reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ejejej! Nie wyrobiłam się w czasie na kąpanie i brudas leży w łóżeczku a ja mam wyrzuty sumienia jak stąd do Wa-wy..
Urodzinki udały się bracikom. Wszystko od początku do końca było ich pracą. Nawet szampana otwierali i tort pokroili. Opiłam się tym Picolo, że hej!
Uśmieliśmy się jak ciocia opowiadała o tym jak została telefonicznie zaproszona. Zaznaczyli, że prezent ma być za minimum 20 zł, bo im się koszty nie zwrócą, a przecież zbierają na tablety. Po 20 zł. Nie chcieli zabawek, tylko kasę... hahah

Padam na ryjek. Muszę się tylko spakować na wyjazd i mykam nyny.
Bierzemy tablecika ze sobą, więc I`ll be in touch!

Wróciliśmy niedawno od znajomych i wpadłam zerknąć co tam u Was:-)

Made jakie piękności Ty robisz
:szok::szok::-):-)

Sol, a jak duży jest ten zestaw??

Nie ma nikogo:-( spadam
do jutra

Ostatnia edycja:
pierwsza ?? !!
no moje drogie gdzie wy ?? :)

maly sie zrehabilitowal za wczoraj i spal do 4.14 pozniej cyc i spal do teraz , moze by pospal dluzej , ale walnal kupe az sie caly obrobil wiec i przebieranie mamy juz zaliczone :) nie ma to jak dobrze zaczety dzien :-D

Ejejej! Nie wyrobiłam się w czasie na kąpanie i brudas leży w łóżeczku a ja mam wyrzuty sumienia jak stąd do Wa-wy..
Urodzinki udały się bracikom. Wszystko od początku do końca było ich pracą. Nawet szampana otwierali i tort pokroili. Opiłam się tym Picolo, że hej!
Uśmieliśmy się jak ciocia opowiadała o tym jak została telefonicznie zaproszona. Zaznaczyli, że prezent ma być za minimum 20 zł, bo im się koszty nie zwrócą, a przecież zbierają na tablety. Po 20 zł. Nie chcieli zabawek, tylko kasę... hahah

Padam na ryjek. Muszę się tylko spakować na wyjazd i mykam nyny.
Bierzemy tablecika ze sobą, więc I`ll be in touch!

super , ze urodzinki sie udaly !! bracia dobre cwaniury :-D
szerokiej drogi , udanego wyjazdy bawcie sie dobrze i pisz co tam u was :)

Libby takie młode chłopaki, a jakie przedsiębiorcze:-D

Asionku hej, może w dzień odeśpicie??

Miłego dnia kobietki:)

Dzień dobry dziewczęta :)))

Miałam dzisiaj nie wchodzić, ale muszę się pochwalić pierwszym wyczynem mojego Boryska :zawstydzona/y: Mój kochany pierwszy raz przewrócił się z plecków na brzuszek :-) jeju, jeju mój mały cyrkowiec :-D))

Libby - przyjemnego pobytu :) Kurczę...ZAZDROSZCZĘ!!!!!!
Uwielbiam góry :) Moja córka weszła na morskie oko w wieku dwóch lat, SAMA :cool2: bez żadnych bryczek, wózka czy nosidła. Była wielką bohaterką tego dnia :-)))) Ech...jak miło powspominać :)

Zizi - a Ty kurde bele pozytywnie mi się nastawiaj, a nie tam, że śluzu ni ma, to od razu, że się nie udało :-p Ja też śluzu nie miałam! A Borysek jest :-D))))))) Kciuki wielgachne!

Asionek - a ja nie mam żadnego rytmu dnia, nigdy nie miałam i już mieć nie będę :)) Myślę sobie, że to w dużej mierze zależy od dziecka, nie każde da się tak zdyscyplinować :-))))) i mam tu na myśli nie tylko dziecko ;-)))) ja nie lubię żyć według jakiegoś porządku dnia i tym samym ciężko mi coś takiego wprowadzać dziecku :))

Która z koleżanek ma ochotę na małą czarną? ;-))))
Może Józefina???????? Odezwij się!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Jak to nie masz porządku dnia made ????? :szok::szok::szok::szok: A poranna kawa???? :-D:-D:-D:-D:-D
Wiesz... ja to samo chciałam napisać w kwestii dziennych regulacji - u mnie wszystko dzieje się spontanicznie lub wtedy, gdy zachodzi ku temu potrzeba :-p:-p:-p

DZIEWCZYNY CHYLĘ CZOŁA przed Waszymi zdolnościami :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ale aaale.. kocur nie gorszy i może kiedyś odkurzy swoje szkice :-p

made BUZIOL Zygmusiowi od Czarnej za nową umiejętność!!!!

A w ogóle to DZIEŃ Dobry Wszystkim i pozdrawiam ciepło :-)

Ostatnia edycja:
hahahaaaaaaaa mój Futrzak ulubiony!!!!! :-):-):-):-))))))))
Kochana! Kawa z rana to już TRADYCJA! :-D))))) Ale mi się mordka cieszy, że Cię "widzę" :zawstydzona/y: Pisz co u Was się dzieje....

Kocurek! Już nic tam nie dopisuj! hahahaaaa

Ostatnia edycja:
made Z nowości to - rzekomy ojciec mego dziecka tak porządził wczoraj z kumplem w "Przedwojenej" knajpie, żem zła jak jasna cholera - czyli nie odzywam się za wiele hahaha :-p:-D A poza tym moja żabeczka zrobiła się w ciągu paru dni taka rozgadana, i tak zabawki w łapki chwyta i nimi obraca, i tak mnie mierzy wzrokiem, i tak... i w ogóle, no pękam z dumy :tak: :)))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
hahahahaaaaa :-) ej tam....może to z rozpaczy?! Też bym się upiła w takiej przedwojennej :-D))))
A co to za ryciny gdzieś tam przechowujesz, a? :cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry