reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry dziewczęta :)))

Miałam dzisiaj nie wchodzić, ale muszę się pochwalić pierwszym wyczynem mojego Boryska :zawstydzona/y: Mój kochany pierwszy raz przewrócił się z plecków na brzuszek :-) jeju, jeju mój mały cyrkowiec :-D))
Która z koleżanek ma ochotę na małą czarną? ;-))))
Może Józefina???????? Odezwij się!!!!!!!!!!
Całuj Zygmunta od Cioci za taki wyczyn :cool2: i na kawusie sie pisze :-D

made Z nowości to - rzekomy ojciec mego dziecka tak porządził wczoraj z kumplem w "Przedwojenej" knajpie, żem zła jak jasna cholera - czyli nie odzywam się za wiele hahaha :-p:-D A poza tym moja żabeczka zrobiła się w ciągu paru dni taka rozgadana, i tak zabawki w łapki chwyta i nimi obraca, i tak mnie mierzy wzrokiem, i tak... i w ogóle, no pękam z dumy :tak: :)))))))))))))))))))))))))))
Prosze i Kocurka malego ucaowac
Hej liluś kochana :-):-):-) no jak tam dzisiaj... lepiej troszkę na duszy???

boogie
a czemuż to podwójną kofeinkę wczoraj sobie podawałaś ?? Buziaki!!

Zizi trzymam &&&& zawzięcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

carola uwielbiam takie dziecięce peplanie :rolleyes2::rofl2:

paula zakuuuupy....!!!??? no jak ja dawno nie byłam tak na luzie sobie pooglądać, co wyprzedają itp..... eeehhh :sorry2:

ech... ciezki jest zywot z nocnym cycomaniakiem :no::sorry2::-D

reklama
Wiola - mojej uwadze nic nie umknie :cool2: hahahaaaaa zwłaszcza jak imprezka jaka się szykuje :-))))))
Oglądam właśnie tą chustę, do której link wkleiłaś ;) Super wygląda, no i nie trzeba wiązać ;-) Dla mnie bomba! I te kolorki (made zakochana) :-D

Bogusiu - wycałowałam jak należy :-))))))) i już lecę kawusię robić :))

Ostatnia edycja:
jestem :)
spacer zaliczony i maly dalej spi :)
cos od 2 dni nie za bardzo idzie mu spanie w dzien , a pozniej tyk jest :/ czyzby skok 3 miesiaca ?? czy mu sie odwidzilo ??
za to moze sie bawic godzinami i drzec do swoich zabawek hehe

Asionku hej, może w dzień odeśpicie??

Miłego dnia kobietki:)

nie no ja sie wyspalam :) jedna pobudka od 19 to wcale nie tak zle :)
milego dnia tobie tez !

Dzień dobry dziewczęta :)))

Miałam dzisiaj nie wchodzić, ale muszę się pochwalić pierwszym wyczynem mojego Boryska :zawstydzona/y: Mój kochany pierwszy raz przewrócił się z plecków na brzuszek :-) jeju, jeju mój mały cyrkowiec :-D))

Asionek - a ja nie mam żadnego rytmu dnia, nigdy nie miałam i już mieć nie będę :)) Myślę sobie, że to w dużej mierze zależy od dziecka, nie każde da się tak zdyscyplinować :-))))) i mam tu na myśli nie tylko dziecko ;-)))) ja nie lubię żyć według jakiegoś porządku dnia i tym samym ciężko mi coś takiego wprowadzać dziecku :))
!

gratki dla malego :)
wiesz ja tez nie lubie planowac i zawsze wszystko na spontana szlo
teraz moj maly potrzebuje mniej wiecej rozkladu dnia i nie ja go dyscyplinowalam tylko on sam siebie :) bez przesady przeciez z zegarkiem w reku nie siedze ;-)chociaz nie powiem czasami i mi ciezko przywyknac do tego , ze nie zawsze moge sobie zrobic kiedy i co chce , ale to norma przy malym dziecku
za to latwij mi jak wiem , ze mniej wiecej o tej i o tej ma drzemke , albo idzie spac codziennie o tej 19 , dzieki temu i ja sie ogarniam w domu bez problemu i sama tez , a i na BB sporo czasu zostaje :)

hahahahaha :-D:-D:-D:-D to jeszcze Mia powinna walnąć teraz big koopę do kompletu :-p
/QUOTE]

taaa ja juz dwie takie big kupy zaliczylam dzisiaj , ze maly caly byl uwalony po szyje :szok: 3 komplety ubran poszly od rana hehe
no i trzeba pralke wstawic znowu ...

made ja znalazlam cos takiego i jestem ciekawa jak by sie taka sprawdzala
The Huggababy Sling - from Huggababy
bo takiej normalnej to niechce ze wzgledu na to wiazanie.
kocurek a co , masz racje , niech poprzeprasza teraz
.kurde i jeszcze o tym pasie poporodowym mysle czy zainwestowac?choci o to czy bede go nosic. a napewno bedzie co sciskac.robione przed chwila , sory z plamy na dresach ale niechcialo mi sie przebierac:-p:zawstydzona/y:

sliczny brzucio :)
wlasnie cos takiego ostatnio widzialam w sklepie i sporo kobiet na ulicy tutaj to ma , bardzo mi sie podoba :) uwazam , ze lepsze od nosidla , bo raz , ze maluszek moze lezec jak w kolysce , dwa mniej zabawy z wiazaniem no i na dluzej poslozy , bo moje nosidlo dla malucha bylo tylko i juz jest przymalawe , a widzialam w tym czyms strasze dzieci zamiast nosic na biodrze jak to bywa to fajnie w tym siedzialy i mama dwie rece wolne i wygodniej napewno :)

Jos ja wczoraj zombi mialam :) lap slono u mnie pod dostatkiem :)

Karolina i jak wlosy ?? :)

Hehe Made Uważne Oko - faktycznie imprezka za tydzień - ale w tym roku mniej hucznie niż rok temu - bo rok temu miałam 3 imprezy w ciągu weekendu i się wykończyłam. A teraz to mam nadzieję po prostu, że Maciuś zdrowy będzie :-) Będzie rodzinka i chrzestni - ale jakiś szczególnych pomysłów nie mam - jak jest kupa dzieci to nie ma co za dużo wymyślać - rozniosą mi chałupę i to będzie najlepsza zabawa :-)

Wioluś co ja Ci miałam napisać??? aaa - a ja myślałam, że u Ciebie już chłopak potwierdzony????????????????

Boogie
kochana witaj! Jak tam dziś??????????? Jak katarek????

Ja w ogóle wczoraj zamówiłam ten aspirator KATAREK - bo próbowałam Maciusiowi katar zwykłą fridą odciągnąć i nie dałam rady...

Asionek - najważniejsze to nie popaść w paranoję, bo raz nie zrobi kupy o czasie i trzeba będzie do szpitala jechać :-))))) A znam takie przypadki, i niestety na dobre nikomu to nie wyszło :)

Lilu - sama bym na taki kinder bal poszła :-))))

Bogusiu!!!!!!!! Kofee!!!!!

Ostatnia edycja:
made mi sie tez bardzo ta chusta podoba , i chyba sie zdecyduje . jedna dziewczyna na Bb chce ja sprzedac za 40zl

lil jak narazie gin z pelna powaga stwierdzil ze to chlop, ale powiedzial ze 10 mi na 100%powie , bo wiesz ja taka dosc nieufna w tych sprawach

just jak tam? ile razy Remik sie budzi w nocy na cyca?a powiedz mi jaka ty masz chuste?

smiac mi sie chec jak czytam o kupach...zaraz mi sie przypomina jak Iwe przebieralam po 4, 5 razy dziennie bo sie co chwile obsrakala po same pachy.

zaraz bede drozdzowki formowac:-D

Wiolu - chciałabym żeby mi się tak chciało drożdżówki upiec :zawstydzona/y:
A z kupami to faktycznie potrafi być wesoło :)))))))

Uciekam Kochane jakiś obiad zrobić :blink: Miłego dnia :)

Lilu Remik już zdrów jak ryba, ale przed szczepieniem chciałam, żeby wyzdrowiał tak zupełnie, żebym nie musiała się martwić, że coś może być nie tak :tak:

Made mmmm... Kawusia pięknie pachnie :cool2: :* SMACZNEGO!!!

Wiolka ja mam chustę Lenny Lamb Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com i jestem zadowolona, chociaż jak zobaczyłam w pierwszej chwili 5 metrów materiału :confused: to przeżyłam :szok:, ale sposoby wiązania są tak łatwe, że po pierwszym razie mi się udało, zresztą do chusty dołączają płytę z instrukcjami i filmikami, więc nie ma stresu :tak: a Remi mógłby najchętniej spać z cycem w buzi cały czas :dry::dry::eek:

reklama
A Ciebie Kocie wcięło jak Bolka trampki, ale znam Ci ja przyczynę :-D:-D:-D ucałuj ode mnie tą Małą nie Czarną i wyślij jakieś zdjątko stęsknionym oczętom Ciotki Boogie :cool2: :rolleyes2::rofl:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry