reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby cudeńka! Zakochałam się:))))
Ja jak będzie mnie stać to zamówię u Ciebie kocyk:))) marzy mi się szydełkowy kocyk w kolorze kawy z mlekiem:))) Dla mojego przyszłego dziecka...o ile będę je miała...

reklama

Asionek - obyś miała rację - ale wiesz, ja bym była wdzięczna, jakby mi jakiś lekarz zechciał to stwierdzić... :zawstydzona/y: A tymczasem tu odpoweidź na wszystkie zagwozdki jest taka, ze u maluszków wszystko jest normalne i samo minie. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mię kładę coraz więcej na brzuszku, choć nie zawsze jej się to podoba... :eek: Najważniejsze, że już coraz bardziej kontaktowa jest, bo to mnie tak cieszy! :happy::happy::happy:

widzisz u nas kazdy lekarz mowil to samo , ze normalne i minie ... i minelo :) u was sa jeszcze inne problemy wiec trzeba skonsultowac to jasne
przyzwyczai sie do brzuszka , moj teraz na plecach nie chce lezec za bardzo , na macie ok , ale normalnie to juz nie :) nawet po kapieli lezy na golasa na brzuchu i tak co sie da nakladam , bo jak na plecach za dlugo jest to ie wkurza ...

Karolina jesne , ze bedziesz miala !!

To się ciesz:) Ninka tylko na pleckach spała i czasami na boku ale to przez pierwsze 2-3 miesiące.

u nas Iwa spala duzo na pleckach i nadal spi ale co sie dziwic jak i ja i Lukasz spimy na brzuchu. po kims te upodobania musiala odziedziczyc

mala dostala masc do smarowania i probiotyk.teraz juz troche mniej sie drapie ale nadal marudzi strasznie

Dziewczyny dziś o 13.20 przyszła na świat Asieńka naszej Ewuli. Ma 3320 i 57 cm i jest oczywiście najpiękniejsza!!

Ewula gratulacje kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejo:-) skończyliśmy remanent mam wolne aż do poniedziałku:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: ale się cieszę:-D:-D:-D

No dobra, a teraz królestwo za colę:-p:-p:-p:eek: normalnie tak za mną chodzi od kilku dni...:rofl2:

A poza tym trochę Wam pomarudzę,
mam tak wielkie, bolące piersi ze myślę iż zaraz pękną:eek: mam śluz płodny :eek::eek: dziwy nad dziwami:nerd:

A co do pozycji spania to moja ulubiona na bociana;-):tak::-D

Jestem!! Matulu, ale luda było w tym Tesco. Parking tak zapchany, że dziękowałam w duchu, że mam tak blisko i na piechotkę z wózkiem szybciutko przeleciałam regały. Łapnęłam ostatnie kajzereczki dla W., a ja miłością się najem hehe nie było już nic razowego. Mam wafle ryżowe. Pieluchy dokupiłam i zastanawiałam się nad spodniami na snowboard z Hi-Tec`a dla W, bo są mocno przecenione, ale ostatecznie kupiłam młodemu nową zabawkę i 4 pieluchy tetrowe za 0,80zł szt. Kolacje wcinam wypachniona.

MARY, dobrze, że Nutriton jednak masz jak dostać! :)

PAULA, to napis zamarzę heheh reklamację W złożył, ale podobno, to daremna sprawa. Pani w okienku powiedziała, że tym bardziej daremna, jeśli tam były zabawki :( Dalej jestem taka doopa wołowa, że jak ktoś mnie skrytykuje, to przetwarzam to tygodniami, zamiast zaśmiać się i odburknąć coś. Wiem już co na Wielkanoc Wam przesłać, ale tym razem DHL`em poprzez wiesz kogo.

CAROLINE, kochana jak zamówisz kocyk, to będzie gratisik :)) A wiesz, że mamie mojej taki sprawiłam na łoże małżeńskie?? Łączone kwiaty w kolorze ecru. Coś w tym stylu koce i kocyki - Koc bawełniany biały i wielkie. Uwielbiam tą Józefinkę!
Pomozcie. zrobilam cos na kompie i zamiast y mam z i nie dziala alt..

WIOLU, to teraz pod kolderke obie, mende na Iwonkowe loze i spaciu. Ta menda przyjela sie u nas hahahaha

RURECZKO dziekujemz za info!

ZIZI pozostaje trzymac kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!
ja spie na prawym boku najczesciej

EWULA GRATULACJE OD NASZEJ TROJECZKI!!!!!!!!!! WRACAJ TU SZYBKO POCHWALIC SIE CORA I OPOWIEDZIEC O PORODZIE!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Ewula-gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymajcie się dzielnie i wracajcie do nas!!!!!!!!!!!

Zizi-pozycja na bociana???????????? ło jezu co to jest???? gratki wolnego;) jak to fajnie usiąśc na dupce;),hmmm a te twoje sensacje coś podejrzane;) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
specjalnie dla ciebie

Libby szkoda tylko pieniążków wydanych przez ciebie na moje dzieciaczki, ech,że ludzie się nie wstydzą...
a jak już dorobię się swojego mieszkanka to na pewno składam do ciebie zamówienie na taką narzutę na łóżko do sypialni
ja chyba też będę bardziej ufac tym kurierom niż poczcie polskiej, dhl'em,hehe

Ostatnia edycja:
EWULA GRATULACJE KOCHANA, ZDROWKA DLA WAS I WRACAJCIE SZYBKO DO NAS NA BB

zizi ale mi nadzieje narobilas o matko... mialam takie same objawy w cyklu w ktorym sie udalo.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
libby ludzie powariowali, u nas dzis tez wszedzie pelno ludzi w miescie .a twoje dziela wspaniale.

paulina wiesz niedlugo 10 i gin mi obiecal potwierdzic plec . jak potwierdzi chlopca to licze na ciebie:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry