reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewunia wielkie gratulacje:-):-):-)

Paulina bardzo wygodna pozycja, ale wymaga trochę miejsca i mój mąż trochę marudzi że robi się ciasno:rolleyes:
tak jakbyś spała na brzuchu z jedną noga podsunięta wyżej, to tak mniej więcej:-p nie wiem jak ci to wytłumaczyć;-)

reklama
yyyyyyyyyyy zapomniałam co miałam napisać

ZIZI na bociana to Ty na jednej nodze stoisz??:eek: hahaha

aaaa miałam napisać, że już sobie poradziłam i cosik jeszcze...

paulina dzieki kochana:-*
a swoja droga nie wiem czemu ale jestem taka jakas dziwnie spokojna, dzis nawet zakupilam bluze i bluzeczke dla malucha a mialam poczekac do 10:-). ale za obie rzeczy dalam 10 zl , przeceny.

yyyyyyyyyyy zapomniałam co miałam napisać

ZIZI na bociana to Ty na jednej nodze stoisz??:eek: hahaha

aaaa miałam napisać, że już sobie poradziłam i cosik jeszcze...

O :tak: jesteś bardzo blisko, to tak właśnie ta pozycja, tylko ze leżysz:-D:sorry:

no słuchajcie, ja tez sobie narobiłam nadziei, zwłaszcza jak zobaczyłam ten śluz:sorry:

Zizi to ja tak śpię;))))))))))) tylko nie wiedziałam że ta pozycja nazywa się na bociana;0

Libby-oj skleroza się kłania;))))))

Wiolka jadę do ciebie na przeceny;))) a pojutrze śmigam do poznania-może też na jakieś trafię;))

Zizi - hehe, na bociana! To i moja ulubiona pozycja jest!!! :-D:-D Ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za... Wiesz! ;-);-);-)

Ewula - wielkie gratulacje!!! Kochana, doczekałaś się! :happy::happy::happy:

Asionek - dzięki! ;-) Wiem, musi być w końcu lepiej...

Zmykam, bo ledwo położyłam małą, a już płacze... Ehhh...
Dobranoc!

Już wiem! WIOLU, miałam pogratulować Tobie synusia!! ....I czekamy na Twój poród w terminie, krótki i bezbolesny :)

A na Twoim miejscu, ZIZI też bym narobiła sobie nadzieji.

My z wyprzedaży rezygnujemy na korzyść wyjazdu, a i tak wiem, że obkupimy się na targu pod Gubałówką. Ciuchy zimowe dla dużych i małych są prawie o połowę tańsze i bez wyprzedaży. Ostatnio kupiłam sobie czapkę taką puchatko- pilotkę z futerka za 20zł. W. kurtkę z Campusa jesienną za stówkę znalazł... opłaca się czasem do Zakopanego jeździć. A i na straganach pod Wielką Krokwią też jest tanio jeśli o ubrania chodzi, bo za kiełbaskę z grilla z pepsi trzeba 15zł zabulić.

MARY, spokojnej nocy, przynajmniej w miarę. Żeby Mię nie bolał brzuszek &&&&&

reklama
Za kilka dni będę wiedziała czy te objawy coś znaczą, aha jeszcze brzuch i plecy w dole mnie bolą:eek:

Wiola będziemy razem wypatrywać pierwszych symptomów porodu i będziemy przeeeeeć:laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry