reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie no ja ostatnio na trochę zanikałam, bo jakiś załam przeszłam :dry: ale już wychodzę na prostą :cool2: Trzeba po prostu bardziej się mobilizować i ruszać dupsko z domu, a nie jak sierota obrzygana marudzić :sorry:

reklama
ale ja wrocilam i zglaszam sprzeci... prosze oczom publicznym ukazac zacne oblicze Remigiusza i urokliwe oczeta Olenki.

kocie a swoja droga masz racje , jak zasiedzisz sie z takim maluchem w domu to od tego juz malenki krok do dolkow i zalaman

Zakaz wstępu dla każdego bez aktualnej foty!!! - swojej bądź pociechy :-p:cool2::cool2::cool2: hehe wiola Ty już dziś się (prawie) pokazałaś, to możesz :tak::-D:-D
Ja zaraz coś wykombinuję...

Przyszłam się powymądrzać :-))))))

Kocurek - kurczę, że my nie zamieszkujemy jakoś tak sensownie blisko siebie...byśmy te nasze dupki rozruszały jak trzeba :-D)))

Wiola - jak drożdżóweczki?

Bogusiu - wstawisz dzisiejszego Boryska jak prześlę? :zawstydzona/y:

Nioooooo faaaajnie by byłoooo.... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Jak boogie nie będzie, to ja służę, tylko oderwę mojego ssaka :-)

w zamian za wasze pieknosci pokazuje wam jak Iwcia robi kruszonke do drozdzowek:-D

Załączniki

• DSCN5550.jpg
    DSCN5550.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCN5551.jpg
    DSCN5551.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 31
Ooooo wiola to Ty już na jutro masz bilet wstępu :-p Ja Iwusię uwielbiam, to taki słodki czorcik aaaaaach..!!! :sorry::-D:-D:-D

Ssak oderwan i udaje, że śpi ;-)

made za jakies 20 minut beda cieplutke. ale nie wiem jakie beda w smaku bo robie pierwszy raz w zyciu. zawsze robilam rogale, paczki albo faworki a jakos drozdzowki omijalam.

Mój Kocie najdroższy :-p trzeba doopkę w troki moja droga i ruszyć na jakąś VOYAGE dookoła osiedla, dotlenić mózg, odetchnąć od Bilona, kotów i Pana Przepraszającego :-p:-p :sorry2:

Wiola muszę dopaść siostrzanego lapka i jej internetu, bo ten mój świstek nie ogarnia wysyłania zdjęć :dry::dry::dry:

MADE służę pomocą :tak:

reklama
Made przyznaj się kiedy Ty masz imprezkę????:-p

Kocurku bilet wstępu powiadasz...hmmm pomyślimy coś :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry