reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A coś tak mnie się zawczasu poskrobało ołówkiem, jakieś konie i inne zwierze i twarze.. :-p A Ty made jakiegoś kocura może masz w swoich zbiorach???

No z rozpaczy to i całkiem możliwe... :dry: Ja taka oziębła jestem cholernica dość :-p

reklama
Hello!

W kominku napalone, kawka zaparzona, Mia i M. śpią na górze, więc zasiadam na BB. :happy2::happy2:

Widzę, ze Kocurek z Mademoiselle urzędują! :-)

Mademoiselle - kochana, właśnie wykukałam, jakie Ty cudeńka potrafisz robić!!!
:tak::tak: Ale super!

Asionku, Rurka - witajcie!

mary wow!!! ale porzadeczek!! ja z mala na lozku - ona na moich kolanach oglada sama siebie na video na telefonie ;))))) a ja teraz probuje lewa reka wystukiwac cos... hehe

niestety mamy WIEELKA KOOOPE, przepraszamy :))

Ostatnia edycja:
Kocurek - nooo, mam chwilkę dla siebie, więc korzystam, bo zaraz pewnie robaczek się obudzi z jaką niespodzianką w galotach... :-D:-D

My dziś w ogóle zmykamy do znajomych na urodzinki, a Mia będzie kilka h u dziadka. Fajnie będzie zobaczyć się z naszymi znajomymi, ale znając życie będę cały czas myślała o Mii.
:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zresztą nie planujemy długo zostać.

hahahahaha :-D:-D:-D:-D to jeszcze Mia powinna walnąć teraz big koopę do kompletu :-p
ale nieee.. niech śpi malutka :tak:

My już przebrane, mała w nosidełku, bo już się jej znudził filmik z nią gadającą na macie ;-)

Gdzie jesteście...:unsure::huh:

No dobra.. to nakarmię kota, bo skończy jak królik ... :sorry2:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja na momencik :-) U mnie było już kilka big koop dziś :-)

Made ja nie widziałam co Ty potrafisz pięknego robić????

Hej liluś kochana :-):-):-) no jak tam dzisiaj... lepiej troszkę na duszy???

boogie
a czemuż to podwójną kofeinkę wczoraj sobie podawałaś ?? Buziaki!!

Zizi trzymam &&&& zawzięcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

carola uwielbiam takie dziecięce peplanie :rolleyes2::rofl2:

paula zakuuuupy....!!!??? no jak ja dawno nie byłam tak na luzie sobie pooglądać, co wyprzedają itp..... eeehhh :sorry2:

Ostatnia edycja:
OooooooOOOOO..!!!!!!! EWULA !!!! :)))))))))))))))) GRA-TU-LA-CJE :rofl2::rofl2::rofl2:
Asieńce duuuuuuużo zdrówka, a mamie radości i przespanych nocek :tak::-):tak::-):tak::-D

reklama
Kocurku oooo tak znacznie lepiej! Wczoraj wieczorem wszystko odpuściło jak mój pan mnie tak mocno ścisnął (czyt. przytulił :-)) - i jeszcze w nocy w miarę się wyspałam, więc jest super. W ogóle wczoraj próbowałam położyć małą w łóżeczku - troszkę pospała, potem się obudziła na karmienie, nakarmiłam, odłożyłam i leżała do 22 nie wiedząc o co chodzi - w ogóle nie płakała - ale absolutnie nie kojarzyła łóżeczka ze spaniem - w końcu ok 22 zaczęła marudzić ze zmęczenia, położyłam ją u siebie na brzuchu i od razu zasnęła cwaniara :-) A jak u Ciebie Kocurku??????????????????? Jak ząbki??????

Made widziałam zdjęcie! Co to za cudo??????? Taki witrażyk????? PIĘKNE!

Kocurku nie widziałam info o Ewuli!!!!! URODZIŁA???????????

GRATULACJE EWULA!!!!!! WRACAJ DO NAS I PISZ CO I JAK!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry