młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Żyje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
libby skoro ty takie cuda robisz, to czemu sie nie pochwalisz na utalentowanych staraczkach, co???? Czekamy tam na CiebieCo mam teraz zrobić? Podeślę upominki z Zakopca, dobrze? przepraszam Cię. Myślałam, że doszły. Do głowy nie przyszło mi, że nie. A ludzie są różni... Mam papier z poczty W jedzie ze służbową korespondencją i postara się wyjaśnić. Ale co mi to da?! Ale mi głupio!!!!!
RURECZKO, chwała Tobie za takie myślenie. Może zainwestujcie w detektor tętna?
MADE, wzajemnie. Mary musiałaby chyba do pl przyjechać, żeby ktoś zwrócił na te brzuszkowe problemy uwagę...
A oto moje małe dzieła: Zobacz załącznik 422702Zobacz załącznik 422694Zobacz załącznik 422695Zobacz załącznik 422696Zobacz załącznik 422697Zobacz załącznik 422698Zobacz załącznik 422699Zobacz załącznik 422700Zobacz załącznik 422701Zobacz załącznik 422693