reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
łoj Bogusiu, nawet o takim buziaczku ślimaczku nie śniłam :zawstydzona/y: hahahaa kochany Remiczek :-) proszę mocno Go uściskać i wycałować :)))
Już się doczekać nie mogę kiedy to Borysek będzie taki skory do rozdawania całusów :-D

rureczka - co Ty w ilościach niemożebnych? :sorry: Wybacz, ale myślunek mnie ostatnio zawodzi :-)))))))

reklama
Dziewczyny dziś o 13.20 przyszła na świat Asieńka naszej Ewuli. Ma 3320 i 57 cm i jest oczywiście najpiękniejsza!!

Ewula gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratki!!!! :)

Libby dziękuję:)

Zizi &&&&,mogę Ci testów podrzucić,bo przyszły moje...w ilości hurtowej ale ja już nie potrzebuję.

Młodamamusia,fajnie,że jesteś

Made,Kocie:)
Bogusia:)

Mary współczuję:( Oby szybko przeszło!

Wiola,Rurka hej

Dzień dobry :-) wszystkim. Tym jednorękim, wyspanym, niewyspanym, z wykałaczkami czy bez! Oj, jak u nas pięknie!! Snieżek prószy, na kolędy mnie bierze. "Przybieżeli..." za mną łazi heheh
Jestem, wyspana, najedzona (chyba żołąd mi się skurczył), wypachniona i w pełnym makijażu- tylko nie wiem po co? :eek: hahaha
Posprzątałam, druga pralka leci, żurek pyrczy, a rybka czeka na moją wenę..! ahhhhhh
:-)

Jak samopoczucia, kochane moje? Bo ja to chyba dzisiaj górę jakąś przeniosę :-D:-D:-D

Ponadrabiam sobie racząc się zieloną herbatką..

Karolla ;-)

Made :-D widzisz jak to czasem życie zaskoczy od samego poranka :-p:-D ucałowany, ukochany i sam się bawiący Remeczek pozdrawia :-D :cool2: a jak tam Zyga? :-p Czyżby dawał w kostkę swojej mamusi? :sorry2:

Libby HEJ!

heloł to i ja się witam

kurczaczek się w piekarniku przychci, jedynie trzeba bułeczki uparowac-dzieci rozrabiają z tatusiem-a ja z kawusią...Maja się trochę budziła w nocy
po południu śmigamy do znajomej na kawkę-może uda mi się zasilic szafę mojej córki bo ona sprzedaje ubranka po siostrzenicy;)

Made-a jaki-oprócz wizualizacji - masz inny talencik?

Libby-śnieżek?? u nas wichura i deszcz i szlaban znów na spacer...-doczytałam na maila-dobre, gdzie ty takie perełki znajdujesz???;)))))))))))))

Ostatnia edycja:
Bujaczek jest jednym z niezbędnych i absolutnie potrzebnych akcesori, MADE hehe Mój mały od samego początku go uwielbia. Pałączka jakoś już mniej. Lubi widoki :tak:

RURECZKO, święta prawda. Mój W. zawsze znajdzie sobie coś do roboty- taki sprytny. hehe Obawia się pewnie, że wymyślę mu jakieś mycie kafelek w łazience albo o zgrozo zakupy spożywcze i nie opiszę opakowań! hah A pewnie, że tak!

BOOGIE, ja też chcę ślimaczka! Ja też! :-p

Co u Ciebie dziś, CAROLINE? Jak Oliwcia i czy coś nowego Ninka wymyśliła?

KOCURKU ja też teraz jednoręka jestem.. :-D i półtopless- ssaczek memla i maca mnie po twarzy. Próbuje sprawdzić moje uzębienie. :-D:-D

AMALFI, zaraz wpadnę tam przywitać się- nie na darmo żem się wypaćkała malowidłami!

PAULINKO hejka! Nie wierzysz w mój dar opowiadania kawałów??
A tak serio, to od mojego chłopa majla dostałam, kopiuj, wklej i poszło! haha
Smaka mi na kuraka zrobiłaś. Mam parę pałek pomrożonych, a że rybki nie mogę.. mniam

Ostatnia edycja:
hej, jestem i ja
szef dzwonił i niestety jutro do pracy, tak myślałam w duchu, ze nie odpuści soboty:-(
śluz to chyba fałszywy alarm, dzisiaj sucho:confused:

Libby-ja piekę cwiartki w takim rękawie do pieczenia-samo się pięknie wypiecze-wrzuciłam jeszcze ciut cebulki i pieczarki w cwiartki-Danio lubi kulcaka;) a dla małej zupka z kaszką manną i indykiem;))))
wiesz , ja nie wątpie w twoje poczucie humoru;)))

Zizi-durny szef:wściekła/y:, ale ja i tak trzymam &&&&&&&&&&&&& za ciebie

reklama
Hej Olivka, Paula, Zizi :))))

Bogusiu - Zygmuś to taki mały przytulak, i nie mam serca mu siebie ograniczać :sorry: Chociaż czasami ręce mi już drętwieją, ale widzę po Mańku, że jak teraz z tego nie skorzystam, to później będzie ciężko :-)))) Mańka doprosić się nie mogę o całusa hahahaaa

Paula - eee....nie wypada mi się chwalić ;-)
Zresztą, musiałabym znowu prosić którąś z moich koleżanek o wstawienie fotki :zawstydzona/y:

Libby - Borysek w przeciwieństwie do Mańka nie przepada za bujaczkiem, stopniowo go z nim zaprzyjaźniam :-))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry