reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewunia wielkie gratulacje:-):-):-)

Paulina bardzo wygodna pozycja, ale wymaga trochę miejsca i mój mąż trochę marudzi że robi się ciasno:rolleyes:
tak jakbyś spała na brzuchu z jedną noga podsunięta wyżej, to tak mniej więcej:-p nie wiem jak ci to wytłumaczyć;-)

reklama
yyyyyyyyyyy zapomniałam co miałam napisać

ZIZI na bociana to Ty na jednej nodze stoisz??:eek: hahaha

aaaa miałam napisać, że już sobie poradziłam i cosik jeszcze...

paulina dzieki kochana:-*
a swoja droga nie wiem czemu ale jestem taka jakas dziwnie spokojna, dzis nawet zakupilam bluze i bluzeczke dla malucha a mialam poczekac do 10:-). ale za obie rzeczy dalam 10 zl , przeceny.

yyyyyyyyyyy zapomniałam co miałam napisać

ZIZI na bociana to Ty na jednej nodze stoisz??:eek: hahaha

aaaa miałam napisać, że już sobie poradziłam i cosik jeszcze...

O :tak: jesteś bardzo blisko, to tak właśnie ta pozycja, tylko ze leżysz:-D:sorry:

no słuchajcie, ja tez sobie narobiłam nadziei, zwłaszcza jak zobaczyłam ten śluz:sorry:

Zizi to ja tak śpię;))))))))))) tylko nie wiedziałam że ta pozycja nazywa się na bociana;0

Libby-oj skleroza się kłania;))))))

Wiolka jadę do ciebie na przeceny;))) a pojutrze śmigam do poznania-może też na jakieś trafię;))

Zizi - hehe, na bociana! To i moja ulubiona pozycja jest!!! :-D:-D Ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za... Wiesz! ;-);-);-)

Ewula - wielkie gratulacje!!! Kochana, doczekałaś się! :happy::happy::happy:

Asionek - dzięki! ;-) Wiem, musi być w końcu lepiej...

Zmykam, bo ledwo położyłam małą, a już płacze... Ehhh...
Dobranoc!

Już wiem! WIOLU, miałam pogratulować Tobie synusia!! ....I czekamy na Twój poród w terminie, krótki i bezbolesny :)

A na Twoim miejscu, ZIZI też bym narobiła sobie nadzieji.

My z wyprzedaży rezygnujemy na korzyść wyjazdu, a i tak wiem, że obkupimy się na targu pod Gubałówką. Ciuchy zimowe dla dużych i małych są prawie o połowę tańsze i bez wyprzedaży. Ostatnio kupiłam sobie czapkę taką puchatko- pilotkę z futerka za 20zł. W. kurtkę z Campusa jesienną za stówkę znalazł... opłaca się czasem do Zakopanego jeździć. A i na straganach pod Wielką Krokwią też jest tanio jeśli o ubrania chodzi, bo za kiełbaskę z grilla z pepsi trzeba 15zł zabulić.

MARY, spokojnej nocy, przynajmniej w miarę. Żeby Mię nie bolał brzuszek &&&&&

reklama
Za kilka dni będę wiedziała czy te objawy coś znaczą, aha jeszcze brzuch i plecy w dole mnie bolą:eek:

Wiola będziemy razem wypatrywać pierwszych symptomów porodu i będziemy przeeeeeć:laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry