robi żurek :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka u mamuty jest,trzeba ją z autobusu odebrać...
Ja raz robiłam żurek i chyba mi wyszedł z tego co pamiętam...dzisiaj powtórzę swój wyczyn:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry