reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no niech wraca do ukochanej i mi tu nie zostawia na długo ;) domyślam się że nie jest lekko. ale czasem takie życie jest, że nie do końca układa się tak jakbyśmy tego chceili, ale trza przetrzymać ;)
ja bardzo jestem z K związana i tesknie za nim jak w pracy jesteśmy ;) jest opcja, ze jak nie znajdzie pracy to może będzie wyjezdzac, ale ja za tym nie jestem :( ja chcę mieć go przy sobie, żyć razem a nie raz na jakiś czas, dla mnie życie na odległosć nie jest do końca tym czego potrzebuję.

reklama
no ja też go potrzebuję mieć przy sobie zwłaszcza jak mam zły dzień ale co zrobić żyć za coś trzeba rachunki opłacić itd dobrze że zawsze w weekend jest
i łudzę się nadzieją że już niedługo na stałe bedzie przy mnie :):):)

Ostatnia edycja:
Witam porannie:)
Może kawusia?
1735087486.gif

Co u was kochane?
Ja umieram z bólu brzucha,brzuch boli a @ brak :-/

witam sie porankie:tak:jedna reka pisze a w drugiej trzymam pyszna bulke ze slonecznikiem i z zoltym serem i pomidorkiem,kawka obok piekni pachnie:tak:dzisiaj w nocy bylam w ciąży:szok::laugh2:szkoda,ze noc sie skonczyla;-)ide nadrobic:tak:AGNIESZKA-to wez no spe-po co sie meczyc a z tym @ to masz dziwnie-ostatnio przed wyjazdem tez tak mialas-cos Ci sie rozregulowalo:/

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie porankie:tak:jedna reka pisze a w drugiej trzymam pyszna bulke ze slonecznikiem i z zoltym serem i pomidorkiem,kawka obok piekni pachnie:tak:dzisiaj w nocy bylam w ciąży:szok::laugh2:szkoda,ze noc sie skonczyla;-)ide nadrobic:tak:AGNIESZKA-to wez no spe-po co sie meczyc a z tym @ to masz dziwnie-ostatnio przed wyjazdem tez tak mialas-cos Ci sie rozregulowalo:/

Nie mam nospy ale wzięłam paracetamol na pewno przejdzie ale jeszcze nie zadziałał.Nie wiem dlaczego @ tak się spóźnia,na pewno nie jestem w ciąży,myślę że to hormony szaleją ale że aż tak:-/No nic czekam na wstrętną @ bo potem zaczynam liczyć dni płodne,ostatnio wyczytałam i wyliczyłam że w lipcu mam największe szanse na dziewczynkę hehe no i wakacje się zbliżają także czas jest zacząć siebie obserwować:)
A Ja na śniadanko mam dziś zapiekanki:)właśnie siedzą w piekarniku a Ja oczywiście siedzę przy laptopie z kawusią w ręku.Synek siedzi przy stole i czeka na śniadanie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry