reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

proszę :)
tylko wpisałam nad suwaczkiem Polduś nie wiem czy może być ;) sprawdź :)

Daj znać czy może być, a ja lecę się wykąpać bo mój ma przyjechać na seksik hahaha :D

Ostatnia edycja:

super! dziekuje! a tak na marginesie to wlasnie skapowalam jak zrobic zeby sie nie powtarzalo!!! jak glupia wpisywalam slownie caly teskt " ma rok, 1 mc, 1 tydzien" a wystarczalo zatwierdzic z data na gorze :)
jeszcze raz dziekuje!
pedze robic kolacyjke! pa

joephine- mi tez dziewczyny zwrocily uwage,ze bez suwaczkow dzialam,ale dla mnie to tez bylo za trudne:no:walczylam i nic,ale jak Tom wrocil z pracy to wybralam ktore chcialam a On mi zamontowal:tak:widze,ze troche przeprawe mialyscie,ale liczy sie efekt i nakwazniejsze,ze juz nasz pieknego suwaczka:-) lovely- udanego przytulania zycze i troszke luzu;-) moja cora juz spi, syn w kapieli i jak ktoras ma ochote popisac to jestem:tak:

josephine - hahaha tak właśnie myślałam że robisz, ale nie byłam pewna ;) najwazniejsze że już jest ;) jeszcze możesz zrobić jeden małżeński :D

mama05 - dzieki :* czekam właśnie na niego i za jakieś 10min powinien być :)

kobietki ja lece do kapania i do spania-wiem,ze troche wczesnie,ale przez ta pelnie czeto sie budzilam i licze,ze dzis odespie:tak:maz na weekend jest w domu,wiec zycie rodzinne bedzie kwitlo bo w tygodniu wychodzi o 6.30 i wraca o 17.15 wiec niewiele jest z dziecmi,ale w week,nadrabia-gry,zabawy,puzle,tance,rysowanie-stara sie tatus:-) tak wiec wszystkim zmeczonym zycze dobrej nocki,tym ktore pracuja,zeby czas szybko minal a tym,ktore wziely mezow w obroty nieziemskich doznan:tak::-D papaski i jutro pewnie zajrze na chwile.:cool2:

josephine - hahaha tak właśnie myślałam że robisz, ale nie byłam pewna ;) najwazniejsze że już jest ;) jeszcze możesz zrobić jeden małżeński :D

mama05 - dzieki :* czekam właśnie na niego i za jakieś 10min powinien być :)

wracam po kolacji i po winku, ktore zaraz bedziemy dokanczac juz w malzenskim lozu ;)))) lovely jeszcze raz dziekuje!!!! jutro zrobie drugiego suwaczka :) dobranoc wszytskim!

super! dziekuje! a tak na marginesie to wlasnie skapowalam jak zrobic zeby sie nie powtarzalo!!! jak glupia wpisywalam slownie caly teskt " ma rok, 1 mc, 1 tydzien" a wystarczalo zatwierdzic z data na gorze :)
jeszcze raz dziekuje!
pedze robic kolacyjke! pa
No właśnie tak myślałam i już miałam pisać żebyś spróbowała bez ale właśnie doczytałam i widzę że już wiesz:tak::tak:

No a ja prawie skończyłam przeglądać Wasze zdjęcia na NK i muszę powiedzieć że same laseczki są w staraczkach 2011:-D:-D Dzieciaczki cudne a mężowie (tudzież narzeczeni ) też całkiem całkiem:-D:-D Troszkę mi to zajęło ale tyle tego było na raz... Pozdrawiam:blink:

reklama
KPI23 idz do kosmetyczki,wyluzuj sie troszke i zajrzyj do nas;-)milej nocki w jednym lozku:tak:i zeby choroby sie Was nie czepialy:tak:

byłam, wróciłam i szczęśliwa jestem ... nie ma to jak sobie zrobić dobrze!

kpi23 - jak Cie palne to się skończy głupie gadanie :p (w sumie Cie nie palne, bo w ciąży jesteś, ale mnie korci :p ) równie dobrze ja mogę powiedzieć, że jestem gówniarą przy was i w dodatku bez ślubu!! A jednak forum to takie magiczne miejsce gdzie wszystkie czujemy sie równe :D

ej tam, wiedziałam, że nie palniesz ...
dziewczyny to tak dopada mnie czasem bo generalnie to nie martwię się z takich błachych powodów ... jak na znajomych popatrzę, że młodsi albo w moim wiek po 2 brzdąców mają ... ale każdy ma swoją ścieżkę w życiu ...

fajnie, że jesteście bo podnosicie na duchu w słabszych chwilach ;)
dziękuję

Wiesz wydaje mi się ze dużo zależy od tego skąd się jest. Bo ceny nie są wszędzie równe więc na pewno nie było tak źle:-)
kpi23 pomyśl że to dopiero się życie rozkręca a nie że staro. A co będziemy mówić za 30 lat???
...

ja już poznałam smak mieszkania w stolicy ... wszystko kilka razy droższe ...
sukienka kosztowała 2.800 ... i jak pisłam cena nie była z najwyższej półki ...
takie same meble do kuchni w stolicy 36 tysi + 10% montaż, w Koninie 12 tyś ... montaż w cenie ...
pewnie z kolei więcej zarabiam ze względu na stolicę ale myślę, że w podsumowaniu i tak na tyle samo nas stać ...

za 30 lat??? będę businesswoman na wcześniejszej emeryturce zwiedzającą świat ... co Wy na to????

Daj znać czy może być, a ja lecę się wykąpać bo mój ma przyjechać na seksik hahaha :D

to miłego i owocnego baraszkowania ;-)

No właśnie tak myślałam i już miałam pisać żebyś spróbowała bez ale właśnie doczytałam i widzę że już wiesz:tak::tak:

No a ja prawie skończyłam przeglądać Wasze zdjęcia na NK i muszę powiedzieć że same laseczki są w staraczkach 2011:-D:-D Dzieciaczki cudne a mężowie (tudzież narzeczeni ) też całkiem całkiem:-D:-D Troszkę mi to zajęło ale tyle tego było na raz... Pozdrawiam:blink:

ja cały czas szukam czasu, żeby Was trochę popodglądać ...
jak już popisze na forum to oczy się kleją ... ;(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry