reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
łoj Bogusiu, nawet o takim buziaczku ślimaczku nie śniłam :zawstydzona/y: hahahaa kochany Remiczek :-) proszę mocno Go uściskać i wycałować :)))
Już się doczekać nie mogę kiedy to Borysek będzie taki skory do rozdawania całusów :-D

rureczka - co Ty w ilościach niemożebnych? :sorry: Wybacz, ale myślunek mnie ostatnio zawodzi :-)))))))

reklama
Dziewczyny dziś o 13.20 przyszła na świat Asieńka naszej Ewuli. Ma 3320 i 57 cm i jest oczywiście najpiękniejsza!!

Ewula gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratki!!!! :)

Libby dziękuję:)

Zizi &&&&,mogę Ci testów podrzucić,bo przyszły moje...w ilości hurtowej ale ja już nie potrzebuję.

Młodamamusia,fajnie,że jesteś

Made,Kocie:)
Bogusia:)

Mary współczuję:( Oby szybko przeszło!

Wiola,Rurka hej

Dzień dobry :-) wszystkim. Tym jednorękim, wyspanym, niewyspanym, z wykałaczkami czy bez! Oj, jak u nas pięknie!! Snieżek prószy, na kolędy mnie bierze. "Przybieżeli..." za mną łazi heheh
Jestem, wyspana, najedzona (chyba żołąd mi się skurczył), wypachniona i w pełnym makijażu- tylko nie wiem po co? :eek: hahaha
Posprzątałam, druga pralka leci, żurek pyrczy, a rybka czeka na moją wenę..! ahhhhhh
:-)

Jak samopoczucia, kochane moje? Bo ja to chyba dzisiaj górę jakąś przeniosę :-D:-D:-D

Ponadrabiam sobie racząc się zieloną herbatką..

Karolla ;-)

Made :-D widzisz jak to czasem życie zaskoczy od samego poranka :-p:-D ucałowany, ukochany i sam się bawiący Remeczek pozdrawia :-D :cool2: a jak tam Zyga? :-p Czyżby dawał w kostkę swojej mamusi? :sorry2:

Libby HEJ!

heloł to i ja się witam

kurczaczek się w piekarniku przychci, jedynie trzeba bułeczki uparowac-dzieci rozrabiają z tatusiem-a ja z kawusią...Maja się trochę budziła w nocy
po południu śmigamy do znajomej na kawkę-może uda mi się zasilic szafę mojej córki bo ona sprzedaje ubranka po siostrzenicy;)

Made-a jaki-oprócz wizualizacji - masz inny talencik?

Libby-śnieżek?? u nas wichura i deszcz i szlaban znów na spacer...-doczytałam na maila-dobre, gdzie ty takie perełki znajdujesz???;)))))))))))))

Ostatnia edycja:
Bujaczek jest jednym z niezbędnych i absolutnie potrzebnych akcesori, MADE hehe Mój mały od samego początku go uwielbia. Pałączka jakoś już mniej. Lubi widoki :tak:

RURECZKO, święta prawda. Mój W. zawsze znajdzie sobie coś do roboty- taki sprytny. hehe Obawia się pewnie, że wymyślę mu jakieś mycie kafelek w łazience albo o zgrozo zakupy spożywcze i nie opiszę opakowań! hah A pewnie, że tak!

BOOGIE, ja też chcę ślimaczka! Ja też! :-p

Co u Ciebie dziś, CAROLINE? Jak Oliwcia i czy coś nowego Ninka wymyśliła?

KOCURKU ja też teraz jednoręka jestem.. :-D i półtopless- ssaczek memla i maca mnie po twarzy. Próbuje sprawdzić moje uzębienie. :-D:-D

AMALFI, zaraz wpadnę tam przywitać się- nie na darmo żem się wypaćkała malowidłami!

PAULINKO hejka! Nie wierzysz w mój dar opowiadania kawałów??
A tak serio, to od mojego chłopa majla dostałam, kopiuj, wklej i poszło! haha
Smaka mi na kuraka zrobiłaś. Mam parę pałek pomrożonych, a że rybki nie mogę.. mniam

Ostatnia edycja:
hej, jestem i ja
szef dzwonił i niestety jutro do pracy, tak myślałam w duchu, ze nie odpuści soboty:-(
śluz to chyba fałszywy alarm, dzisiaj sucho:confused:

Libby-ja piekę cwiartki w takim rękawie do pieczenia-samo się pięknie wypiecze-wrzuciłam jeszcze ciut cebulki i pieczarki w cwiartki-Danio lubi kulcaka;) a dla małej zupka z kaszką manną i indykiem;))))
wiesz , ja nie wątpie w twoje poczucie humoru;)))

Zizi-durny szef:wściekła/y:, ale ja i tak trzymam &&&&&&&&&&&&& za ciebie

reklama
Hej Olivka, Paula, Zizi :))))

Bogusiu - Zygmuś to taki mały przytulak, i nie mam serca mu siebie ograniczać :sorry: Chociaż czasami ręce mi już drętwieją, ale widzę po Mańku, że jak teraz z tego nie skorzystam, to później będzie ciężko :-)))) Mańka doprosić się nie mogę o całusa hahahaaa

Paula - eee....nie wypada mi się chwalić ;-)
Zresztą, musiałabym znowu prosić którąś z moich koleżanek o wstawienie fotki :zawstydzona/y:

Libby - Borysek w przeciwieństwie do Mańka nie przepada za bujaczkiem, stopniowo go z nim zaprzyjaźniam :-))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry