reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bibinka ja w szpitalu wylądowałam 18 marca, krwawić przestałam 6 dni po poronieniu. po 4 tygodniach dostałam @. wyniki his-pat nic nie wykazały, cytomegalia ok, tsh też. i podjelam decyzje ze działamy. Na moim ginciu sie zawiodłam, nie bede sie go słuchać. On twierdzi że 6 miesiecy trza czekać. Lekarka która mnie przyjmowała ma inne zdanie, ze od razu. Także my zdecydowaliśmy się działać :-) szkoda czasu marnować.

mama to faktycznie musisz zrobić porządeczki. po co ma zalegać i się marnować ;-)
ja kręconych to nuie mam, tylko gorzej bo takie puszące się, jakbym miała kręciołki to bym nie prostowała, bo kręciołki zawsze się podobały ;-)

reklama
kinga każdy może mieć gorszy dzień.proszę się nie denerwować,bo to źle wpływa na staranka:tak:.uśmiech na buzi proszę:-)
to chyba nie do mnie powinnaś pisać..

owszem każdy miewa gorsze dni ale to nie znaczy że można się na innej osobie wyżywać

czesc BIBINKA- zycze,zeby Ala szybko wyzdrowiala i zebys mogla realizowac plany weekendowe:tak:
KINGA- ale ja nie wiem po co kupilam ta prostownice bo ja mam wlosy proste jak druty:-Da jeszcze obcielam;-)
MARYLKA- kiedy Ty masz fryzjera??mozesz wypic Tigera-to pobudza tak jak kawa a kawe w ciazy trzeba ograniczyc a nie wyeliminowac;-)takze lec a ja rzuce okiem na sklep.
SOL- rewelka.
dzis po pracy mam fryzjera :):):) jupii wiesz ja tez mam proste jak drut włosy :):) to super no bo już zgłupiałam i nie wiedziałam czy moge czy nie :):)

AGA chciałabym dołączyć do grupy zamknietej jeżeli z dziewczynami mnie tam wpuścicie oczywiście

maryla ja mysle ze mozesz wypić

nie komentuje już
bez sensu

ok rozumiem że Tylko też i Aga decyduje tak?
dzięki za info :):) nie nie tylko Aga decyduje decydujemy wszystkie ale tylko Aga może wysłać zaproszenie :) ja też nie mam nic przeciwoko i myśle że Aga wyśle Ci puźniej zaproszenie
no dziewczyny każda ma czasem nerwa (ja miałam wczoraj) więc spoko loko jutro będzie lepiej nie obrażać się prosze :)

No nic kochane Ja uciekam zająć się domem.
Dziś jakaś nerwowa jestem chyba dlatego że @ się zbliża;-/
Także przepraszam za swoje zachowanie...
Marylka duży buziak za Twoja uprzejmość:)))
Miłego dnia kochane!!
e tam odrazu uprzejmość :) pisze jak jest aż się zawstydziłam :):) ja miałam wczoraj nerwa i jak mojemu powiedziałm ze nerwowa jestem to pytała czy może wrócic do domu bo nie wiedział czy przeżyje :):) buziaki i miłego dzionka

już ją zapytałam.
Ale dziś coś Aga nerwa ma wiec nie ważne..

nigdzie na siłę wpychać się nie zamierzam zwłaszcza tam gdzie mnie nie chcą

dzieki mama że chociaż Ty inaczej do tego podeszłaś:)

no widze balbinko że wpis zmieniłaś heh

to nie jest tak że nikt cie nieche przeciez dziewczyny pisały że nie mają nic przeciwko nie nerwój się kochana :) please :):):):) no teraz nier możesz mi odmówić jak ładnie poprosiłam :):)

to nie jest tak że nikt cie nieche przeciez dziewczyny pisały że nie mają nic przeciwko nie nerwój się kochana :) please :):):):) no teraz nier możesz mi odmówić jak ładnie poprosiłam :):)
:) ja wszystko zrozumiem naprawdę

ale chamstwa nie znoszę i tyle.. a nie zasłużyłam sobie na takie potraktowanie ze strony Agnieszki i taka prawda.

to chyba nie do mnie powinnaś pisać..

owszem każdy miewa gorsze dni ale to nie znaczy że można się na innej osobie wyżywać

owszem zgadzam się,że nie powinno się wyżywać na drugiej osobie,ale i tak proszę o uśmiech na buzi:-)

młodam dzięki:tak:.ja też uważam,że organizm sam wie ,kiedy będzie gotowy.mnie lekarz w szpitalu powiedział,że nie trzeba aż tyle czekać,kazał brać tabsy,a ja głupia wzięłam chociaż po tabsach @ mi się regulowała masakrycznie(patrz post wyżej):angry::wściekła/y:.no,ale zostało mi tylko 6 tabletek.cały czas mnie piersi bolą,może po table przejdzie,co?nie krwawiłam wcale po zabiegu,nie licząc dnia samego zabiegu.teraz badania,po @ usg i zobaczymy.

KINGA- zgadza sie kazdy ma prawo miec gorszy dzien ,tak jak ja czy Marylka ostatnio i wtedy prawie nie pisalysmy na BB bo ani ochoty ani weny do pisania nie bylo...teraz Aga posprzata sobie chatke i moze troche nerwy przejda.a zeby wejsc na zamkniety to Aga musi Ci wyslac zaproszenia-my tu nic nie mozemy;-)
MLODAM- puszyste mowisz-no fakt to prostownice musisz miec:tak:
BIBINKA- dostalas tort-hmmm,pysznosci..a swoja droga to dziwne jak szybko dzieci maja focha i jak szybko im przechodzi:-D:-D:-Dnas jeszcze nerwy trzymaja a oni juz zabawa zajeci..:laugh2:wiecie co zapowiadal sie cudny dzien a tu wogole nie ma slonka i jakos wieje:baffled:

KINGA- zgadza sie kazdy ma prawo miec gorszy dzien ,tak jak ja czy Marylka ostatnio i wtedy prawie nie pisalysmy na BB bo ani ochoty ani weny do pisania nie bylo...teraz Aga posprzata sobie chatke i moze troche nerwy przejda.a zeby wejsc na zamkniety to Aga musi Ci wyslac zaproszenia-my tu nic nie mozemy;-)
Ja rozumiem i najlepiej jak ktoś ma zły humor to niech wogóle nie pisze na forum bo obrywają potem osoby które niczemu nie są winne i to jest przykre niestety.

nie roztrząsam już tego bo nie o to w tym chodzi.

z mojej strony jest okej :)

reklama
mama to fakt,że dzieciom szybko nerwy mijają i zachowują się ,jakby nic się nie stało:tak:.u nas słonko zza chmur wygląda,na dworku chyba przyjemnie-przez okno tylko wyjrzeć mogę:rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry