reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wróciłam :-))))
Borysek zafajdał....wszystko :sorry: włącznie z moimi spodniami, bluzką i....podkoszulką :szok: dobrze, że biustonosz noszę powyżej pępka :-D))))

Kocurek - no ja raczej zwierzątek nie rysuję, no chyba, że witrażowo, to owszem ;)))) Ale kota akurat nie mam :confused:

Mary - postaraj się wyluzować ;) Życzę przyjemnego czasu ze znajomymi :tak:

Liluś - jak tam samopoczucie? Udało się Martynkę położyć w łóżeczku?
No i wszystko wiem :-) Super, że taka spokojniutka, mój za cholerę sam nie poleży...no może troszeczkę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku za rok też będą wyprzedaże!!!!!!!!:-):tak:;-):-p:-D

Made w poście powyżej Twojego opisałam historię odkładania do łóżeczka :-p

Jestem:)
Niedawno otworzyłam swe oczęta:) Zjadłam śniadanie w łóżku i zabieram się za kawkę:)

lil Piękny ten ptak, nie???? :shocked2::tak::-):-):-)

A u nas wszedł paracetamol w syropku na dobranoc- jedna łyżeczka i przynajmniej w nocy pobudki co 3h uuuufffff.... A w dzień mamy postępy, bo mała zaczęła trochę w wózku sama leżeć, tzn. obserwując co ja robię i bawiąc się zawieszonymi na rączce do podnoszenia gondoli maskotkami, ALE ZAWSZE :-):-) Mogę coś porobić :tak: Ząbki dokuczają, rączki są gryzione cały czas, ale bardziej męczy nas nieodbite powietrze, szczególnie wieczorem. Jest płacz :blink: No i niestety mała nienawidzi samochodu :sorry2:

Kocurek - no i była kopa taka, ze hoho!!! :-D:-D:-D:-D Przynajmniej nie biegunka! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wzięłam małą na dół, trochę pokwiliła, ale położyłam ją na boczku i myślałam, że się podrze, a ona... zasnęła!!! :shocked2::shocked2::shocked2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Witam wszystkie babeczki, które dołączyły!
;-)

Kochane słońce się pokazało - lecimy na spacerek - choć żal Was zostawiać! Buziaczki!

Kocurku ja jestem za tym, żeby pomagać dzieciom paracetamolem - także trzymam kciuki za Was! U nas ząbki dopiero przed nami....A moja mała też nienawidzi samochodu! Powiedziałam, że do wiosny nigdzie z nią nie jeżdżę! Pierdzielę za przeproszeniem cały ten stres...

Mary, Carol witajcie i buziaczki!

To ja zmykam!

Słońce? Gdzie słońce? Ja tylko ciemność widzę, ciemność!!!!!!!!!

Liluś - przyjemnego :))

Kocurku - to teraz już będzie tylko lepiej :tak:Mój nadal podróżuje po pokojach :/ Żadne zabawki go nie interesują, nic! tylko ręce i ręce...
Chociaż od trzech dni upodobał sobie kraba, którego zawiesiłam na pałąku od bujaczka, ale to zainteresowanie niestety bardzo chwilowe :-)))) Widocznie muszę jeszcze poczekać :)

Babki, czy u malucha w wieku mojej córy okropne ślinienie się może coś oznaczać, czy taka jej uroda?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry