reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dobrze, ze jeszcze wleciałam:

Libby - ale z Ciebie piękna babka!!! :happy::happy::happy: Super fotki, zazdroszczę takich wypraw!

Zizi - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za test! Jeszcze tylko parę dni...

Wiola - jak Iwcia? Bo z tego wszystkiego zapomniałam zapytać... :sorry:

Asionek - ja teraz na plecach i brzuchu kocham spać, bo w ciąży tylko na boku dawało radę... ;-) Mia zaraz kończy 2 miesiące - może już zacznie sie powoli poprawiać... ;-)

Młodamamusia - witaj!

No, to Mia dostała kolejne wieczorne jedzonko i - odpukać - zasnęła. Dziś ją 3 razy usypiałam i mam dość, jestem padnięta! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No to już zmykam na serio. Dobranoc!

Co mam teraz zrobić? Podeślę upominki z Zakopca, dobrze? przepraszam Cię. Myślałam, że doszły. Do głowy nie przyszło mi, że nie. A ludzie są różni... Mam papier z poczty W jedzie ze służbową korespondencją i postara się wyjaśnić. Ale co mi to da?! Ale mi głupio!!!!!

RURECZKO, chwała Tobie za takie myślenie. Może zainwestujcie w detektor tętna?

MADE, wzajemnie. Mary musiałaby chyba do pl przyjechać, żeby ktoś zwrócił na te brzuszkowe problemy uwagę...

A oto moje małe dzieła: Zobacz załącznik 422702Zobacz załącznik 422694Zobacz załącznik 422695Zobacz załącznik 422696Zobacz załącznik 422697Zobacz załącznik 422698Zobacz załącznik 422699Zobacz załącznik 422700Zobacz załącznik 422701Zobacz załącznik 422693
libby skoro ty takie cuda robisz, to czemu sie nie pochwalisz na utalentowanych staraczkach, co???? Czekamy tam na Ciebie:tak:

Dziewczyny czesc!!! Wpadlam Was podczytac, bo mi sie nudzi :-(

eeeeeeee no i mam co chciałam... :huh::sorry: AMALFI, dziękuję.
I nie wiem co mam napisać. Może pójdę już spać, oczka mnie już szczypią. Jutro coś więcej pogadamy

Karaluchy

pierwsza ???:szok:

ja wczoraj na chwile poszlam do syialni i padlam o 22 hehe maz wrocil to ja juz dawno w wyrze , taka nieprzytomna bylam :)
mialam dobra intuicje zeby sie polozyc , bo maly wstawal co godzine !
wstawal i smial sie i gadal do hipcia na karuzelce ... a budzil sie , bo moj madry maz mial sprawdzic czy grzejnik grzeje wogole , bo go nie uzywalismy prawie nigdy i zostawil wlaczony :/ bylo tak goraco pomimo , ze grzal w salonie , ze maakra ja tez cala mokra wstalam ...
nad ranem za to zaczely sie baki i stekanie ,ale to moja wina , bo zjadlam salatke gyros... chcialam zobaczyc czy moge wiecej jesc i jak sie okazalo jednak nie hehe , glupol ze mnie :/

mam nadzieje , ze maly niedlugo pojdzie spac to i ja sie walne , bo nieprzytomna jestem...

Mloda hej :) co tam ?

Mary z dnia na dzien bedzie lepiej :)

buzka dla wszystkich !

libby ja nadal czekam, zwlaszcza ze taki kocyk dla malucha( wklejalas link) ja juz mam za soba, niestety zrąbałam bo dodalam inny kolor, na kwiatka w srodku, ale niedlugo zrobie nastepny;-). Czekaaaaaaaaamyyyyyyyyyyyyyyyyy na ciebie:tak:. No chodz, powymieniamy sie wzorami i takie tam, podoradzamy, bo ja raczkuje jak chodzi o szydelko, robie dopiero z pol roku, wczesniej nigdy

Cześć:-D

Kocie co pijemy z rana??

Asionek hej:tak: jak nocka?

Amalfi widziałam Twoje misie:zawstydzona/y: szary jest taki piękny... Robisz takie cuda na zamówienie?

rurka Jak ktos zamowi, to robie, zwykle daje na prezenty. A jak sie czujesz?? Dobrze wszystko znosisz???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry