Jestem!! Matulu, ale luda było w tym Tesco. Parking tak zapchany, że dziękowałam w duchu, że mam tak blisko i na piechotkę z wózkiem szybciutko przeleciałam regały. Łapnęłam ostatnie kajzereczki dla W., a ja miłością się najem hehe nie było już nic razowego. Mam wafle ryżowe. Pieluchy dokupiłam i zastanawiałam się nad spodniami na snowboard z Hi-Tec`a dla W, bo są mocno przecenione, ale ostatecznie kupiłam młodemu nową zabawkę i 4 pieluchy tetrowe za 0,80zł szt. Kolacje wcinam wypachniona.
MARY, dobrze, że Nutriton jednak masz jak dostać!
PAULA, to napis zamarzę heheh reklamację W złożył, ale podobno, to daremna sprawa. Pani w okienku powiedziała, że tym bardziej daremna, jeśli tam były zabawki
Dalej jestem taka doopa wołowa, że jak ktoś mnie skrytykuje, to przetwarzam to tygodniami, zamiast zaśmiać się i odburknąć coś. Wiem już co na Wielkanoc Wam przesłać, ale tym razem DHL`em poprzez wiesz kogo.
CAROLINE, kochana jak zamówisz kocyk, to będzie gratisik
) A wiesz, że mamie mojej taki sprawiłam na łoże małżeńskie?? Łączone kwiaty w kolorze ecru. Coś w tym stylu
koce i kocyki - Koc bawełniany biały i wielkie. Uwielbiam tą Józefinkę!
Pomozcie. zrobilam cos na kompie i zamiast y mam z i nie dziala alt..
WIOLU, to teraz pod kolderke obie, mende na Iwonkowe loze i spaciu. Ta menda przyjela sie u nas hahahaha
RURECZKO dziekujemz za info!
ZIZI pozostaje trzymac kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!
ja spie na prawym boku najczesciej
EWULA GRATULACJE OD NASZEJ TROJECZKI!!!!!!!!!! WRACAJ TU SZYBKO POCHWALIC SIE CORA I OPOWIEDZIEC O PORODZIE!!!!!!!!!!