reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek pracowita z ciebie kobieta :) ja juz chalupe ogarnelam i mysle co by tu zjesc , bo mam gloda niezlego ,a ty jeszcze robisz checi na ciacho :-D

Maja no ja juz tez sie smialam z mezem i maly tez sie smial , no coz wesolo bylo :-D

Made kurka lipa z tymi lampkami :/ nie da sie jakos ich zdjac bez ruszania reszty ?? powodzenia :))

ide cos jesc , bo mnie zassalo hehe

reklama
Dziewczyny ogarnęłam:szok: nie znoszę sprzątać :crazy: jeszcze jutro tylko powycieram kurz i podleję kwiaty, Łukasza zagonię do odkurzacza i finito:-D

Liluś - ja dopiero wyprawię na emeryturze :-))) a tak całkiem, całkiem serio, to mój mąż już ma dreszcze na samo wspomnienie WIGILIA :)) On najchętniej spędziłby całe święta siedząc w domu bez zbędnego tak zwanego "rodzinnego balastu" :-D:-):-D)))))
Ale u mnie to nie przejdzie, nie ważne, że pół rodziny skłócona - liczą się POZORY :/
Ale abstra****ąc od wszelkich "uroków" świątecznych, pragnę ogłosić, iż zawieszanie nowych ledowych lampek zakończono pełnym sukcesem :rofl2:

Asionek - mnie Maniek takie wyrzutnie armatnie serwował :-))))) hahahaaa wszystko potrafił zafajdać :))))))

Kocurek - zrób zdjęcie tego pysznego sernikomakowca :-p przynajmniej oczy nakarmię :))))

made dopiero co się upiekł :)) Zrobiłam wieeelką blachę, ale niestety nie mam jeszze robota, więc nie wiem jak wyszedł... poza tym pieczony w elektrycznym - debiut ;))) Zobaczymy jak ostygnie i obleję go polewą. Wtedy wstawię fotkę, jakkolwiek będzie smakował - może chociaż będzie wyglądał :-p

Mam totalną rewolucję w kuchni :sorry: mała chwilę leży w wózeczku, to poszukam tego nosidełka dla ​ewuli :))

O mam - tak małą nosiłam ponad miesiąc temu już, jak miała niewiele ponad miesiąc, z początku przekrzywiałam nosidełko i podpierałam łepek zwiniętą pieluszką :))) Ale zaczęłam bardzo wcześnie, nie wszystkie dzieciaczki tak sztywno trzymają łepki jak mój robalek ;))) A do kiedy można nosić? - aż będzie maluszkowi w tym ciasno i niewygodnie, albo aż nam plecy wysiądą :-p:-D
To jest nosidełko Womar :)

Ostatnia edycja:
kocurek dzięki

w tym roku wigilia nas bedzie moja mama i tesciowie. Jeżeli mała nie popsuje nam planów:-D
potrawy składkowe każdy coś przynosi a sprzątaniem zajęła się moja "pani kasia" świetny pomysł dla cieżarówki co ledwo łazi:eek:

szykuje sie na kontrole na 17.00

Ewula daj znać po wizycie! Może to już ostatnia!

Kocurku ależ mam ochotę na to ciasto!

Asionku a kilogramy już wszystkie zgubiłaś????

helol

witam sie w swietnym himorze, pana boga mam ocote w stope pocalowac a to zgadnijcie czemu... co jets bardzo wazne dla jozefinki i co przy jej naturze i 2 dzieci graniczy z cuuudeeeeeeem??????????????????
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :)

POSPALAM :) dzieci mialy drzelke w tym samym czasie, ja to 40-60min nim zasne, ale jakas godzina byla jeszcze moja i chwilowo ODZYLAM :) jejejejejejeje :)))))))

carola: ok... wracaj jak zatesknisz :) rowniez wesolych swiat i ...OBY 2012 byl dla was szczesliwy i laskawszy w klopoty
buzki :***

asionek : ja malego w nocy przebieram tylko na lozku :) i tez juz zaliczylam wystrzal na rece, koszule, przescieradlo i nawte sie kropka zalapala na dywan :) hahahahaha

kocurek : ale mas zpiekne krzesla i stol :) w takim wlasnie chlodku modernistycznym jak lubie :)
wpoprzednim mieskzaniu mielismy taka biala lakowana kuchnie, siwe wielkie kafle na podlodze i krzesla barowe tez takie wlasnie biale lakowane przy siwym chlodnym podluznym barowym stole przy scianie :)
slicznie to u ciebie wyglada :) chetnie obejrz ejak znajdziesz kiedys czas dekoracje calego domku - cos czuje ze bedzie mi sie bardzo podobalo :) i moze nawet cos od ciebie zglapie ;)

lil, made : ja tez nie robie u siebie nigdy wigilii... :) hehehe
a jak robie to tylko dla naszej 3/4ki :)) czyli lepsza kolacja kilka ciast (kupnych) i innych kupionych dodatkow na stol i tyle ;)))))))))))

made : moj maz ma to samo z wigilia, zdala od ludzi i wogole jets to dla niego wydarzenie stresogenne :)
ogolnie czeka niecierpliwie na 26.12 ;)

Jos zazdroszczę tych drzemek...ja jak jestem sama z dziećmi to już Maciusia nie kładę, bo nie mam jak za bardzo....

Kocurku dopiero zauważyłam te krzesła...pękam z zazdrości!

reklama
Jos to on jutro ma urodzinki??? W takim razie już teraz ślę buziaki dla niego! To malutka różnica wieku między nim a Maciusiem - ale rocznikowo to cały rok różnicy :-)

Ja już na dziś znikam - papa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry