reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just jestes usprawiedliwiona, ale tylko na troche...
lil tu nie trzeba myslec tylko dzialac ze zdjeciami

a ja przebieram nozkami i czekam na Olenke i Boryska

reklama
Lilu hahahahaaaaa o szlag! Wybacz, zapomniałam odpisać :zawstydzona/y:
Mój Maniek Kochana jest z 20. stycznia :-)))) co za pamięć!!!!!!!!!!
U nas będzie w bardzo ścisłym gronie, babcia, moja siostra z mężem i dwójką dzieci, no i my :-D

Bogusiu - dziękuję, wysłałam już Kocurkowi :))))

obiecaly zdjecia i pouciekaly... ide odkurzycdrozdzowki gotowe, chyba jeszcze je polukruje

Załączniki

• DSCN5552.jpg
    DSCN5552.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
Wiola - ja jestem :-) Borysek mi właśnie padł w objęcia i...pochrapuje :eek::rofl2:

Kocurek - dziękuję :* No z tego mojego tel. to takie lipne te zdjęcia wychodzą :sorry: A mój mi już zapowiedział, że ma ....yyy, mało......... znaczy na karcie mało :-p:-):-):-)))))))))

Ostatnia edycja:
boogie kocurki dziękują :* i zaraz jak tylko czarna się obudzi i zje i kupę zrobi, to idziemy na spacerek :)))))
Jaka młoda babcia !!! :-):tak: A Remi już w kapciuszkach śmiga?? :szok:

łoj Bogusiu - ale śliczności ten mój Faworyt (made zakochana po uszy), a i babcia jaka ładna kobieta :tak: Podobna jesteś do mamy :)
A oczyska Remiczek ma normalnie do pozazdroszczenia :zawstydzona/y: Ucałuj Go mocno :)))

Made Borysek slodkosci
Just ale Remik juz duzy , w szoku jestem.wiesz ze masz taki sam usmiech jak twoja mama?
poczatkowo nie podobala mi sie wizja posiadania syna ale jak patrze na tych przystojniakow to serce mieknie

reklama
Kocie i taka postawa podoba się Bógie :-p;-) :rofl2:

yyy no mama ma 5o lat :-p w tym roku w maju 51 :shocked2: a paputki czasem zakładamy, tak dla wykończenia stroju :cool2: eccchhh pół matka pół stylistka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry