reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oj Wiolka Wiolka-zbiera ci się;))))))))))))))))
haha dla przykładu-zdrapałam właśnie zdrapkę od teściowej i wygrałam 10 funtów i nie wiem już który raz z kolei ograłam męża i komputer w monopol;)))))))))))))))))))))))))

WIOLU, to czas najwyższy! Majątku wcale nie trzeba tam zostawić. Wynająć można pokój z aneksem kuchennym za 40-60zł za dobę, a nie osobę i samemu gotować, a na piesze wycieczki wziąć kanapki i piciu ze spożywczaka. Drogie są przejażdżki bryczkami na np. Morskie Oko (40zł), ale przecież są nóżki i można przystanąć przy Wodogrzmotach Mickiewicza i np. zamiast nad Morskie Oko pójść od nich do Doliny Pięciu Stawów. Ale na początek proponowałabym iść do Morskiego Oka i Szpiglasową Przełęczą do Doliny pięciu Stawów. Można wózkiem przejechać- jest to najłatwiejszy szlak a waaaaarto!! Parę zdjęć na Dolinę z góry, chyba z Koziego Wierchu i w Dolinie Pięciu Stawów: Zobacz załącznik 422801Zobacz załącznik 422805Zobacz załącznik 422804Zobacz załącznik 422803Zobacz załącznik 422802Zobacz załącznik 422799Zobacz załącznik 422800

lecę nadrobić, bo zdjęcia oglądałam. ehhhh, kiedy znowu będziemy mogli tak połazić?? Za 2 lata najszybciej i nie po Orlej....

Ostatnia edycja:
wow Libby-to ja też chcę jechac;) ale jeszcze troszkę,niech Majeczka zacznie trochę dreptac;)

oki my mykamy spaciu

kolorowych dla wszystkich

hmmm a teraz mi do głowy wlazło-a może teraz twój W. w Zakopanem-uklęknie przed tobą-pisałaś że mieliście niezłe przeboje na końcówce roku-może teraz jak się trochę uspokoiło to się zdecyduje???ale ja wcale nie podpuszczam;)))

dla Sol i innych babeczek-znalezione w necie
"
Każdy do szczęścia potrzebuje drugiego człowieka.Jego czułości, opieki i miłości. Ale miłość uczy pokory.Kochać drugiego człowieka - to nie tylko być z nim, kiedy jest dobrze i świeci słońce. Kochać to trwać obok,kiedy biją pioruny i wydaje się, że to już koniec.Trzeba umieć walczyć o miłość i ją pielęgnować.Każdego dnia, każdej godziny i w każdej sekundzie."

Ostatnia edycja:
paulina:-*. gratuluje ogrania meza
libby ale pieknie.
ja tez uciekam spac, moze ta noc bedzie juz spokojniejsza i bede mogla sie wyspac.
do spisania jutro

Zizi powodzenia w takim razie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

ja kiedys na brzuchu spac uwielbialam
pozniej ciaza i koniec z takim spaniem
teraz mleko w piersiach wiec tez tak nie pospie sobie ... nauczylam sie spac za to na plecach i lubie sie wyciagnac teraz , a kiedys nie bylo mowy zebym tak pospala
za to mam dosc spania na boku :/

Libby super foty i ty jaka sliczna ! :)

Mary bedzie dobrze niedlugo zobaczysz jak to szybko leci :) ja juz zapomnialam jak to bylo fatalnie z kolkami i jak mialam dosc ...

Wiola tez bym pojechala do Zakopanego... lata cale nie bylam
teraz jak do Pl jade to w Wawie siedze , bo chce sie rodzinka nacieszyc i przez to moj S wogole Polski nie zna
obiecuje sobie , ze to sie w koncu zmieni , a teraz jak maly jest to napewno , bo chce zeby poznal nasz sliczny kraj :)

reklama
Również potwierdzam, że wrześniowe dzieci (i dorośli) są fajne. Mój W. jest z września. ZIZI &&&&&&&&&

WIOLU, ale będziesz miała wsparcie!!

PAULINKO, planuję latem z Maćkiem w specjalnym nosidle przejść co łatwiejsze szlaki, wejść np. na Giewont, bo łatwy szlak. No, wózkiem nie ma siły, ale w nosidełku tatuś go poniesie i zwiedzi Taterki synuś.
Kolorowych

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry