hej
u nas nocka dzisiaj jak wczesniej czyli pobudka jakos po 4 , a nie co h jak ostatnio

takze sie wyspalam

teraz maly ma drzemke
czytam jezyk niemowlat , co prawda u nas maly jest w miare wyregulowany , ale czesto zasypia na cycu i chce to zmienic na przyszlosc zeby nie bylo dramatu jak cyc odejdzie
nie kumam tylko za bardzo tego systemu jak go wdrozyc w zycie u straszego i bardziej aktywnego dziecka ?
no , bo ma byc tak , jedzenie , aktywnosc , sen
u nas jest spanie , jedzenie , aktywnosc , jedzenie i sen ... maly jest duzej aktywny niz to co podaja w ksiazce i jakbym mu dawala cyca tylko po spaniu , pozniej aktywnosc ok 2 h , i sen tez ok tylu to by wyszlo , ze je co 5 h ... niewykonalne hehe
i sama juz nie wiem jak to rozegrac zeby jakis efekt byl ?? czytalyscie ta ksiazke ? moze jakas pomoc ??
teraz maly sam zasnal w lozeczku
Goście sobie poszli, a właściwie to poszły - mama z ciocią

)) a mała dopiero co padła - po całym dniu niespania i męczenia mnie (rączki, cyc, kupa, cyc, kupa, rączki...)

Nie widziałam jej jeszcze takiej wymęczonej
Ja mam kuchnię jak po tornado, a tak ładnie wczoraj ogarnęłam

Nie chce mi się sprzątać, ani kąpać, padnę tak jak jestem - czyli w szlafroku od rana
Poczytałam co u Was:
Zapomniałam się pochwalić koleżankom - powiedziałam "TAK" hehe...

W Wigilię, na 3. miesiąc małej, pomiędzy krokietem, a zmianą przeciekniętej od kupy pieluchy

No i obudziło się moje maleństwo

To se mamusia odpoczęęęła hoho
No nic.. mała pocycała, mówimy ładnie DOBRANOC

.. i idziemy pod wspólną kołderkę

))
fajnie , ze masz rodzinke obok i moga wpasc do ciebie

zawsze to jakas pomoc i relax dla ciebie

no i wielkie gratki !!!! teraz czekamy na weselicho
dzien dobry.
czy ktos mnie tu jszcze pamieta?
Iwa wstala mi o 6.10 a ja teraz ledwo na oczy patrze, nawet czuje ze mdosci mnie lapia a od 3 tyg byl spokoj .
wczoraj wieczorem fachowiec naprawil nam neta ale bylam u tesciowej na urodzinach i dlatego pisze dopero dzis.
prawo jazdy odebralam 23.12. wiec w swieta ja robilam za kierowce, oczywiscie pod bacznym okiem mojego meza. wczoraj bylam pierwszy raz sama na zakupach samochodem z Iwcia.
co do prezentow Iwa dostala od nas organy( ktore doprowadzaja mnie do szalu bo nie trzymaja sie stelarza i jak Iwa chce je przestawic to spadaja. )Lukasz dostal klucze nasadowe( walizki uniesc nie moglam) a ja od meza dostalam perfum celin dion i portfel skorzany .
no to na tyle. lece sie polozyc na chwile
jasne , ze pamieta

jak dzisiaj ??
widze prawko odebrane i juz sama smigasz

fajnie , zazdroszcze troche , bo ja sie zebrac nie moge zeby zrobic prawko :/ do tego troche sie dygam czy sobie tutaj poradze na testach jezykowo ...
chociaz u nas te prawko to malo potrzebne

ja miezkam w centrum i wszystko mam pod nosem , wsumie tylko na jakies dalsze wypady za miasto prawko by sie przydalo
@@@się zbliża wielkimi krokami

(
Brzuch boli coraz bardziej,w nocy mnie aż ból obudził i spać nie mogłam.Piersi jeszcze bardziej bolą,zwłaszcza po zewnętrznej stronie...dawno mnie tak nie bolały
potrzymam jednak dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

nigdy nic nie wiadomo !!
hej
witam sie z zombiem na twarzy, maly ma zaparcia, pol nocy i ranek sie prezyl...wkoncu dalam czopa...
.
i jak poszla kupka ?? a twoj maly chyba nie ma kolek ??
u nas kolek dawno nie ma juz , ale gazy potrafia meczyc i to zawsze kurka ok 5 rano

dzisiaj bylo ok i pospalismy sobie normalnie
hej misie
wczoraj po kontroli właściwie ok. Tylko że dziś zaczełam plamić:-(???? nie wiem co to znaczy skurczy brak mała sie rusza. Może to po wczorajszym badaniu. Poobserwuje sie jeszcze do wieczora i zobacze.
ja jak zaczelam plamic to byl poczatek porodu

tez po badaniu rano , caly dzien cos tam sie dzialo , ok 24 skurcze juz co 5 min od razu , a ok 7 pojechalam rodzic

takze moze u ciebie tez cos sie zaczyna dziac ?? &&&&&&&&&&&&&&& !!!