reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wróciłam :-))))
Borysek zafajdał....wszystko :sorry: włącznie z moimi spodniami, bluzką i....podkoszulką :szok: dobrze, że biustonosz noszę powyżej pępka :-D))))

Kocurek - no ja raczej zwierzątek nie rysuję, no chyba, że witrażowo, to owszem ;)))) Ale kota akurat nie mam :confused:

Mary - postaraj się wyluzować ;) Życzę przyjemnego czasu ze znajomymi :tak:

Liluś - jak tam samopoczucie? Udało się Martynkę położyć w łóżeczku?
No i wszystko wiem :-) Super, że taka spokojniutka, mój za cholerę sam nie poleży...no może troszeczkę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku za rok też będą wyprzedaże!!!!!!!!:-):tak:;-):-p:-D

Made w poście powyżej Twojego opisałam historię odkładania do łóżeczka :-p

Jestem:)
Niedawno otworzyłam swe oczęta:) Zjadłam śniadanie w łóżku i zabieram się za kawkę:)

lil Piękny ten ptak, nie???? :shocked2::tak::-):-):-)

A u nas wszedł paracetamol w syropku na dobranoc- jedna łyżeczka i przynajmniej w nocy pobudki co 3h uuuufffff.... A w dzień mamy postępy, bo mała zaczęła trochę w wózku sama leżeć, tzn. obserwując co ja robię i bawiąc się zawieszonymi na rączce do podnoszenia gondoli maskotkami, ALE ZAWSZE :-):-) Mogę coś porobić :tak: Ząbki dokuczają, rączki są gryzione cały czas, ale bardziej męczy nas nieodbite powietrze, szczególnie wieczorem. Jest płacz :blink: No i niestety mała nienawidzi samochodu :sorry2:

Kocurek - no i była kopa taka, ze hoho!!! :-D:-D:-D:-D Przynajmniej nie biegunka! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wzięłam małą na dół, trochę pokwiliła, ale położyłam ją na boczku i myślałam, że się podrze, a ona... zasnęła!!! :shocked2::shocked2::shocked2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Witam wszystkie babeczki, które dołączyły!
;-)

Kochane słońce się pokazało - lecimy na spacerek - choć żal Was zostawiać! Buziaczki!

Kocurku ja jestem za tym, żeby pomagać dzieciom paracetamolem - także trzymam kciuki za Was! U nas ząbki dopiero przed nami....A moja mała też nienawidzi samochodu! Powiedziałam, że do wiosny nigdzie z nią nie jeżdżę! Pierdzielę za przeproszeniem cały ten stres...

Mary, Carol witajcie i buziaczki!

To ja zmykam!

Słońce? Gdzie słońce? Ja tylko ciemność widzę, ciemność!!!!!!!!!

Liluś - przyjemnego :))

Kocurku - to teraz już będzie tylko lepiej :tak:Mój nadal podróżuje po pokojach :/ Żadne zabawki go nie interesują, nic! tylko ręce i ręce...
Chociaż od trzech dni upodobał sobie kraba, którego zawiesiłam na pałąku od bujaczka, ale to zainteresowanie niestety bardzo chwilowe :-)))) Widocznie muszę jeszcze poczekać :)

Babki, czy u malucha w wieku mojej córy okropne ślinienie się może coś oznaczać, czy taka jej uroda?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry