reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby, Paula - dziękuję :))) Jak się dokopię do pudeł w piwnicy, to pokażę resztę ;)

Libby - jeszcze nie wyszłaś, a ja już tęsknię :zawstydzona/y: Miłej zabawy!

reklama
mój czochraczek właśnie przysnął-mama pogłaskała 2 sek. po główce i śpi słodziutka
właśnie Libby a jak ci Maciuś sypia w ciągu dnia? bo mi się wydaję, że Maja chyba mało-drzemka poranna ok.10-1,5h i poobiednia-po 14 też 1,5h, no chyba że w końcu pójdziemy na spacer to też padnie
tak się zastanawiam którą drzemkę zrobi spacerową-ale chyba tą poranną zrobię-bałam się że zimą będą mrozy-a tu jak na razie ciągle na +;)

dobra,ja też zmykam,podejrzewa że wpadnę wieczorkiem, do później papa

Ostatnia edycja:
MADE, spróbowałabyś nie :dry:

PAULINKO, mój ssaczek śpi 2 razy po godzinie

KOCIE PRZYZNAJ SIĘ CO TAM WCINASZ PO KRYJOMU? :-D

Lecęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę

Ok,jestem po rozmowie z ginkiem,wytyczył plan na najbliższe 3 miesiące.
Teraz odpoczywamy po antybiotykach itp.Następny cykl z Clo,jak nie wyjdzie to kolejny na jakiś zastrzykach będę...jak nie wyjdzie to koniec...
Trzymajcie &&&

Libby,Oliwka na fochu a Ninka dzisiaj wymyśliła:
''Weskia polska www.epel :) Czyli oglądała program i na końcu mówili wersja polska.... po czym zapowiadali konkurs i podali stronkę www z której Ninka zapamiętała to www i pl :)

Paulina - no, przydałoby się... ;-) Jeju, okropnie się czuję sama ze sobą, ale odkąd wskoczyłam w jeansy sprzed ciąży i się zapięłam (!), to już jakoś lepiej... :tak: A poza tym co ja więcej mogę zrobić... Trenuję i zdrowo się odżywiam. ;-);-)

No, babeczki, ja zmykam, bo kurczaczek mi się budzi na kolejną butlę.
Buziaki!

Dziewczynki - wczoraj 3 razy posta pisałam ale komp mi się wieszał że musiałam do 2 system stawiać i wszystko instalować od nowa. A miałam tasiemca który poszedł się 3 razy czesać. Ehh

Nie chce mi się po raz 4 pisać więc tylko wkleję moje cudeńka - jakie komplety będę robiła i inne cudeńka - chwilowo na stanie domowym mam tylko tego Swarovskiego w pełnym srebrze:

Zobacz załącznik 422913

A jak tylko się ciut z kasa odbijemy to będę miała cały katalog swoich wyrobów ;-)

Kochane ja myślałam, że tu dziś pusto będzie a proszę jaka dyskusja........Nie nadrabiam, bo jak zwykle jak pan jest w domu to jakoś mniej czasu...Dziś się średnio wyspałam, a raczej mocno nie wyspałam - i od rana niezła lipa u mnie - nerwy, kłótnie, łzy - także Sol możemy sobie dziś rękę podać...Mimo wszystko przesyłam Wam radosne buziaczki - jakoś tak mnie tchnęło, żeby dziś wieczorem Martynkę w łóżeczku położyć - ale zobaczymy jak będzie, bo jestem na maska zmęczona dziś i chciałabym mieć po prostu święty spokój....

Paulinka Twoja córcia chyba ślicznie zasypia z tego co piszesz - super! Dwie drzemki po 1,5 h to idealnie!

kurka moj maly dzisiaj zrobil strajk na drzemki i dopiero padl , ale po walce niezlej ... bede musiala go obudzic na kapiel , bo jak teraz pojdzie spac juz na noc to lipa moze byc pozniej , a jak Maja dzisiaj wyjatkowo snu potrzebuje i spokoju hehe

Hej wszystkim!

U mnie załamka - Mia ma biegunkę i ostrzelała kupą pół swojego pokoiku! :confused::confused::sorry2::sorry2::eek::eek: Męczyła się całą noc, wierciła, płakała, aż wydusiła i to taką rzadką kupę, że czegoś takiego jeszcze nie widziałam! :szok::szok:
Nie wiem sama już, co robić, ale zmykam w krzaki, bo dziś jestem zupełnie nie w formie - ZA-ŁA-MKA... :sad:

dawaj wiecej pic , napewno przejdzie !! dobrze , ze na spacerku bylas trzeba sie czasami przewietrzyc zeby nie zwariowac ;))

Made :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DA to dzieło naszej koleżanki Made
wow i kolejna zdloniacha na forum !! :)

Ok,jestem po rozmowie z ginkiem,wytyczył plan na najbliższe 3 miesiące.
Teraz odpoczywamy po antybiotykach itp.Następny cykl z Clo,jak nie wyjdzie to kolejny na jakiś zastrzykach będę...jak nie wyjdzie to koniec...
Trzymajcie &&&

to trzymam z calych sil &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))))

Witam się wieczornie!

Ja już po siłowni i super się czuję! :happy2::happy2: Dobrze się trochę pozytywnie zmęczyć!

Asionek - masz rację, ja nie wiedziałam, jakie to ważne, ale teraz nawet dla mnie samej musze regularnie brać Mię na spacery!

Paulina - ładnie Ci drzemie! Mia póki co ma 2 solidne drzemki po 3 h, ale to się na bank zmniejszy...

Oho, już mi niunia piszczy, więc lecę zobaczyć, co tam...

reklama
Mary moj bardzo sie wyciszyl odkad dzieje sie wszystko regularnie i wie co bedzie pozniej :) kiedys myslalam , ze to takie przereklamowane taki porzadek dnia i nie zwracalam uwagi co i jak , az maly sam sie zaczal dopominac i ja sie dostosowalam troche mu pomoglam i jest lepiej :)
takze teraz codziennie kapiel , cyc , spanie
spacerek tez w miare o tej samej godzinie jest i drzemki :)
wiadomo czasami poslizgi czy mala zmiana sa , bo z zegarkiem w reku planowac dnia nie bede , ale porzadek jakis jest i malemu to pasuje :)
a spacer dobra rzecz i dla nas i malucha :) przynajmniej motywacja jest , zeby sie ogarnac , umalowac jakos no i do ludzi wyjsc :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry