reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made ja znalazlam cos takiego i jestem ciekawa jak by sie taka sprawdzala
The Huggababy Sling - from Huggababy
bo takiej normalnej to niechce ze wzgledu na to wiazanie.
kocurek a co , masz racje , niech poprzeprasza teraz
.kurde i jeszcze o tym pasie poporodowym mysle czy zainwestowac?choci o to czy bede go nosic. a napewno bedzie co sciskac.robione przed chwila , sory z plamy na dresach ale niechcialo mi sie przebierac:-p:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - kurde, przepraszam, ze tak bezpośrednio, ale...nie myślałaś żeby na ojca chrzestnego Kamila wziąć? :)

Wiolu - łoj jaki piękniaaaaaaasty brzuszek :-))) żałuję tylko, że twarzy nie pokazałaś :-p a dresy kochana, to dresy! i brudne być mogą! :-D)))
Ja tak sobie myślę, że z tym nosidełkiem to zależy od dziecka, niektóre tolerują, a inne ni hu hu :))) Moja córa uwielbiała nosidełko, a Maniek się darł w niebogłosy...takie te dzieci dziwne :confused:

Olivka - ajajaj, uwielbiam brązy wszelakie :) Pokażesz jak wyszedł?

Wioluś brzuszek ślicznie rośnie :-) I jest zupełnie inny niż ja miałam - ja miałam takie jajo do przodu, że szok - a Tobie pewnie o wiele łatwiej się ubrać co???

carola ja tez uwielbiam brazy , no i odcienie rudego.
made pokazac twarz to nie tak hop siup. makijaz musi byc, wlosy umyte, a ja nie spelniam tych warunkow.
u nas Iwa darla sie juz przy samym wkladaniu do nosidelka, i wtedn sposob caly czas mialam ja na rekach. umialam nawet jesc jedna reka ze o pojsciu siusiu nie wspomne:zawstydzona/y:.
powiedz mi kochana uzywalas tego pasa poporodowego? bo o ile dobrze pamietam to zakupilas sobie taki.

Iwa wlasnie wyjela koc z szafy i mowi ze musi dzidzie polozyc spac bo jest pozno a dzidzi zimno:-D:-D:-D:-D:-D:-D

lil jak narazie to chodze w swoich przed ciazowych ubraniach, tyle ze powoli sweterki sie za krotkie robia , a ja nie lubie jak mi wieje gdzies.spodnie nosze tez narazie normalne tylko biodrowki.w ciazowych jeszcze mam za duze luzy

Wiolu - no właśnie miałam Ci pisać o tym pasie poporodowym. Ja jestem z niego bardzo zadowolona, raz, że szwy mnie tak nie ciągnęły, a dwa, pięknie spłaszczał brzuszek :tak: Jak pojechałam do USC po akt urodzenia, to mi pani pargingowa powiedziała: Och jaka pani szczuplusieńka :cool2::-):-D Serio, tak było :-))))))
Jak chcesz to mogę Ci ten pas razem z ubrankami wysłać ;-) bo mi już na nic się zda :)

Wioluś wow! To jest chyba zaleta takiego brzuszka! Ja z moją piłką to już od drugiego miesiąca musiałam ciążowe spodnie nosić! A na koniec to już nawet ciążowe bluzki nie pasowały - ja to się z domu wstydziłam wychodzić...

Made 10 styczen juz blisko a wtedy mozemy zacac interesy robic:-p:tak:.pocieszylas mnie z tym pasem i rozwialas troche moje watpliwosci.

Lil w pierwszej ciazy tez mialam taki ksztalt brzucha, tyle ze u mnie niestety kg ida w brzuch, uda pupe i wszystko inne. rozrastam sie cala.

mam nadzieje ze malenstwo pokaze co ma miedzy nogami twgo 10 i bede mogla zaczac cos kupowac:-)

Lilu - widzę, że u Ciebie szykuje się BAL :-))) Macie jakieś plany związane z urodzinkami Maciusia?

Wiola - ja też miałam wątpliwości, ale szybko je rozwiał mój dottore :))
Co do kupowania, to zanim zaczniesz wydawać, to zapytaj made, ona ma, to Ci da :-D

Ostatnia edycja:
reklama
made wiesz ja naleze do tych ludzi co jak daja to biore i po okazyjnych cenach tez kupuje.:-D
a musisz byc taka spostrzegawcza? dopiero teraz zobaczylam ( jak napisalas)ze Maciusiowi urodzinki sie zblizaja

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry