Kupiłam 3 pary spodenek, niedrapki i kilka sztuk body z długim rękawem. Wszystko w kolorach neutralnych. Ale już niedługo będę szaleć na różowo lub niebiesko
zakupy dla takich malenstw to czysta przyjemnosc
nie wiem jak twoj gin szacuje wage malego czy cm , ale kupuj i nie zaluj hehe , ja sie sluchalam , ze po co tyle , ze nie ponosi i pozniej dokupowalam i dalej dokupuje
takie male niby mowia , ze sie nie brudzi , jasne , a to sie obrobi po pachy , a to obslini caly , a to uleje sie

takze pralka non stop lazi i niekiedy ciuszkow braklo :/
juz na drugi raz bede madrzejsza i ciuszkow bede miala duzoooo

aha i maly wcale tak szybko nie wyrosl z tego rozmiaru 56
polecam tez rogala do karmienia , bo plecy bola pozniej okropnie :/ przewijak tez i jak miejsca straczy wanienke na stelazu ja nie mam i plecy bola przy podnoszeniu z woda i wylewaniu :/
Asionek - a mój właśnie się uspokoił

i to już tydzień

))) Teraz ładuje łapki do buzi nagminnie albo kawałek rożka, zabawki, co tylko uda się sięgnąć łapkami

))))
lapki w buzi tez sa non stop i nie tylko lapki hehe , wszystko co zlapie idzie do buziaka , nawet moja szyja
Ewula &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte
hej
asionek : oby bole przeszly
asionek : ty masz konika, gdzie go idzie dostac???
asionek : oby maly nocny marek sie uspokoil... u nas tez w dzien spi ciagiem po 3-4h a w nocy wstaje co 2 - 2,5 max. 3 ale te trzy to nietsety w pierwszej czescie wieczoru zawsze czymi 21-24, gora 24h30 hahahahaha
a pozniej 3,5,7 a poldek 8h48 dzis !!!!!!!!!!! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sobie gola strzelilam tym drugim bablem
dzieki moze przejdzie

ja nie mam konika , bo jak kiedys tutaj ich pelno bylo i kupowalam dla znajomych dzieci tak od jakiegos roku nie moge ich nigdzie znalezc :/
no mam nadzieje , ze maly powroci do spania z jednym karmieniem nocnym ! bo w koncu i ja padne na ryjek ...
Kobietki...potrzymajcie &&& za mnie...zbliża się koniec cyklu...i poproszę o ~~~~~~~~~~~~~~ od ciężarówek
trzymam caly czas mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!

))
Martynka dostała takiego konika FP na gwiazdkę - jest super - polecam obejrzeć na youtube jak on pięknie gra i świeci - choć mojej Martynki na razie to nie uspokaja.
Zobacz załącznik 420160
slicznosci

a jakie oczka piekne
cudny !! rosnie jak na drozdzach
Mi muszą

Ja mam alergię na większość perfum...wystarczy powąchać i silna migrena gotowa

A Dolce Vita to mój ulubiony
mam to samo z perfumami :/ najgorzej jak przejdzie obok mnie jakas kobieta wypryskana na maksa i to jezcze perfumami np. z duza iloscia kwiatow , na nie najgorzej raguje :/ od razu bol glowy okropny
te paleczki do domu co sie wsadza w rozne zapachowe wody tez doprowadzaja mnie do migreny i mdlosci ... takze moj wybor perfum mocno ogrnaniczony jest
za to na meskie nigdy tak nie raguje i moze dlatego wole je od damskich ?
Made - Kochana jesteś

Pracowaliśmy

mocno, pod choinką;-)

:-) może będzie jesienny dzidziuś
styczen dobry na testowanie

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&