reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek : z tymi ciuskzami to sie zgadzam, moj teraz co chwile ulewa i to duzo i tez pralka chodiz non stop i ciesze sie ze nie kupilam na styk!

made : super ze wxykupilas karnet i faktycznie w 2ke razniej :) moze i ja sie kiedys zmotywuje...? hmmmmmmmmmm niech pomysle ile lat juz sie motywuje... :)

RURKA : OGROMNIASTE GRATKI !!!!!!!!!!!!!! WIE - DZIA - LAM !!!!!! :) hehehehe

made : i mnie tez bedzies zmusiala przez tydzien milowac :) po chinsku poporosze :)

boogie : swieta racja to co mowisz... mi tez sie noz w kieszeni otwiera jak slysze ze kobieta w domu nic nie robi...

reklama
Rurka wiedziałam :) póki co moje przeczucia co do naszych BB kolezanek sie sprawdzają :) Gratuluje serdecznie :) i życze zdrówka i dużo spokoju :)

Liluś Kochana ja tez mam Light Blue D&G,mąż mnie uszczęśliwił kiedys i prawie zużyłam ale został mi krem zapachowy,raz użyty...reflektujesz???Ja nie użyję a jak ma stać to miło mi będzie jak Cię uszczęśliwie:)

Rurka gratki:)))))

Asionek,też to mam,męskie są prawie wszystki ok:)

J

Asionku, Kocurku - Wasze maluchy już szaleją na macie, a moja nie lubi na brzuchu leżeć i ja jej niestety nie kładę, przez co ona tak słabiutko główkę podnosi....Hmmm....Maciusia bardziej na brzuszku trzymałam nawet jak płakał i już w wieku 7 miesięcy się czołgał. Ciekawe jak z kluseczką będzie...Waży już 5900!
.

ja mojego bardzo szybko na brzuch kladlam , bo na gazy i brzuszek lepiej bylo wiec sie przyzwyczail , ale jak nie ma checi to tez nie polezy za dlugo :)
ladnie wazy :)
moj ma juz pewnie z 6200 albo lepiej ...

A w ogóle to się zapisałam na aqua aerobic :tak: zaczynam od 3. stycznia. Dwa razy w tygodniu :)) wykupiłam sobie karnet :cool:
Zapisałam się z kuleżanką, coby mi się chciało :-D)))

fajnie , basen i plywanie czy wlasnie aerobic w wodzie to jedyny sport jaki lubie :)

Made-no towarzystwo przy cwiczeniach wskazane-zawsze lepsza mobilizacja;)
to ja się wepcham ze słodkościami;)
Zobacz załącznik 420215Zobacz załącznik 420216Zobacz załącznik 420217

pieknosci :)

Made w takim razie to Ty musisz Kocura miłować przez tydzień, bo będzie Zuzia:-D

gratki !!!!!!!!!!!!!!! tak myslalam , ze pewnie dziewczynka skoro pewnosci nie bylo wczesniej :) a jak maz cieszy sie ?? :)

asionek : z tymi ciuskzami to sie zgadzam, moj teraz co chwile ulewa i to duzo i tez pralka chodiz non stop i ciesze sie ze nie kupilam na styk!

dokladnie ja zalowalam , ze wiecej nie mialam ... teraz w Pl na 62 dokupilam cala mase i wcale tego za duzo nie jest :)

taaa kobieta nic w domu nie robi :/ juz to widze jak jakis facet by dal rade ogarnac caly dom , male dziecko albo wiecej niz jedno , spacerki , obiadki i jeszcze siebie do porzadku doprowadzic ... moj napewno by wymiekl :)

asionek : moj wymieka przy 1/3 tego! hahahaha
w weekend ma tylko czesc dnia synka starszego (ktory wstaje o 9 spi 2-3 godizny w dzien i idzie spac ok. 20-20h30) obiad zakupy i kolacje czasem i wymieka
w czasie siesty malego pada na kanape sapie i zasypia :)
jestem ciekawa jakby w miedzyczasie musial posprztac, jakie spapiery popisac lub w 3 godziny siesty starszego zajac sie malym ktory sie wlasnie obudzil ;)
jak go kiedys wkoncu zwolnia to ja tak mowilam ze rok posiedzi w domu azlbo choc 6 m-cy a ja pojde sobie popracowac, choc cos przed 30 tym rokiem zycia zaczac, jakis staz czy cuuus
i nie dalej niz w ten wekeend + WCZORAJ tak dostal czadu z L. plus maly do 2 w nocy mu go zostawilam ze stiwerdzil
ze jak go zwolnia to zostanie w domu ale pozniej to on pojdzie do pracy, bo lepiej jak mama jest z dziecmi w domu :)
i jeszcze sie przebiegle zapytal L. czy chce zeby mama zostala z nim zawsze w domu :)

rurka - zobaczysz - jak się Zuzia urodzi to będzie córunia tatunia ;-):-D

Emilce się pogorszyło, całą noc nie spała, gorączka prawie 40 i bóle brzuszka. Rano lekarka dała leki przeciwwirusowe i póki co szpital odroczony. Jakby jej nie polepszało się to czeka nas szpital :-( Trzymajcie kciuki. Ma tyle krost że przestałam liczyć. Główka będzie jednym wielkim strupem :-( Buzia i reszta niewiele lepiej :zawstydzona/y::-(

Sol - oj to niedobrze z maleńką :( Podobno ospa jest bardzo niebezpieczna u dzieci, które nie skończyły jeszcze pierwszego roku życia, może wywoływać zapalenie opon mózgowych. I dlatego też od przyszłego roku szczepionka ta będzie bezpłatna dla wszystkich dzieci, a zwłaszcza tych, które uczęszczają do różnych placówek typu, przedszkole, żłobek, itp. Oczywiście trzeba się o nią upomnieć :tak:
Ale to tak dla pozostałych kobietek, coby wiedziały :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry