reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Remiś ma te oczyska zupełnie jak made :-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-)

hehehehe Dziewczyny słodzicie moje EGO :-p:-p:-p po serduszku rozlała mi się taka słodka mała rzeczka :-D:cool2:

Made
Zygmuś z innego ujęcia i już całkiem inaczej wygląda :tak: słodycz :*

Wiolka Twoja Iwosia to już mała pomocnica, czyli będzie przy braciszku "pomagać" troszkę :-p

teraz czekamy na resztę słodkości :cool2: koleżanki czekamyyyyyyy!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
Bogusiu - po trzykroć to prawda! Cudownego masz synka :tak:

A Liluś gdzie zniknęła? Czekamy na Martynkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D i Maciusia też!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocurek - może Ty nie idź już dzisiaj na ten spacer...zimno, ciemno i wieje :tak: a tutaj tak przyjemnie ciepło :))))
Wiola poczęstuje drożdżówką :-p będzie pysznie :)))

made a posze cie bardzo poczestowalam, gdzies tam na poprzedniej stronie wkleilam. czestujcie sie:-p
nogi mnie w pupie bola a w sumie nic dzis wielkiego nie zrobilam . nawet obiagu jeszcze nie ma, ale zaraz zrobiefrytki i gyrosa ( tak zeby szybko bylo)

Wiola - pyszności, że palce lizać :-p Zdradziłabyś przepis? ;-)

Kocurek - ale masz piękną dziewczynkę :zawstydzona/y: i jaka już samodzielna. Całuski od made :*:*:* cała seria :)))))))
No jak się zawziełaś, to....to już milczę :-)

reklama
Olivka - ładny ten kolorek, i takie pasemka Ci wyszły, bardzo korzystnie wyglądasz :tak: A oczyska masz kurde za.....ste!!! :-)))))))

Wiola - i właśnie będę robić drożdżówki :)))))) Przepis już w ulubionych, nawet mi drożdże zostały z makowca. Powiedz mi jeszcze...ile Ci wyszło bułeczek?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry