reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby, Paula - dziękuję :))) Jak się dokopię do pudeł w piwnicy, to pokażę resztę ;)

Libby - jeszcze nie wyszłaś, a ja już tęsknię :zawstydzona/y: Miłej zabawy!

reklama
mój czochraczek właśnie przysnął-mama pogłaskała 2 sek. po główce i śpi słodziutka
właśnie Libby a jak ci Maciuś sypia w ciągu dnia? bo mi się wydaję, że Maja chyba mało-drzemka poranna ok.10-1,5h i poobiednia-po 14 też 1,5h, no chyba że w końcu pójdziemy na spacer to też padnie
tak się zastanawiam którą drzemkę zrobi spacerową-ale chyba tą poranną zrobię-bałam się że zimą będą mrozy-a tu jak na razie ciągle na +;)

dobra,ja też zmykam,podejrzewa że wpadnę wieczorkiem, do później papa

Ostatnia edycja:
MADE, spróbowałabyś nie :dry:

PAULINKO, mój ssaczek śpi 2 razy po godzinie

KOCIE PRZYZNAJ SIĘ CO TAM WCINASZ PO KRYJOMU? :-D

Lecęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę

Ok,jestem po rozmowie z ginkiem,wytyczył plan na najbliższe 3 miesiące.
Teraz odpoczywamy po antybiotykach itp.Następny cykl z Clo,jak nie wyjdzie to kolejny na jakiś zastrzykach będę...jak nie wyjdzie to koniec...
Trzymajcie &&&

Libby,Oliwka na fochu a Ninka dzisiaj wymyśliła:
''Weskia polska www.epel :) Czyli oglądała program i na końcu mówili wersja polska.... po czym zapowiadali konkurs i podali stronkę www z której Ninka zapamiętała to www i pl :)

Paulina - no, przydałoby się... ;-) Jeju, okropnie się czuję sama ze sobą, ale odkąd wskoczyłam w jeansy sprzed ciąży i się zapięłam (!), to już jakoś lepiej... :tak: A poza tym co ja więcej mogę zrobić... Trenuję i zdrowo się odżywiam. ;-);-)

No, babeczki, ja zmykam, bo kurczaczek mi się budzi na kolejną butlę.
Buziaki!

Dziewczynki - wczoraj 3 razy posta pisałam ale komp mi się wieszał że musiałam do 2 system stawiać i wszystko instalować od nowa. A miałam tasiemca który poszedł się 3 razy czesać. Ehh

Nie chce mi się po raz 4 pisać więc tylko wkleję moje cudeńka - jakie komplety będę robiła i inne cudeńka - chwilowo na stanie domowym mam tylko tego Swarovskiego w pełnym srebrze:

Zobacz załącznik 422913

A jak tylko się ciut z kasa odbijemy to będę miała cały katalog swoich wyrobów ;-)

Kochane ja myślałam, że tu dziś pusto będzie a proszę jaka dyskusja........Nie nadrabiam, bo jak zwykle jak pan jest w domu to jakoś mniej czasu...Dziś się średnio wyspałam, a raczej mocno nie wyspałam - i od rana niezła lipa u mnie - nerwy, kłótnie, łzy - także Sol możemy sobie dziś rękę podać...Mimo wszystko przesyłam Wam radosne buziaczki - jakoś tak mnie tchnęło, żeby dziś wieczorem Martynkę w łóżeczku położyć - ale zobaczymy jak będzie, bo jestem na maska zmęczona dziś i chciałabym mieć po prostu święty spokój....

Paulinka Twoja córcia chyba ślicznie zasypia z tego co piszesz - super! Dwie drzemki po 1,5 h to idealnie!

kurka moj maly dzisiaj zrobil strajk na drzemki i dopiero padl , ale po walce niezlej ... bede musiala go obudzic na kapiel , bo jak teraz pojdzie spac juz na noc to lipa moze byc pozniej , a jak Maja dzisiaj wyjatkowo snu potrzebuje i spokoju hehe

Hej wszystkim!

U mnie załamka - Mia ma biegunkę i ostrzelała kupą pół swojego pokoiku! :confused::confused::sorry2::sorry2::eek::eek: Męczyła się całą noc, wierciła, płakała, aż wydusiła i to taką rzadką kupę, że czegoś takiego jeszcze nie widziałam! :szok::szok:
Nie wiem sama już, co robić, ale zmykam w krzaki, bo dziś jestem zupełnie nie w formie - ZA-ŁA-MKA... :sad:

dawaj wiecej pic , napewno przejdzie !! dobrze , ze na spacerku bylas trzeba sie czasami przewietrzyc zeby nie zwariowac ;))

Made :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DA to dzieło naszej koleżanki Made
wow i kolejna zdloniacha na forum !! :)

Ok,jestem po rozmowie z ginkiem,wytyczył plan na najbliższe 3 miesiące.
Teraz odpoczywamy po antybiotykach itp.Następny cykl z Clo,jak nie wyjdzie to kolejny na jakiś zastrzykach będę...jak nie wyjdzie to koniec...
Trzymajcie &&&

to trzymam z calych sil &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))))

Witam się wieczornie!

Ja już po siłowni i super się czuję! :happy2::happy2: Dobrze się trochę pozytywnie zmęczyć!

Asionek - masz rację, ja nie wiedziałam, jakie to ważne, ale teraz nawet dla mnie samej musze regularnie brać Mię na spacery!

Paulina - ładnie Ci drzemie! Mia póki co ma 2 solidne drzemki po 3 h, ale to się na bank zmniejszy...

Oho, już mi niunia piszczy, więc lecę zobaczyć, co tam...

reklama
Mary moj bardzo sie wyciszyl odkad dzieje sie wszystko regularnie i wie co bedzie pozniej :) kiedys myslalam , ze to takie przereklamowane taki porzadek dnia i nie zwracalam uwagi co i jak , az maly sam sie zaczal dopominac i ja sie dostosowalam troche mu pomoglam i jest lepiej :)
takze teraz codziennie kapiel , cyc , spanie
spacerek tez w miare o tej samej godzinie jest i drzemki :)
wiadomo czasami poslizgi czy mala zmiana sa , bo z zegarkiem w reku planowac dnia nie bede , ale porzadek jakis jest i malemu to pasuje :)
a spacer dobra rzecz i dla nas i malucha :) przynajmniej motywacja jest , zeby sie ogarnac , umalowac jakos no i do ludzi wyjsc :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry