reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil : suwaczek cos nie dziala, L. jest z 22.12.08 wiec jutro konczy 3 latka, a t. z 26.11.11 wiec bez miesiaca mamy 3 letnia roznice, gdyby T. sie urodizl w terminie (19.12) to byly by prawie idealnie 3 lata roznicy ;)

reklama
Asionek - mnie Maniek takie wyrzutnie armatnie serwował :-))))) hahahaaa wszystko potrafił zafajdać :))))))
)

dobrze wiedziec , ze nie tylko moj taki zdolny hehe

Asionku a kilogramy już wszystkie zgubiłaś????

juz jakis czas temu wszystko poszlo :) teraz leci to co utylo sie przed ciaza :)
ogolnie jestem bardzo mile zaskoczona szybkim powrotem do formy bez wyrzeczen , diet , a nawt jedzac mase slodyczy ktorych wczesniej nie tykalam .... chyba karmienie cycem tak dziala :)

helol

asionek : ja malego w nocy przebieram tylko na lozku :) i tez juz zaliczylam wystrzal na rece, koszule, przescieradlo i nawte sie kropka zalapala na dywan :) hahahahaha
tyle ;)))))))))))

fajnie , ze pospalas :)
moze chlopaki tak maja ? :) ja juz chyba jednak bede chodzic do lazienki przebierac malego hehe

wszystkiego na najlepszego dla Poldusia :))))

powiedz mi czy tutaj jest jakas kontrola bioderek ?? bo nam nic nikt nie sprawdzal i nie mowi na ten temat i tak sobie mysle czy to tutja norma ?

Kocurek rzeczywiscie swietny stol i krzesla ! w moim stylu :)

a co sie dzieje z Oliwka ?? bo nie doczytalam jakos ....:(

asionek : dziekuje i poldus tez dziekuje :)
bioderka tutaj nie robia radio, bo radio gorsze dla zdrowia, sprawdzaja dokladnie recznie
mi pediatra dal skierowania na radio : na moje zyczenie, ale wkoncu nie zrobilam

ciasto gotowe w formie gwiazdy tylko tak uroslo ze troszke peklo na szczycie... trudno, drugiego robic nie bede, zakamufluje confetti ;)

Jakbym chciała to was nie nadrobię :-p

Byłam u Wisieńki- Emilka jest cuuuudna :tak:;-) Maciek mówił cały czas do mnie per "pani" co mnie doprowadzało do białej gorączki :sorry: Ehh - nastolatki :laugh2: Ogólnie spotkałam we Wrocku pełno znajomych i bawiłam się świetnie :tak: Wyspałam się, odpoczęłam psychicznie i czuję się zarąbiście. Nastawiłam już bigos i groch z kapustą a jutro grochówka będzie :-p Dom cały, dzieci uśmiechnięte więc jest ok :tak:

Spadam się z dziećmi pobawić bo mnie tu Emila młotkiem tłucze :-p

pierwsza!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????????????
Niebywale hehe :)

co tam u was babolki?
u nas oki, L. konczy dzis 3 latka, chodze cala w szoku kiedy to zlecialo... ???
maz sprobuje dzis wrocic wczesniej z pracy :)
chlopcy najedzeni, mama z kawa i sniadankiem :)

witam sie przedswiatecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co slychac??
U mnie pogoda deszczowa kompletnie nie swiateczna :) Ale najwyrazniej mojej dzidzi tez sie nie podoba bo nie chce wyjsc :)
Siedzi w srodku i sie smieje :)

Jos 100 lat dla Poldinki :-D:-D

Jestem mega zła:wściekła/y: Nie dość, że durny synuś moich sąsidów urządza sobie imprezy w ciągu tygodnia, nie wspomnę już o tym, że głośna muzyka po 22 to norma zarówno w weekend jak i w tygodniu, to jeszcze rano nie dadzą pospać :wściekła/y: Zwracaliśmy już uwagę parę razy, że jest głośno, zgłaszałam do spółdzielni. Dzisiaj zadzwonie jeszcze raz, jak to nie pomoże, to będę wzywać policję i w d*** mam czy się obrażą czy nie, bo to już szczyt wszystkiego! Ten 22 letni chłopczyk siedzi sobie w domku na utrzymaniu rodziców, którzy udają, że on studiuje, co jest kompletną bzdura, i może sobie pozwolić na spanie do 11 czy 12. Natomiast mój mąż wstaje przed 6 i zasypiane po 1 w nocy nie daje mu się wyspać. To jest debilizm w czystej postaci:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
hej :)

kurka dziewczyny pomocy ucho mnie boli !! co moge zrobic ?? boje sie zeby nie rozwinelo sie dalej , bo wtedy tylko antybiotyk mnie czeka :( i koniec z karmienim cycem , bo nie umiem nic odciagnac :( ehhh pierwszy raz w zyciu boli mnie ucho i to akurat teraz :/

Rureczka wzywaj policje moze sie czegos nauczy ! wcale sie nie dziwie , ze zla jeses tez bym byla :/

Jakbym chciała to was nie nadrobię :-p

Byłam u Wisieńki- Emilka jest cuuuudna :tak:;-) Maciek mówił cały czas do mnie per "pani" co mnie doprowadzało do białej gorączki :sorry: Ehh - nastolatki :laugh2: Ogólnie spotkałam we Wrocku pełno znajomych i bawiłam się świetnie :tak: Wyspałam się, odpoczęłam psychicznie i czuję się zarąbiście. Nastawiłam już bigos i groch z kapustą a jutro grochówka będzie :-p Dom cały, dzieci uśmiechnięte więc jest ok :tak:

Spadam się z dziećmi pobawić bo mnie tu Emila młotkiem tłucze :-p

fajnie , ze wyjazd udnany i zazdroszcze spotkania z Wisienka :) napewno bylo super !

pierwsza!!!!!!!!!!!!!!! ??????????????????????????
Niebywale hehe :)

co tam u was babolki?
u nas oki, L. konczy dzis 3 latka, chodze cala w szoku kiedy to zlecialo... ???
maz sprobuje dzis wrocic wczesniej z pracy :)
chlopcy najedzeni, mama z kawa i sniadankiem :)

jeszcze raz wszystkiego naj dla malego Poldusia :)))

witam sie przedswiatecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co slychac??
U mnie pogoda deszczowa kompletnie nie swiateczna :) Ale najwyrazniej mojej dzidzi tez sie nie podoba bo nie chce wyjsc :)
Siedzi w srodku i sie smieje :)

ciekawe kiedy kiedy urodzisz ? jakies przeczucia ? :))

reklama
hej hej
100 latek dla Poldusia!!!!!!!!!!!!!ja też tak mam że często się zastanawiam jak ten czas szybko leci;)))

jejku przez to zamieszanie przedświąteczne cierpie na brak czasu pdowójnie;) dziś dzionek zapracowany-gotuje obiadki, potem mąż wróci, zakupy, kontrola u ortopedy z małą i pieczemy ciacha;), a jeszcze musze skończyc sprzątanie i pranie zrobic, ufff

Asionek-masz olejek kamforowy? trochę na watkę i do ucha

Sol-super że 'urlopik' się udał-a tatuś zadowolony też????:-D

pozdrawiam resztę

Rurka-nie krępuj się, ja już bym dawno policję wezwała-pomyśl co będzie jak maluszek się urodzi

a ja jestem zła, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mam pecha do allegro-ale nie do sprzedaży, tylko do kupna wylicytowanych rzeczy...
1. kupiłam Danielkowi niby w stanie bdb komplet czapka, szalik, rękawiczki H&M-kiedy doszło zobaczyłam że był zmechacony-a myśle, a co tam-schowałam do szafy-wystawiłam komentarz-pozytyw-nie lubię bruźdźic ludziom-potem wyciągam, patrzę a tam dziury w czapce!!!!!!!!!!!! próbowałam skontaktowac się z panią, zero odzewu-zaszyłam czapkę, wygoliłam zmechacenia i wszystko ładnie już wyglądało-ale że już nie mogłam patrzec na to (jakiś uraz miałam) więc sprzedałam dalej na allegro-kupiłam nowe w sklepie H&M
2. kurteczka jak nowa next dla małej-zimówka-nie przyszła w ogóle, zero kontaktu-sprawa będzie zgłaszana na policję-allegro już wie
3. kurteczka na podwórko do targania, dla Danielka-czekam już 1,5 tyg i nie ma kontaktu ze sprzedającym-no szlak by to trafił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wymiękam....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry