reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KINGA- no i git;-)
BIBINKA- a ja chyba sprawdze jak jest bo syn mnie na rower ciagnie,wiec ide z Nim na godzinke;-)ruch mi sie przyda:tak:takze wlece pozniej bo wychodzimyod 2 dni boli mnie gardlo...ale mama nie moze chorowac:laugh2:pa,lece.

reklama
mama udanego rowerkowania ;) no i dbaj o siebie! :) nie możesz nam sie tu rozchorować

a ja sobie teraz zaparzyłam earl greya :happy: i relaks

Kinga - ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - koniec tematu - bo obu dam upomnienie!! Ja nie jestem na zamkniętym więc się nie wypowiadam :tak:

bibinka - dzieci są boskie, moja nie umie się jeszcze fochować i chwała za to :-D A trzymam kciuki żeby szybko Ci się wyregulowała @ i żebyś była mamusią 2011 :tak: jak każda z tu obecnych :tak:

agabre - mogą być odstępy między linkiem a suwaczkiem a wstawiasz go tak: Wpisujesz sobie jakąś nazwę jak chcesz ten blog mieć podpisany - zaznaczasz i na górze masz taki mały przycisk - wstaw link i tam po usunięciu tego co jest wklejasz cały skopiowany link :tak: Weź sobie przed zatwierdzeniem zrób podgląd i zatwierdź jeśli ci pasuje :tak:

:-) :-) :-) :-) :-) tak dobrze? ;)
teraz to pieknie :):):)

a ja siedze juz z tajgerkiem i 3bitem - nowym orzechowym - podkusiło mnie żeby spróbowac i nawet kupiłam mojemu duza galaretke wielowarstwową - on uwielbia takie słodycze i powiedziałam mu że czeka na niego w ramach przeprosin :) to sie chłopina ucieszył :):)

Sol dzięki za kciuki:tak:.a Twoja Karolka w końcu się nauczy focha strzelać,czesem to naprawdę śmiesznie wygląda,ale czasem to wrrr.ehh te nasze kochane pociechy:-).

wiecie co ,widzę w sobie jakieś optymistyczne odruchy po tym wszystkim.zaczynam mieć nadzieję:tak:.nawet wczorajsza wiadomość z pracy nie posuła mi tych moich odruchów,a wcale nie była optymistyczna...

marylka smacznego:tak:

cześć,

i ja jeszcze swoje trzy grosze dołoże:-)
agnieszko, rozumiem, że możesz mieć gorszy dzień, ale hasła typu "zajmij się sobą" są nie fair. Sama napisałaś, że w lipcu coś będziecie działać i tyle, dopiero następne dotyczyły końca wakacji. To nie istotne bo to sprawa twoja i męża, a te nerwy nie potrzebne.
Po co psuć atmosferę na wątku. U nas tak przyjemnie:-):-):-)

Kinga ja nie mam nic przeciwko.

A tak w temacie zamkniętego, nie byłam tam "od wieków":-D, czy coś tam piszecie dziewczyny.
Tu na ogólnym tak wrze, że dym idzie...

Witam wszystkie Piękne Panie w ten ciepły słoneczny dzień :) właśnie w dzień dobry tvn usłyszałam hodują teraz w Polsce tulipany o nazwie piękna polka :)

bibinka wiesz co lekarz to inna opinia, w szpitalu starej daty lekarz mówił że pół roku, młodszy że 3 miesiące, a mój że po zrobieniu badań i jak będzie ok to po 1 miesiączce :)
ogólnie jak to mój gin powiedział jak nie będzie gotowa macica to się poprostu zagnieździ się zarodek,
ja miałam zabieg 17 lutego teraz mam koniec okresu i zaczynam starania :) bo badania i usg wyszły dobrze :)

reklama
cześć zapmarta:-).na zamkniętym słabo idzie,nie ma co porównywać z otwartym:tak:

iwonka dzięki:tak:.ja teraz dostanę @ po tabletkach,a potem czekam na kolejną i zrobię usg.w międzyczasie zrobię badania i też nie chcę tyle czekać,o ile druga @ w miarę normalnie zawita:baffled:. trzymam kciuki za Ciebie:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry