reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hahahahaaaa rureczka, ja Ci powiem bo się Kocurek teraz nie przyzna :-)))))))) Otóż...będzie mi wyznawać przez tydzień miłość w języku niemieckim :sorry:

Paula - ale masz ślicznotkę w domu :-)))))
nie ma takiej emotikonki, która byłaby w stanie ukazać mój zachwyt :) Prześliczna ....ach.....och......ech......:)))))))))

Ostatnia edycja:
Eee....jeszcze się okaże kto kogo miłował będzie :cool:

rureczka :-))))) mi się też marzyła kiedyś Zuzia, ale mój się nie zgodził :/ W każdym razie GRA TU LU JĘ!!!!!!!!!!
Masz zdjęcia?

A Kocurka to ja mogę i przez cały miesiąc miłować :zawstydzona/y::-):-D

Ostatnia edycja:
Madę mój maż będzie Ci wdzięczny, że obstawiasz tak jak on:-D
Zdjęć nie mam bo to była dodatkowa wizyta w szpitali, 3d i ona nie drukuje wtedy :(

Ostatnia edycja:
reklama
Kupiłam 3 pary spodenek, niedrapki i kilka sztuk body z długim rękawem. Wszystko w kolorach neutralnych. Ale już niedługo będę szaleć na różowo lub niebiesko:-D

zakupy dla takich malenstw to czysta przyjemnosc :)
nie wiem jak twoj gin szacuje wage malego czy cm , ale kupuj i nie zaluj hehe , ja sie sluchalam , ze po co tyle , ze nie ponosi i pozniej dokupowalam i dalej dokupuje
takie male niby mowia , ze sie nie brudzi , jasne , a to sie obrobi po pachy , a to obslini caly , a to uleje sie :) takze pralka non stop lazi i niekiedy ciuszkow braklo :/
juz na drugi raz bede madrzejsza i ciuszkow bede miala duzoooo :) aha i maly wcale tak szybko nie wyrosl z tego rozmiaru 56 :)
polecam tez rogala do karmienia , bo plecy bola pozniej okropnie :/ przewijak tez i jak miejsca straczy wanienke na stelazu ja nie mam i plecy bola przy podnoszeniu z woda i wylewaniu :/

Asionek - a mój właśnie się uspokoił :confused: i to już tydzień :)))) Teraz ładuje łapki do buzi nagminnie albo kawałek rożka, zabawki, co tylko uda się sięgnąć łapkami :-D))))

lapki w buzi tez sa non stop i nie tylko lapki hehe , wszystko co zlapie idzie do buziaka , nawet moja szyja :-D

Ewula &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte :)

hej

asionek : oby bole przeszly :)

asionek : ty masz konika, gdzie go idzie dostac???

asionek : oby maly nocny marek sie uspokoil... u nas tez w dzien spi ciagiem po 3-4h a w nocy wstaje co 2 - 2,5 max. 3 ale te trzy to nietsety w pierwszej czescie wieczoru zawsze czymi 21-24, gora 24h30 hahahahaha
a pozniej 3,5,7 a poldek 8h48 dzis !!!!!!!!!!! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sobie gola strzelilam tym drugim bablem ;)

dzieki moze przejdzie :)
ja nie mam konika , bo jak kiedys tutaj ich pelno bylo i kupowalam dla znajomych dzieci tak od jakiegos roku nie moge ich nigdzie znalezc :/
no mam nadzieje , ze maly powroci do spania z jednym karmieniem nocnym ! bo w koncu i ja padne na ryjek ...

Kobietki...potrzymajcie &&& za mnie...zbliża się koniec cyklu...i poproszę o ~~~~~~~~~~~~~~ od ciężarówek:)

trzymam caly czas mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!! :)))

Martynka dostała takiego konika FP na gwiazdkę - jest super - polecam obejrzeć na youtube jak on pięknie gra i świeci - choć mojej Martynki na razie to nie uspokaja.

Zobacz załącznik 420160

slicznosci :) a jakie oczka piekne :)

Z dedykacją dla wszystkich cioć :-D czysta postać cukru w cukrze :cool2::-D

cudny !! rosnie jak na drozdzach :)

Mi muszą:)
Ja mam alergię na większość perfum...wystarczy powąchać i silna migrena gotowa:(
A Dolce Vita to mój ulubiony:)

mam to samo z perfumami :/ najgorzej jak przejdzie obok mnie jakas kobieta wypryskana na maksa i to jezcze perfumami np. z duza iloscia kwiatow , na nie najgorzej raguje :/ od razu bol glowy okropny
te paleczki do domu co sie wsadza w rozne zapachowe wody tez doprowadzaja mnie do migreny i mdlosci ... takze moj wybor perfum mocno ogrnaniczony jest
za to na meskie nigdy tak nie raguje i moze dlatego wole je od damskich ? :)

Made - Kochana jesteś:happy2:
Pracowaliśmy:tak: mocno, pod choinką;-):-D:-) może będzie jesienny dzidziuś:cool2:

styczen dobry na testowanie :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry