reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej wszystkim!

U mnie załamka - Mia ma biegunkę i ostrzelała kupą pół swojego pokoiku! :confused::confused::sorry2::sorry2::eek::eek: Męczyła się całą noc, wierciła, płakała, aż wydusiła i to taką rzadką kupę, że czegoś takiego jeszcze nie widziałam! :szok::szok:
Nie wiem sama już, co robić, ale zmykam w krzaki, bo dziś jestem zupełnie nie w formie - ZA-ŁA-MKA... :sad:

reklama
RURKA w sumie to na zadnym, nadal bez zmian, jestem po pierwszej wizycie w Provicie i tyle narazie. A czemu juz teraz dobrez, tzn ze bylo gorzej?? Zle znosilas poczatek ciazy??? Teraz juz bedziesz miala z gorki raczej, brzuszek rosnie, co???

MARY-BETH oj kurcze, no to sa uroki macierzynstwa, ale niedlugo juz bedzie tylko sama radosc, zobaczysz, przejdziesz przez zabkowanie i pozniej juz sielanka....

Dzień dobry :)

Kocurku - jedną ręką też się da :-p wiem z autopsji :-)))) nie wymiguj się. Jak tam Kochana u Ciebie? Niespokoju ciąg dalszy?
Ja moją marudkę przyzwyczajam do bujaczka, wczoraj wytrzymał aż dwie godziny, oczywiście nie łącznie :-D))))) dwa razy po godzinie :)))
Trochę się zawzięłam, bo w pewnym momencie zaczęłam szukać wykałaczek na opadające powieki :-))))

młodamamusia - dobrze, że skrobnęłaś słówko ;) Myślałam o Was...
Jak znajdziesz chwilę, napisz coś więcej. Pozdrawiam :-)

Libby - wybacz, że wczoraj nic nie napisałam, ale walczę z tym moim krasnalem i jakoś tak głowę straciłam :/
Twoje dzieła są prześliczne :) Ja w życiu nic nie zrobiłam na drutach czy szydełku :confused: brak mi niezbędnej tutaj, cierpliwości :-) Za to robię coś równie ładnego, ale się przecież chwalić nie będę....nie, nie, nie :-D))))))

Zizi - a miałam wczoraj pisać do Ciebie i pytać o objawy :tak: Pamiętaj, że przez całe święta o Tobie myślałam!!!!!! Nadal myślę i piąstki zaciskam :))))

No Kochane, wstawać, bo kawę robię :-D

Mary :-( kurczę, tak mi przykro...
Jedyne co w tej sytuacji można to tylko czekać.

Ostatnia edycja:
Mary bidulki :(( biedna Mia :-(

Made cześć:-D jak tam Twoje piękne dzieci??:-D

Amalfi aż tak źle nie było, raczej taki niepokój czy wszystko w porządku:zawstydzona/y: najważniejsze, że się nie poddajesz, uda się! Musisz z Made porozmawiać, ona wizualizacje robi, skuteczne:-D

Zizi &&&&&&& i oczywiście ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rureczka hehe :-)))) to najmniejsze piękne spacyfikowane, w bujaczku siedzi :cool2:, a to starsze piękne przed telewizorem, głuche i ślepe na moje wołania :confused: za to uśmiechem obdarowywuje piękne panie z telewizji :)))))))

A 13stka co robi?:-D rozkoszny masz widoczek:zawstydzona/y: moje duże dziecko wygoniłam do sklepu, ewidentnie nie może mieć wolnego, bo chodzi i marudzi:-D

rureczka - co do 13. to hmm....standardowo, czyli NIC :-))))))
We wtorek zdjęli jej gips i powoli ćwiczy rękę, nie jest lekko, bo tyle tygodni w usztywnieniu robi swoje, ale musi, bo w poniedziałek do szkoły i zaczyna ćwiczenia :tak:
Czy Twój małżonek nadal nie pali?

Hej Bogusiu :-) Kawka owszem, ale za całus od Remiczka :-p:-D

Ostatnia edycja:
O moja droga Made! :-D On teraz bardzo chętnie rozdaje całuski :tak: tyle tylko, że trzeba trafić na moment jak Sir Remy jest wyspany, a właśnie wstał z drzemki i robi motorek :cool2: czyli będzie buziaczek ślimaczek :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry