reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ejejej! Nie wyrobiłam się w czasie na kąpanie i brudas leży w łóżeczku a ja mam wyrzuty sumienia jak stąd do Wa-wy..
Urodzinki udały się bracikom. Wszystko od początku do końca było ich pracą. Nawet szampana otwierali i tort pokroili. Opiłam się tym Picolo, że hej!
Uśmieliśmy się jak ciocia opowiadała o tym jak została telefonicznie zaproszona. Zaznaczyli, że prezent ma być za minimum 20 zł, bo im się koszty nie zwrócą, a przecież zbierają na tablety. Po 20 zł. Nie chcieli zabawek, tylko kasę... hahah

Padam na ryjek. Muszę się tylko spakować na wyjazd i mykam nyny.
Bierzemy tablecika ze sobą, więc I`ll be in touch!

Wróciliśmy niedawno od znajomych i wpadłam zerknąć co tam u Was:-)

Made jakie piękności Ty robisz
:szok::szok::-):-)

Sol, a jak duży jest ten zestaw??

Nie ma nikogo:-( spadam
do jutra

Ostatnia edycja:
pierwsza ?? !!
no moje drogie gdzie wy ?? :)

maly sie zrehabilitowal za wczoraj i spal do 4.14 pozniej cyc i spal do teraz , moze by pospal dluzej , ale walnal kupe az sie caly obrobil wiec i przebieranie mamy juz zaliczone :) nie ma to jak dobrze zaczety dzien :-D

Ejejej! Nie wyrobiłam się w czasie na kąpanie i brudas leży w łóżeczku a ja mam wyrzuty sumienia jak stąd do Wa-wy..
Urodzinki udały się bracikom. Wszystko od początku do końca było ich pracą. Nawet szampana otwierali i tort pokroili. Opiłam się tym Picolo, że hej!
Uśmieliśmy się jak ciocia opowiadała o tym jak została telefonicznie zaproszona. Zaznaczyli, że prezent ma być za minimum 20 zł, bo im się koszty nie zwrócą, a przecież zbierają na tablety. Po 20 zł. Nie chcieli zabawek, tylko kasę... hahah

Padam na ryjek. Muszę się tylko spakować na wyjazd i mykam nyny.
Bierzemy tablecika ze sobą, więc I`ll be in touch!

super , ze urodzinki sie udaly !! bracia dobre cwaniury :-D
szerokiej drogi , udanego wyjazdy bawcie sie dobrze i pisz co tam u was :)

Libby takie młode chłopaki, a jakie przedsiębiorcze:-D

Asionku hej, może w dzień odeśpicie??

Miłego dnia kobietki:)

Dzień dobry dziewczęta :)))

Miałam dzisiaj nie wchodzić, ale muszę się pochwalić pierwszym wyczynem mojego Boryska :zawstydzona/y: Mój kochany pierwszy raz przewrócił się z plecków na brzuszek :-) jeju, jeju mój mały cyrkowiec :-D))

Libby - przyjemnego pobytu :) Kurczę...ZAZDROSZCZĘ!!!!!!
Uwielbiam góry :) Moja córka weszła na morskie oko w wieku dwóch lat, SAMA :cool2: bez żadnych bryczek, wózka czy nosidła. Była wielką bohaterką tego dnia :-)))) Ech...jak miło powspominać :)

Zizi - a Ty kurde bele pozytywnie mi się nastawiaj, a nie tam, że śluzu ni ma, to od razu, że się nie udało :-p Ja też śluzu nie miałam! A Borysek jest :-D))))))) Kciuki wielgachne!

Asionek - a ja nie mam żadnego rytmu dnia, nigdy nie miałam i już mieć nie będę :)) Myślę sobie, że to w dużej mierze zależy od dziecka, nie każde da się tak zdyscyplinować :-))))) i mam tu na myśli nie tylko dziecko ;-)))) ja nie lubię żyć według jakiegoś porządku dnia i tym samym ciężko mi coś takiego wprowadzać dziecku :))

Która z koleżanek ma ochotę na małą czarną? ;-))))
Może Józefina???????? Odezwij się!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Jak to nie masz porządku dnia made ????? :szok::szok::szok::szok: A poranna kawa???? :-D:-D:-D:-D:-D
Wiesz... ja to samo chciałam napisać w kwestii dziennych regulacji - u mnie wszystko dzieje się spontanicznie lub wtedy, gdy zachodzi ku temu potrzeba :-p:-p:-p

DZIEWCZYNY CHYLĘ CZOŁA przed Waszymi zdolnościami :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ale aaale.. kocur nie gorszy i może kiedyś odkurzy swoje szkice :-p

made BUZIOL Zygmusiowi od Czarnej za nową umiejętność!!!!

A w ogóle to DZIEŃ Dobry Wszystkim i pozdrawiam ciepło :-)

Ostatnia edycja:
hahahaaaaaaaa mój Futrzak ulubiony!!!!! :-):-):-):-))))))))
Kochana! Kawa z rana to już TRADYCJA! :-D))))) Ale mi się mordka cieszy, że Cię "widzę" :zawstydzona/y: Pisz co u Was się dzieje....

Kocurek! Już nic tam nie dopisuj! hahahaaaa

Ostatnia edycja:
made Z nowości to - rzekomy ojciec mego dziecka tak porządził wczoraj z kumplem w "Przedwojenej" knajpie, żem zła jak jasna cholera - czyli nie odzywam się za wiele hahaha :-p:-D A poza tym moja żabeczka zrobiła się w ciągu paru dni taka rozgadana, i tak zabawki w łapki chwyta i nimi obraca, i tak mnie mierzy wzrokiem, i tak... i w ogóle, no pękam z dumy :tak: :)))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
hahahahaaaaa :-) ej tam....może to z rozpaczy?! Też bym się upiła w takiej przedwojennej :-D))))
A co to za ryciny gdzieś tam przechowujesz, a? :cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry