reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzień dobry :) agnieszka z tą kawusią dzisiaj to pomysł rewelacyjny, ja się rano nie załapałam na kawę męża, bo jak wychodził do pracy to jeszcze spałam, mama, smacznego śniadania :) ja się zabieram za musli i jogurt :D jak dieta to dieta ;) później rowerek i może się uda :D

Wczoraj padłam spałam ze 2 godziny, obudziłam się, zrobiłam mężowi kanapki, wzięłam prysznic i znowu spaaaać. to możliwe, żeby mi w laboratorium pomylili próbki albo coś źle wydrukowali?

reklama
agabre Myślę że możlwe wiadomo czasami błędy się zdarzają ale raczej jeden na milion...

Dziewczyny o co chodzi z tym "dzięki" i "podziękowano za" bo nie bardzo kumam :-p
tyle lat siedzę na bb i nie skumałam jeszcze sprawy:)

witam się :)

no Aga rzeczywiście ci się rozregulowało nieźle

a My już sobie z mężulkiem korzystamy z tego cyklu ;)))

zaraz bede
ide kawkę robić :)

mamo a jeśli mogę wiedzieć to dlaczego chcesz schudnać??? skoro tak jak wisienka mówi niedługo będziemy tyć :)
iwonka-pewnie,ze mozesz wiedziec-po rostu jak pracowalam (do grudnia) to wiesz jak to w pracy-ruch,nie dojadasz,stres...a od 4 m-cy jestem w domu,mniej ruchu,dluzej spie,jem kiedy chce,czesciej mam przekąski....i nie moge patrzec na uda i brzuch i dlatego trzeba to troche zwalic ,zanim zaczne tyc ciążowo:tak:
a ostatnio sie dowiedzialam ze mialy to byc bliznieta :(
iwonka- tule....:-(
agabre-wszystko jest mozliwe-ostatnio w wiadomosciach podali,ze w szpitalu dzieci zamienili i matki karmily nie swoje dzieci...
AGNIESZKA- no cos musisz zrobic z tym cyklem bo bedzie Wam ciezko trafic w dni plodne.

na innym moim forum było coś takiego, że podziękować można było osobie, której post nam pomógł :) podziękować za informacje, które nas interesowały, a czasami nawet za żart, tóry poprawił nam humor, nie wiem jak to działa tutaj :)

agabre Myślę że możlwe wiadomo czasami błędy się zdarzają ale raczej jeden na milion...

Dziewczyny o co chodzi z tym "dzięki" i "podziękowano za" bo nie bardzo kumam :-p
jak ktoś np życzy ci udanego weekendu albo składa zyczenia albo odpowiada na wazne dla ciebie pytanko itd.... to możesz mu podziękować ! tyle :) tak samo ktoś może podziekować ci jezeli chce

agnieszka- jak ktoras pochwali Twoje fotki to mozesz podziekowac tak jak to robi Kinga:tak:;-)
KINGA-czesc
MLODAM- witka-ja czuje sie si ,tymbardziej ze o 14 biore kolejnego hormonka i znowu mniej:tak::-D

agnieszka- jak ktoras pochwali Twoje fotki to mozesz podziekowac tak jak to robi Kinga:tak:;-)
KINGA-czesc
o dokladnie ;-)

czesc mama! :)
hej młodam ;) a ja dzis na sniadanko jadłam ser capresi z warmii pychota ;P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry