reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No nic kochane Ja uciekam zająć się domem.
Dziś jakaś nerwowa jestem chyba dlatego że @ się zbliża;-/
Także przepraszam za swoje zachowanie...
Marylka duży buziak za Twoja uprzejmość:)))
Miłego dnia kochane!!

No nic kochane Ja uciekam zająć się domem.
Dziś jakaś nerwowa jestem chyba dlatego że @ się zbliża;-/
Także przepraszam za swoje zachowanie...
Marylka duży buziak za Twoja uprzejmość:)))
Miłego dnia kochane!!
to fakt jestes nerwowa ale może to przez twoj stan przed @
różnie bywa wiadomo

Ala zrobiła mi tort z plasteliny i kredek:-D i juz focha nie ma.jak by była w przedszkolu,to by się wyszalała,potem jeszcze ze mną plac zabaw i potem spokój w domku,a tak to chyba złożę zamówienie na 2 KAFTANY:-D:-D.ona musi swoje wybiegać,nie ma innej opcji,dobrze,że chociaż mamy duże mieszkanie:tak:
kinga ja też nie mam nic przeciwko:tak:

agnieszka - mogło mieć wpływ - bo jednak na wyspach macie inny klimat i mogło Ci się przestawić. Ja po wycieczce do Hiszpanii i Szwajcarii musiałam czekać prawie dwa tygodnie aż mi się zaczęła. Źle mi nie było aczkolwiek to wyczekiwanie było denerwujące. A pierwszy raz słyszę żeby tak po odstawieniu anty się działo - wręcz u koleżanek się idealnie równało na 28 dni :dry: Ja taż po odstawieniu miałam równiutko co do godziny 28 dni :-p
mama - a ja korzystam z prostownicy prawie codziennie bo muszę grzywkę trzymać w ryzach bo mi się kręci zołza :-p

Karola układa puzzle a przed chwilą baje oglądała. Ja się wyspałam fajnie tylko jakoś mnie plecy bolą :dry:

I proszę się tu nie kłócić :tak: Uśmiech - nawet słoneczko się uśmiecha :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kinga ja też nie mam nic przeciwko:tak:
już ją zapytałam.
Ale dziś coś Aga nerwa ma wiec nie ważne..

nigdzie na siłę wpychać się nie zamierzam zwłaszcza tam gdzie mnie nie chcą

dzieki mama że chociaż Ty inaczej do tego podeszłaś:)

no widze balbinko że wpis zmieniłaś heh

SOL- MOZE Ty wytlumaczysz Agabre jak sie wstawia adres bloga przy suwaczku-ja nie wiem i nie umiem a On probuje i Jej nie wychodzi.
AGNIESZKA- dostaniesz @ i nerwy mina:tak:dziewczyny prosze nie psuc atmosferki na wątku:-):tak::-D:-D

SOL- MOZE Ty wytlumaczysz Agabre jak sie wstawia adres bloga przy suwaczku-ja nie wiem i nie umiem a On probuje i Jej nie wychodzi.
AGNIESZKA- dostaniesz @ i nerwy mina:tak:dziewczyny prosze nie psuc atmosferki na wątku:-):tak::-D:-D

ja niczego nie psuję
zapytałam normalnie tak jak i Ty zapytałaś ją wyżej ale widocznie ja już nie mam prawa pytać

reklama
kinga każdy może mieć gorszy dzień.proszę się nie denerwować,bo to źle wpływa na staranka:tak:.uśmiech na buzi proszę:-)
Sol to szczęściara jesteś ,ja po odstawieniu anty @ po 2 m-cach,następna znó po 2 m-cach,więc jak tu sobie planować,ehh.teraz po zabiegu też pewnie sobie poczekam,wrrrr:wściekła/y::angry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry