reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionku maż wolał chłopca, ale dziewczynka też go cieszy;-)

napewno bedzie corunia tatusia :)

asionek : moj wymieka przy 1/3 tego! hahahaha
w weekend ma tylko czesc dnia synka starszego (ktory wstaje o 9 spi 2-3 godizny w dzien i idzie spac ok. 20-20h30) obiad zakupy i kolacje czasem i wymieka
w czasie siesty malego pada na kanape sapie i zasypia :)
jestem ciekawa jakby w miedzyczasie musial posprztac, jakie spapiery popisac lub w 3 godziny siesty starszego zajac sie malym ktory sie wlasnie obudzil ;)
jak go kiedys wkoncu zwolnia to ja tak mowilam ze rok posiedzi w domu azlbo choc 6 m-cy a ja pojde sobie popracowac, choc cos przed 30 tym rokiem zycia zaczac, jakis staz czy cuuus
i nie dalej niz w ten wekeend + WCZORAJ tak dostal czadu z L. plus maly do 2 w nocy mu go zostawilam ze stiwerdzil
ze jak go zwolnia to zostanie w domu ale pozniej to on pojdzie do pracy, bo lepiej jak mama jest z dziecmi w domu :)
i jeszcze sie przebiegle zapytal L. czy chce zeby mama zostala z nim zawsze w domu :)

o zapomnij moj jak ma z malym siedziec to tylko z nim i nie ma mowy o jedzeniu hehe
takze diete bym miala niezla ...
S sie nic nie odzywa na temat pracy czy innych takich , bo dobrze wie jak jest i , ze sam by tego nie ogarnal :)

Emilce się pogorszyło, całą noc nie spała, gorączka prawie 40 i bóle brzuszka. Rano lekarka dała leki przeciwwirusowe i póki co szpital odroczony. Jakby jej nie polepszało się to czeka nas szpital :-( Trzymajcie kciuki. Ma tyle krost że przestałam liczyć. Główka będzie jednym wielkim strupem :-( Buzia i reszta niewiele lepiej :zawstydzona/y::-(

kurcze biedna mala :( a byla szczepiona ??
oby szybko z tego wyszla i obylo sie bez szpitala !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

juz kilka razy slyszalam o tym jak ludzie na yuyub czy gdzies tam wystawiaja ogloszenia , ze dzisiaj ospa party :szok: masakra ludzie to wyobrazni nie maja zeby specjalnie zarazac swoje dziecko i narazac na powiklania :( jedno przejdzie bez problemu ,a juz drugiemu moze sie nie udac :(
skad takie pomysly u ludzi ?? nie rozumiem ...

Made ale chcesz Zygmusia szczepić czy Mańka też??? Ja o Maciusia aż tak się nie martwię (choć wolałabym aby nie miał teraz ospy) - ale boję się o Martynkę w razie jakby Maciuś ospę z przedszkola przyniósł...

Liluś - Borysek jest za malutki, szczepić można dzieci powyżej 9 miesiąca życia :) Będę szczepić Mańka, w trosce o Boryska :-))))

Made dziękuję Ci za informacje i linka! Ciekawe jak w praktyce będą wyglądały te darmowe szczepionki...też się będę upominać :-)

A na razie DOBRANOC!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry