reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka - a ty czasem nie byłaś ostatnio w Polsce? Bo wiesz że mogło Ci się od zmiany klimatu rozreguować :tak: Ja jak pojechałam kiedyś na wczasy na dwa tygodnie to cykl z 26 dni wyciągnął mi się na 54 dni :dry: a potem się samo ustawiło do normy :tak:

[video=youtube;BeeNAYtltrY]http://www.youtube.com/watch?v=BeeNAYtltrY&feature=related[/video] - obejrzyjcie sobie - boska mała dziewczynka :-D

Ja też płci nie planuję.Kiedyś tak przez przypadek znalazłam taki kalkulator i sobie wyliczyłam,do końca w to nie wierzę ale może coś w tym jest...
I Kinga nie gadałam sobie o tak...bo my planujemy i chcemy bardzo ale tak Jak pisałam kiedyś i wyżej w poście starać będziemy się pod koniec wakacji albo późną jesienią także nie pisz takich postów skoro nie masz pojęcia!!!
ok pytam spokojnie tak jak np Mama zapytała wyżej i nie wiem po co sie tak zaraz frustrujesz? :/

mama ja podobnie z moją prostownicą :) kupiłam napalona byłam na nią i teraz leży bo ściełam włosy i cóż :) no ale może jeszcze uzyję bo w koncu troszke zapuściłam ;) hehe żart

Sol ,no jak by mi tak Ala zrobiła,to chyba bym padła trupem:szok::szok:
co do Ali,to właśnie się obraziła i siedzi u siebie w pokoju,coś cicho tam...

no ja też swoją prostownice z 3 razy może użyłam ale na szczeście jej nie kupiłam tylko dostałam w rakach nagrody :) no ale może mi się kiedyś odmieni i jeszcze sie przyda :):)

A mam pytanie :) Czy mogę dołączyć do was do grupy zamknietej!? bo widzę że takowa jest :-)

Bibinka
ach dzieci i te ich foszki co ;))
Sol niezły filimik! :>> heh

bibinka: mówisz Ala się obraziła , pewno sie zgadała z moim Kamilem :):) ale jemu juz przechodzi :):) jej pewno tez niedługo
a ta dziewczynak to szatan jakiś :):):)

hej dziewczyny jak myslicie moge dzis wypić tego tajgera czy raczej nie powinnam

kurcze ale mam chcice na męza no ale nic trzeba popracowac :):)

Kinga naszą grupą zamknietą zarządza Agnieszkakk

agnieszka - a ty czasem nie byłaś ostatnio w Polsce? Bo wiesz że mogło Ci się od zmiany klimatu rozreguować :tak: Ja jak pojechałam kiedyś na wczasy na dwa tygodnie to cykl z 26 dni wyciągnął mi się na 54 dni :dry: a potem się samo ustawiło do normy :tak:

[video=youtube;BeeNAYtltrY]http://www.youtube.com/watch?v=BeeNAYtltrY&feature=related[/video] - obejrzyjcie sobie - boska mała dziewczynka :-D
Sol tak byłam w Pl i być może ma to jakiś wpływ.Byłam także u gina i tylko mnie zbadał,nie miałam robionego usg bo nie miał sprzętu i mało mówił,powiem Ci że czułam się tak nie zręcznie że nawet dużo pytań nie zadawałam bo był jak dla mnie nie przyjemny.Także wiem że jest ok ooo i tyle...a co do miesiączki to podobno normalne po odstawieniu tabletek ale tabletki odstawiłam już jakiś czasu temu także sama już nic nie wiem i dlatego jak będę w sierpniu w Pl (prawdopodobnie jakoś na początku aby załapać się jeszcze na ciepłe lato)to wybiorę się do mojego gina i zrobię wszystkie badania a wizytę umówię sobie wcześniej bo ostatnio jak dzwoniłam to nie miała babka terminów i były święta.

I po raz kolejny i ostatni powtarzam że oficjalne starania o potomka zaczynamy pod koniec wakacji albo jesienią.

ok pytam spokojnie tak jak np Mama zapytała wyżej i nie wiem po co sie tak zaraz frustrujesz? :/

Nie frustruję się absolutnie,zajmij się sobą.

czesc BIBINKA- zycze,zeby Ala szybko wyzdrowiala i zebys mogla realizowac plany weekendowe:tak:
KINGA- ale ja nie wiem po co kupilam ta prostownice bo ja mam wlosy proste jak druty:-Da jeszcze obcielam;-)
MARYLKA- kiedy Ty masz fryzjera??mozesz wypic Tigera-to pobudza tak jak kawa a kawe w ciazy trzeba ograniczyc a nie wyeliminowac;-)takze lec a ja rzuce okiem na sklep.
SOL- rewelka.

reklama
niestety nie chce się wgrać, próbowałam na różne sposoby. Pomyślę jeszcze może coś wykombinuję :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry