reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej wszystkim!

U mnie załamka - Mia ma biegunkę i ostrzelała kupą pół swojego pokoiku! :confused::confused::sorry2::sorry2::eek::eek: Męczyła się całą noc, wierciła, płakała, aż wydusiła i to taką rzadką kupę, że czegoś takiego jeszcze nie widziałam! :szok::szok:
Nie wiem sama już, co robić, ale zmykam w krzaki, bo dziś jestem zupełnie nie w formie - ZA-ŁA-MKA... :sad:

reklama
RURKA w sumie to na zadnym, nadal bez zmian, jestem po pierwszej wizycie w Provicie i tyle narazie. A czemu juz teraz dobrez, tzn ze bylo gorzej?? Zle znosilas poczatek ciazy??? Teraz juz bedziesz miala z gorki raczej, brzuszek rosnie, co???

MARY-BETH oj kurcze, no to sa uroki macierzynstwa, ale niedlugo juz bedzie tylko sama radosc, zobaczysz, przejdziesz przez zabkowanie i pozniej juz sielanka....

Dzień dobry :)

Kocurku - jedną ręką też się da :-p wiem z autopsji :-)))) nie wymiguj się. Jak tam Kochana u Ciebie? Niespokoju ciąg dalszy?
Ja moją marudkę przyzwyczajam do bujaczka, wczoraj wytrzymał aż dwie godziny, oczywiście nie łącznie :-D))))) dwa razy po godzinie :)))
Trochę się zawzięłam, bo w pewnym momencie zaczęłam szukać wykałaczek na opadające powieki :-))))

młodamamusia - dobrze, że skrobnęłaś słówko ;) Myślałam o Was...
Jak znajdziesz chwilę, napisz coś więcej. Pozdrawiam :-)

Libby - wybacz, że wczoraj nic nie napisałam, ale walczę z tym moim krasnalem i jakoś tak głowę straciłam :/
Twoje dzieła są prześliczne :) Ja w życiu nic nie zrobiłam na drutach czy szydełku :confused: brak mi niezbędnej tutaj, cierpliwości :-) Za to robię coś równie ładnego, ale się przecież chwalić nie będę....nie, nie, nie :-D))))))

Zizi - a miałam wczoraj pisać do Ciebie i pytać o objawy :tak: Pamiętaj, że przez całe święta o Tobie myślałam!!!!!! Nadal myślę i piąstki zaciskam :))))

No Kochane, wstawać, bo kawę robię :-D

Mary :-( kurczę, tak mi przykro...
Jedyne co w tej sytuacji można to tylko czekać.

Ostatnia edycja:
Mary bidulki :(( biedna Mia :-(

Made cześć:-D jak tam Twoje piękne dzieci??:-D

Amalfi aż tak źle nie było, raczej taki niepokój czy wszystko w porządku:zawstydzona/y: najważniejsze, że się nie poddajesz, uda się! Musisz z Made porozmawiać, ona wizualizacje robi, skuteczne:-D

Zizi &&&&&&& i oczywiście ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rureczka hehe :-)))) to najmniejsze piękne spacyfikowane, w bujaczku siedzi :cool2:, a to starsze piękne przed telewizorem, głuche i ślepe na moje wołania :confused: za to uśmiechem obdarowywuje piękne panie z telewizji :)))))))

A 13stka co robi?:-D rozkoszny masz widoczek:zawstydzona/y: moje duże dziecko wygoniłam do sklepu, ewidentnie nie może mieć wolnego, bo chodzi i marudzi:-D

rureczka - co do 13. to hmm....standardowo, czyli NIC :-))))))
We wtorek zdjęli jej gips i powoli ćwiczy rękę, nie jest lekko, bo tyle tygodni w usztywnieniu robi swoje, ale musi, bo w poniedziałek do szkoły i zaczyna ćwiczenia :tak:
Czy Twój małżonek nadal nie pali?

Hej Bogusiu :-) Kawka owszem, ale za całus od Remiczka :-p:-D

Ostatnia edycja:
O moja droga Made! :-D On teraz bardzo chętnie rozdaje całuski :tak: tyle tylko, że trzeba trafić na moment jak Sir Remy jest wyspany, a właśnie wstał z drzemki i robi motorek :cool2: czyli będzie buziaczek ślimaczek :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry