reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
h105.gif

BUZIACZKI DLA POLDUSIA!!!!!!!!!!!

Dziś wpadłam głównie z życzonkami - nie dam rady dziś popisać więcej, nocka średnia u nas, Maciuś nie poszedł do przedszkola, a ja z żalu płaczę, bo miały być jasełka, Maciuś 3 tygodnie miał próby, tatuś miał nagrać te jasełka na pamiątkę - i wszystko szlag trafił....ŻAL ŻAL ŻAL!

Widzę, że więcej tu dziś nerwów - kochane już pojutrze Wigilia - będzie lepiej!

Paulinka takie niestety uroki allegro....ja też nie lubię wystawiać negatywów, bo potem ludzie na złość też mogą negatywa wystawić - co jest bzdurą i niesprawiedliwością - ale może czasem trzeba to olać i pojechać po bandzie!

Rureczka ubiłabym...współczuję...

Sol welcome back! Już się martwiłam gdzie jesteś!

Renna emocje rosną??? :-)

Jos mały już czai, że ma urodziny???

Asionku na razie weź apap i nie myśl o antybiotyku! Poza tym to chyba nie zawsze oznacza koniec karmienia???? Ja w ogóle zamówiłam w aptece VAXOL do czyszczenia uszu zamiast patyczków - bo Maciusia ostatnio też uszko bolało - wiele problemów z uszami mamy niestety z nadmiernej higieny patyczkowej! PATYCZKI PRECZ! Trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego najlepszego dla Poldeczka, samych radości, cudownych przyjaciół i czego tylko zapragnie :*:*:*

Dzień dobry Kochane :)))
Choinka się świeci, więc made zadowolona :-) Rozpisywać się nie będę bo obowiązki wzywają. Będę zerkać i w miarę możliwości się uaktywniać :))
Byle do świąt !!!!!

Dzień dobry :-):-):-)

Mam dla Was seromaka - WYSZEDŁ PALCE LIZAĆ !! :-D

LILI ... MADE -
i jeszcze chciałam pokazać ozdóbki i fotofiliżankę :)))))))))))))))

lili oooj szkoda tych jasełek no... buziak!

jos POLDUSIOWI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - duuużo zdrówka przede wszystkim !!! :-):-):-):-):-)

Nie no....teraz to się muszę kawy napić do tego sernikomakowca :-) jak on się do mnie śmieje :))))))
Kocurku - cóż mi pozostaje...Filiżanka - cudowna :tak:, ozdóbki - nie dość, ze eko, to jeszcze śliczne :tak:, a ciacho - paluszki lizać :-D))))
i te płatki migdałów, mniam mniam :))))

Matko Kocurku ale cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta filiżanka bomba! Choinka z pomarańczy cudo! Ciasta już nie komentuję, bo ile można!!!!!!!!! Kurcze też tak chcę! No i jeszcze ten kawałek domku co podejrzałam na zdjęciach! Nie może to być prawda! Wycięłaś to wszystko z katalogu jakiegoś!!!!

Made kochana przytulaki od naszej paki!

helol :)

dziekuje wszystkim w imieniu poldeczka za zyczenia urodzinowe :)

lil : tak, czai, choc dzis bedzie tylko ciasto i upominek - koszulka z cars, bo urodziny-impreze juz mial organizowana z tata dziadkami i 2 kolegami, 26.11 jak mama byla 3,5h po CC ;) wtedy dostal tez prezenty, dzis jest symbolicznie, bo prawdziwa data na podwieczorek bedzie ciasto czekoladowe ze swieczkami :)

kcourek : piekna filizanka :) tutaj to tylko takie wulgarne kubki robia, a twoja ma îekna forme i jeszcze wokol zdjecia te aplikcje sama bym taka chciala :)

asionek : nie wiem co mam poradzic co do ucha;.. sama mialam zapalenie ucha raz w zyciu i to w wieku 21 lat, no i byl faktycznie antybiotyk... ale moze wrazie gdyby sie rozwinelo to mozesz dostac jakis antybiotyk co mozna karmic...? wkoncu i dla noworodkow sa antybiotyki
moj T. mial 11 dni jak dostal antybiotyk w kroplach do oka na zapchany kanalik... musisz zapytac lekarza... ale ucho jendo jets pewne - lepiej wyleczyc
niewyleczona : choroba ciagle wraca, moj tata tak ma i z czasem nawet zaczal w nim tracic sluch... takze jak bedzie bolec to wio do lekarza!

kocurek : ozdoby i ciacho tez niczego sobie dopiero lepiej oblukalam :) pieknie pieknie pieknie :)

ja dzis porobie fotki to wstawie nasza choinke, 3 letnia poldynke no i filutka :) ale to dopiero po poludniu :)

made : witaj :) jak zygmus :) dalej wyciszony? :)

lil : przykro mi z powodu jaselek... :(

renna : hej i &&&&&&&&&& za porod :)

Bigos bym pokazała też, ale jest w brzydkim garze :-p

Kochane moje naprawdę dziękuję za komplementy :sorry2: :***

Zaraz biorę się za makowca zwijanego... albo nie - trochę odpocznę :))) Bo gościa właśnie pożegnałam - kuzyna G. zmęczył mnie, bo kolację robiłam wczoraj i śniadanko dziś dość wystawne.. Poza tym do 24:00 sprzątałam kuchnię, bo bym nie mogła zasnąć :dry: A teraz malizna śpi, to ja sobie kawkę strzelę w nowej filiżance :-)

Kocurku a ta filiżanka tak na ile ml?

Jos ja to mam z prezentami tak jak Ty - za dużo w jednym czasie i boję się, że Maciuś przestanie się cieszyć...dlatego na urodziny kupiłam wspólnie z mamą taki fotel kręcony z ikei - i nic więcej od nas nie dostanie, bo to już za dużo zabawek.

reklama
Liluś - kurde, szkoda, że filmu nie będzie z udziałem Maciusia :( Trzeba Go teraz jakoś pocieszyć, może buziak od cioci made...? :-))))

jos - dupa tam z wyciszenia :-)))) wróciliśmy do starych nawyków -darcia ciąg dalszy hahahaaaa ale już nie tak intensywny i długotrwały, powiedzmy lajtowo daje znać o swojej obecności :)))) Nie wiem dlaczego, ale przed każdym zaśnięciem wyje tak średnio 30 minut :baffled:
Może uda mi się w końcu rozwikłać tę zagadkę :)

Kocurek - e nie, jak w brzydkim garze to nie pokazuj, ja jestem zbyt wrażliwa na brzydotę hahahhaaaaaaaaa :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry