reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama o jedną bliżej celu :D
a że każda z nas ma taki sam cel, to laski spełnienia CELÓW ;P

ja dziś brykam do sklepu, muszę kupić nową prostownicę do włosów :(((((( poprzednia mi się zepsiuła... fakt miałam ją 3,5 roku, ale to nie jest dobry mooment na takie dodatkowe wydatki... jak chyba zawsze dodatkowe są niechciane...
a przyznam się wam, że bez prostownicy sobie moich włosów już nie wyobrażam...

reklama
AGNIESZKA- no cos musisz zrobic z tym cyklem bo bedzie Wam ciezko trafic w dni plodne.

Wiem wiem...byłam u gina jakiś czas temu ale tylko mnie zbadał ani usg i mało pytań także chyba ten gin był niewypałem ale w sierpniu wybieramy się do Pl i wizytę umówię sobie jak tylko będę znała datę wyjazdu...Na razie się nie śpieszę bo dopiero się przygotowuję także jestem spokojna.

MLODAM- no jak sie przyzwyczailas do prostownicy to pewnie-ciezko bez;-)a wydatki nieplanowane to czasem zmora:baffled:
AGNIESZKA-tam gdzie masz pod Avatorem DZIEKI to jest suma Twoich podziekowan-ile razy Ty podziekowalas komus...a te drugie to ile osob Tobie podziekowalo...rozumiesz?;-)ALE urlop masz w sierpniu a na dziewczynke mialas polowac w lipcu:))

AGNIESZKA-tam gdzie masz pod Avatorem DZIEKI to jest suma Twoich podziekowan-ile razy Ty podziekowalas komus...a te drugie to ile osob Tobie podziekowalo...rozumiesz?;-)ALE urlop masz w sierpniu a na dziewczynke mialas polowac w lipcu:))

Oki rozumiem dziękuję za odpowiedz:)
Tak się tylko śmiałam że w lipcu mam największe szanse na dziewczynkę.A oficjalnie starać będziemy się raczej z końcem wakacji albo późną jesienią.Zobaczymy jak to będzie...:)

no Aga to jak bedzie skoro w lipcu chcecie sie starać o dziewczynke? a w sierpniu dopiero do gina sie wybierasz. pewnie tak sobie tylko gadałaś co :)
hm??

ja tam płci już nie planuję bo to tylko nerwówka była.... co ma być to bedzie ważne aby zdrowa dzidzia była! :-)

Chyba zaraz padnę:-)
teraz mnie namawiaja,a ja jedynie dzięki wam jesczze nie zrobiłam:tak:jutro rano nie zrobie bo musze wstac o 5.40 i wszystko robic jak najszybciej,a nie chce sie rano spóźnic do pracy jesli bym zobaczyła (lub nie) dwie kreski.
Teraz nie zrobie bo nie chce mi sie siku:-Dchyba ze później-zobacze jakie bede miec nastawienie:szok:
w pierwszej ciąży robiłam test popołudniu tylko ze to było po spodziewanej@

maryla ja tez jedynak:-pale staram sie nie byc egoistka:sorry:ale marudna jestem:-):tak:

no ja tez staram sie nie byc egoistka ale marudna tez jestem :):):) fajnie że jest tu jeszcze jakas jedynaczka :):) ale ja na pewno nie będe miała 1 dziecka tylko przynajmniej 2 najlepiej za jednym zamachem i bez komplikacji :):) - nie no nie mam wymagań wogule jak to jedynak :):):):):):):)

Łaskawie proszę nie nastawiać Kasii na testowanie dzisiaj, bo tylko dzięki niej się trzymam. A @ mam dostać jeszcze wcześniej, bo już w piątek.. I chybas kurna nie wytrzymam..
Nie mam co prawda testu (na szczęście)...ale nie problem kupić...
Tylko tak się cholernie boję, że zobaczę jedną kreskę, co jest bardzo prawdopodobne... Bo jestem pierwszy cykl bez tabletek.. No i ostatni @ to bylo jedynie krwawienie z odstawienia.. No i nie wiadomo tak naprawdę kiedy ta owu mogła być..co za tym idzie.. nie wiem nawet kiedy dostanę ten pieprzony okres. Czuję, że nie wyjdzie.. Bo piersi nie tak i śluz jak przed @.. zmienił się z kremowego..na śliski.. e tam.
Już się dołuję.
trzymaj sie kobieto bądź twarda a nie miękka :):) uda Ci się testowanie już jutro a ja czekam z niecierpliwością na wynik :):) trzymam kciuki
Sol u mnie drugi cykl po plastrach i juz 128 dni do porodu
trzymam kciuki za testowanie za 2 tyg
zresztą jak juz tu znajome buzki widze to mam nadzieje ze sie nie obrazicie ze co jakis czas do Was zajrze
a teraz ciazowe fluidki wysylam Wam
nie no ja mam foha :):) nie no żart my tu sie tylko na męzów obrazamy :) jak coś ale też na mszybko przechodzi :):) pisz kobieto i czesto rozzsyłaj fluidy, acha i odrazu sie przyznam że ja 2 podpierniczyłam bo chciała bym blixniaki :):)
ihihihihi ja juz sie czuje jakby mieli mnie w kaftan zapiąć:-)
a Harsh nie wiem dokładnie kiedy ma dostać@ bo jest po tabletkach,a ja chyba spasowałam jednak i dzis chyba nie bede testowac:eek::confused2:

Wisenka czytałam Twojego posta i sie smiałam do kommputera az moja Julka sie sytała z czego ja się smiejenie moge już,niech ktoś w końcu ze mną napadnie na ten kiosk :-)

ale wieccie co tak fajnie tez czekac na @ i chodzic co 5 min to wc i atrzec czy leci czy nie czy poleci czy nie,normalnie nastawienie masochistyczne,juz chyba mam jakies zaburzenia :-)

a Sol mnie tu zdzieić chce a sama do brzucha gada,tu juz naprawde oddział mozna otwierac :-)
to fakt mnie tez Wisienka rozśmieszyła :):):) mi tez niedługo kaftan bedzie potrzebny bo jak wczesniej pisałam że wyluzowałam tak z nowym cyklem zaczyna mi znowu odbijac :):) jak na karuzeli :):):)

Witajcie

Czy mogę do Was dołączyć ?? Jestem tu nowa tzn na staraczkach na bb siedziałam kiedyś dawno temu jak urodziłam pierwsze dziecko - mam 4,5 letnią Majcię.
Jak mnie przyjmiecie to napiszę coś wiecej o sobie :-)
oczywiście zapraszamy pisz często :):) ja sie staram 2 cykl :):)

czesc dziewczyny
zagladam na chwile
mam takiego lenia ze szok... maly spi od 19 a ja...len, pierwszy dzien @ - zyc mi sie nie chce
lenia mam takiego z eod wczoraj wieczorem jade na zamawianych sushi :) ale o 20h30 ide kuc
miala byc 20 hezhehehehe...
marylka : znowu mnie naszlo na oglafdanie couszkow i nabylam 2 bodziaki i koszulke w kolorze ROSE ;) ale dzis sie uspokoilam i poszlam i wkoncu dziecku pierworodnemu kupilam a nie przyszlej siostrze, czy braciszkowi ;) zajrze do was jutro! mama : jak tam staranka? a co u agnieszki.kk i lovely? buzki :****
kochana jak dawno ciebie tu nie było :):):) eh jak ty wytrzymasz do stycznia co ?? ja miała byc twarda a zobacz jak szybko wymiekłam :)

ja dziś humor mam już lepszy :):):) a wczoraj sie jeszcze dodatkowo wściekłam na mojego bo nie przyszedł po mnie wrrrrrrrrrr i kupiłam żubrówke i musiałam sobie w domu drina szczelić bo takie nerwy maiałam - jak nigdy mezuś łaskawie przyszedł podłączył sie pod drina :) a nawet mnie przegonił :) pomarudziłam mu przyzał mi racje :-) no zbytnio wyjścia nie maiła a potem mnie ładnie przepraszał i całował wszędzie a ja musiałam telewizor podglaszać :):):):):):):):):) no a dziś on jak skowronek wstał a ja lekko zadzumiona i on do mnie czemu ja jeszcze śpie że mam sie obudzić (jak kanapki robiłam) to ja mu że jak on sie nie może obudzić to ja mu nie dokuczam no i sie dupek obraził no psychol jeden ale potem go udobruchałam generalnie mam dobry humor i stwierdziłam ze musze troche popracowac nad swoimi humorkami i mam ochote na tajgera ale nie wiem czy moge pić teraz??? no piedzcie moge iść do sklepu czy nie ???

Aga dzieki za kawe :):) a to jak pisze dzieki to to co ty podzękowałaś a tam nadole samym to ile osób tobie podziękowało i za ile postów bo czasem kilka osób dziękuje za ten sam post :):)

MLODAM -ja mam prostownice Rowenty Elite Model Look i lezy w szafce...kuplam ja i uzylam moze 5 razy i ...obcielam wlosy tak jak mam na avatorku i juz mi nie potrzebna....tak jak depilator-lezy i nie wiadomo na co czeka:tak:musze w ogole zrobic pozadki w "sprzetach"i wystawic na allegro bo po co ma tak lezec.
MARYLKA- jak tam po wczorajszej randce z mężem??wszystko juz wyjaśnione,humorek dopisuje?

cześć kobitki:-).my na nogach od 8,Ala obudziła się po 7 ,ale jeszcze miała swój "pakiecik":mleczko i bajeczki i zeszło do 8:tak:.nie wiem jak ona wytrzyma w domu bez wychodzenia jeszcze dzis i jutro,chyba ten kaftan z koronką mi się przyda,a nie drapie on pod brodą:-D:-D:rofl2:.ale wolę,żeby była zdrowa do soboty.niby nic,ale w nosku chlupie...
a ja wczoraj wzięłam się za porządkowanie szaf,wieeelki wór poszedł do pck.poza tym mam trochę ubranek po Ali,żadna rewelacja,ale chciałam dać komuś biednemu.takie maleńkie rzeczy zostawiłam(może się przydadzą...),a część wystawię na allegro.

łapię fluidków od Dorotki:tak:

młodam,iwonka Wam lekarze ile kazali czekać na kolejne staranka po zabiegu???tyle opinii ile lekarzy,więc pytam.no i widzę,że niedługo zaczynacie:tak:

reklama
no Aga to jak bedzie skoro w lipcu chcecie sie starać o dziewczynke? a w sierpniu dopiero do gina sie wybierasz. pewnie tak sobie tylko gadałaś co :)
hm??

ja tam płci już nie planuję bo to tylko nerwówka była.... co ma być to bedzie ważne aby zdrowa dzidzia była! :-)

Ja też płci nie planuję.Kiedyś tak przez przypadek znalazłam taki kalkulator i sobie wyliczyłam,do końca w to nie wierzę ale może coś w tym jest...
I Kinga nie gadałam sobie o tak...bo my planujemy i chcemy bardzo ale tak Jak pisałam kiedyś i wyżej w poście starać będziemy się pod koniec wakacji albo późną jesienią także nie pisz takich postów skoro nie masz pojęcia!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry