reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Remiś ma te oczyska zupełnie jak made :-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-)

hehehehe Dziewczyny słodzicie moje EGO :-p:-p:-p po serduszku rozlała mi się taka słodka mała rzeczka :-D:cool2:

Made
Zygmuś z innego ujęcia i już całkiem inaczej wygląda :tak: słodycz :*

Wiolka Twoja Iwosia to już mała pomocnica, czyli będzie przy braciszku "pomagać" troszkę :-p

teraz czekamy na resztę słodkości :cool2: koleżanki czekamyyyyyyy!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
Bogusiu - po trzykroć to prawda! Cudownego masz synka :tak:

A Liluś gdzie zniknęła? Czekamy na Martynkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D i Maciusia też!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocurek - może Ty nie idź już dzisiaj na ten spacer...zimno, ciemno i wieje :tak: a tutaj tak przyjemnie ciepło :))))
Wiola poczęstuje drożdżówką :-p będzie pysznie :)))

made a posze cie bardzo poczestowalam, gdzies tam na poprzedniej stronie wkleilam. czestujcie sie:-p
nogi mnie w pupie bola a w sumie nic dzis wielkiego nie zrobilam . nawet obiagu jeszcze nie ma, ale zaraz zrobiefrytki i gyrosa ( tak zeby szybko bylo)

Wiola - pyszności, że palce lizać :-p Zdradziłabyś przepis? ;-)

Kocurek - ale masz piękną dziewczynkę :zawstydzona/y: i jaka już samodzielna. Całuski od made :*:*:* cała seria :)))))))
No jak się zawziełaś, to....to już milczę :-)

reklama
Olivka - ładny ten kolorek, i takie pasemka Ci wyszły, bardzo korzystnie wyglądasz :tak: A oczyska masz kurde za.....ste!!! :-)))))))

Wiola - i właśnie będę robić drożdżówki :)))))) Przepis już w ulubionych, nawet mi drożdże zostały z makowca. Powiedz mi jeszcze...ile Ci wyszło bułeczek?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry