reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Goście sobie poszli, a właściwie to poszły - mama z ciocią :))) a mała dopiero co padła - po całym dniu niespania i męczenia mnie (rączki, cyc, kupa, cyc, kupa, rączki...) :-D Nie widziałam jej jeszcze takiej wymęczonej :-p
Ja mam kuchnię jak po tornado, a tak ładnie wczoraj ogarnęłam :dry: Nie chce mi się sprzątać, ani kąpać, padnę tak jak jestem - czyli w szlafroku od rana :sorry2:

Poczytałam co u Was:

rureczka
raz jeszcze gratulacje córci !!!!

lili & paulina & boogie piękne mamy forumowe dzieciaczki :tak::tak::tak::-):-):-)

carola & zizi dziewczyny KCIUKI ZACIŚNIĘTE CAŁY CZAS, AŻ DO SKUTKU :)))))))))))

sol
szkoda Emi bidulki, a i Ty się umordujesz :dry: Trzymajcie się!!

Zapomniałam się pochwalić koleżankom - powiedziałam "TAK" hehe... :-p W Wigilię, na 3. miesiąc małej, pomiędzy krokietem, a zmianą przeciekniętej od kupy pieluchy :-D:-D:-D

No i obudziło się moje maleństwo :sorry2: To se mamusia odpoczęęęła hoho :-p
No nic.. mała pocycała, mówimy ładnie DOBRANOC :).. i idziemy pod wspólną kołderkę ;)))

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry.
czy ktos mnie tu jszcze pamieta?
Iwa wstala mi o 6.10 a ja teraz ledwo na oczy patrze, nawet czuje ze mdosci mnie lapia a od 3 tyg byl spokoj .
wczoraj wieczorem fachowiec naprawil nam neta ale bylam u tesciowej na urodzinach i dlatego pisze dopero dzis.
prawo jazdy odebralam 23.12. wiec w swieta ja robilam za kierowce, oczywiscie pod bacznym okiem mojego meza. wczoraj bylam pierwszy raz sama na zakupach samochodem z Iwcia.
co do prezentow Iwa dostala od nas organy( ktore doprowadzaja mnie do szalu bo nie trzymaja sie stelarza i jak Iwa chce je przestawic to spadaja. )Lukasz dostal klucze nasadowe( walizki uniesc nie moglam) a ja od meza dostalam perfum celin dion i portfel skorzany .
no to na tyle. lece sie polozyc na chwile

Wioluś ja dziś do Ciebie chciałam pisać smska :-) Fajnie, że jesteś :-) Odpocznij sobie w ciągu dnia!

Kocurku gratuluję!!!!!!!!!!!!!!! Kiedy ślub??????????

Ślub będzie dopiero jak się odkujemy, czyli za jakieś za sto lat :-p
Dziękuję moje drogie :-D i DZIEŃ DOBRY :-)
Mała budziła mi się co chwilę w nocy, teraz przysnęła.. a ja sobie padam :-p

O.. już nie śpi... :baffled:

reklama
Kocurku nawet jak padasz to się do nas uśmiechasz - jak Ty to robisz????

Rureczka, Carola witajcie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry