reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary - z tym to nigdy nic nie wiadomo, słyszałam o przypadkach, że nowonarodzone dziecko rodziło się już z ząbkiem :confused: Może Mia będzie dość wcześnie ząbkować...? a może jak napisała Olivka - taka Jej uroda ;-)

Wiolu, co się dzieje Kochana?

Ostatnia edycja:
Carolineee, Mademoiselle - pewnie, poczekamy - zobaczymy. ;-)

Wiola - witaj! Jak Iwcia?

made a dziekuje wszystko ok... taki jakis dzien dziewny i tyle. lenia mam. mialam drozdzowki z kruszonka robic ale cos sie zabrac za to nie moge

mary a dziekowac juz lepiej, uspokoila sie spowrote, bawi sie juz sama wiecej . mam nadzieje ze na dniach wroci do siebie(z zachowaniem)

dziewczyny czy ktoras z was ma albo miala chuste do maluszka?
ja przy Iwie mialam nosidelko ale mala nie brdzo chciala w nim siedziec , wolala rece. boje sie ze jak drugie bedzie tak samo potrzebowac ciagle objec mamusi to nie dam sobie rady z 2.

Ostatnia edycja:
hejka
ja sie tylko witam i uciekam
zmul u mnie ze szok... pogoda deszczowa i cisnienie niskie...chodze jak zombie, w takie dni moglabym zyc tylko na kawie...

milego dnia !!!!

carola choc do mnie, mi tez potzrebne malowanie a nawet sie nie moge zmotywowac zeby farbe kupic.

jos witaj ,u nas na forum zombi w modzie :-)trzymaj sie

Hej Jos! Trzymaj się jakoś....jeszcze dwa miesiące i WIOSNA!!! :-))))
Ucałuj Polduńkę i Filutka :*

Wiolu - mój Maniek też nie akceptował nosidełka, musiałam zwrócić do sklepu :/ Na chustę się nie zdecydowałam z prostego powodu - obawiałam się, że sobie nie poradzę z wiązaniem i wkładaniem do niej dziecka. Ale wiem, że Boogi taką chustę posiada, może się podzieli
spostrzeżeniami ;-)))

Olivka - jakim kolorem teraz nas zachwycisz? ;)

Hmm....trochę dom ogarnęłam, teraz sobie odpocznę :-D

reklama
Bez nosidełka sobie nie wyobrażam !!! :szok::szok::szok:

Net mi zdechł niestety.. to i zniknęłam ;-)
Teraz mała butlę obala (prawie już sama sobie trzyma, choć na razie jej wypada) oczywiście w nosidełku :tak:
Chłop mój niepoprawny chodzi za mną i chodzi i przeprasza :dry: ... jeszcze niech trochę pochodzi, a potem wybaczę :-p A kolega chrzestnym nie będzie (a miał) :-D:-D Kuzyna se wezmę, a co!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry