reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek pracowita z ciebie kobieta :) ja juz chalupe ogarnelam i mysle co by tu zjesc , bo mam gloda niezlego ,a ty jeszcze robisz checi na ciacho :-D

Maja no ja juz tez sie smialam z mezem i maly tez sie smial , no coz wesolo bylo :-D

Made kurka lipa z tymi lampkami :/ nie da sie jakos ich zdjac bez ruszania reszty ?? powodzenia :))

ide cos jesc , bo mnie zassalo hehe

reklama
Dziewczyny ogarnęłam:szok: nie znoszę sprzątać :crazy: jeszcze jutro tylko powycieram kurz i podleję kwiaty, Łukasza zagonię do odkurzacza i finito:-D

Liluś - ja dopiero wyprawię na emeryturze :-))) a tak całkiem, całkiem serio, to mój mąż już ma dreszcze na samo wspomnienie WIGILIA :)) On najchętniej spędziłby całe święta siedząc w domu bez zbędnego tak zwanego "rodzinnego balastu" :-D:-):-D)))))
Ale u mnie to nie przejdzie, nie ważne, że pół rodziny skłócona - liczą się POZORY :/
Ale abstra****ąc od wszelkich "uroków" świątecznych, pragnę ogłosić, iż zawieszanie nowych ledowych lampek zakończono pełnym sukcesem :rofl2:

Asionek - mnie Maniek takie wyrzutnie armatnie serwował :-))))) hahahaaa wszystko potrafił zafajdać :))))))

Kocurek - zrób zdjęcie tego pysznego sernikomakowca :-p przynajmniej oczy nakarmię :))))

made dopiero co się upiekł :)) Zrobiłam wieeelką blachę, ale niestety nie mam jeszze robota, więc nie wiem jak wyszedł... poza tym pieczony w elektrycznym - debiut ;))) Zobaczymy jak ostygnie i obleję go polewą. Wtedy wstawię fotkę, jakkolwiek będzie smakował - może chociaż będzie wyglądał :-p

Mam totalną rewolucję w kuchni :sorry: mała chwilę leży w wózeczku, to poszukam tego nosidełka dla ​ewuli :))

O mam - tak małą nosiłam ponad miesiąc temu już, jak miała niewiele ponad miesiąc, z początku przekrzywiałam nosidełko i podpierałam łepek zwiniętą pieluszką :))) Ale zaczęłam bardzo wcześnie, nie wszystkie dzieciaczki tak sztywno trzymają łepki jak mój robalek ;))) A do kiedy można nosić? - aż będzie maluszkowi w tym ciasno i niewygodnie, albo aż nam plecy wysiądą :-p:-D
To jest nosidełko Womar :)

Ostatnia edycja:
kocurek dzięki

w tym roku wigilia nas bedzie moja mama i tesciowie. Jeżeli mała nie popsuje nam planów:-D
potrawy składkowe każdy coś przynosi a sprzątaniem zajęła się moja "pani kasia" świetny pomysł dla cieżarówki co ledwo łazi:eek:

szykuje sie na kontrole na 17.00

Ewula daj znać po wizycie! Może to już ostatnia!

Kocurku ależ mam ochotę na to ciasto!

Asionku a kilogramy już wszystkie zgubiłaś????

helol

witam sie w swietnym himorze, pana boga mam ocote w stope pocalowac a to zgadnijcie czemu... co jets bardzo wazne dla jozefinki i co przy jej naturze i 2 dzieci graniczy z cuuudeeeeeeem??????????????????
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :)

POSPALAM :) dzieci mialy drzelke w tym samym czasie, ja to 40-60min nim zasne, ale jakas godzina byla jeszcze moja i chwilowo ODZYLAM :) jejejejejejeje :)))))))

carola: ok... wracaj jak zatesknisz :) rowniez wesolych swiat i ...OBY 2012 byl dla was szczesliwy i laskawszy w klopoty
buzki :***

asionek : ja malego w nocy przebieram tylko na lozku :) i tez juz zaliczylam wystrzal na rece, koszule, przescieradlo i nawte sie kropka zalapala na dywan :) hahahahaha

kocurek : ale mas zpiekne krzesla i stol :) w takim wlasnie chlodku modernistycznym jak lubie :)
wpoprzednim mieskzaniu mielismy taka biala lakowana kuchnie, siwe wielkie kafle na podlodze i krzesla barowe tez takie wlasnie biale lakowane przy siwym chlodnym podluznym barowym stole przy scianie :)
slicznie to u ciebie wyglada :) chetnie obejrz ejak znajdziesz kiedys czas dekoracje calego domku - cos czuje ze bedzie mi sie bardzo podobalo :) i moze nawet cos od ciebie zglapie ;)

lil, made : ja tez nie robie u siebie nigdy wigilii... :) hehehe
a jak robie to tylko dla naszej 3/4ki :)) czyli lepsza kolacja kilka ciast (kupnych) i innych kupionych dodatkow na stol i tyle ;)))))))))))

made : moj maz ma to samo z wigilia, zdala od ludzi i wogole jets to dla niego wydarzenie stresogenne :)
ogolnie czeka niecierpliwie na 26.12 ;)

Jos zazdroszczę tych drzemek...ja jak jestem sama z dziećmi to już Maciusia nie kładę, bo nie mam jak za bardzo....

Kocurku dopiero zauważyłam te krzesła...pękam z zazdrości!

reklama
Jos to on jutro ma urodzinki??? W takim razie już teraz ślę buziaki dla niego! To malutka różnica wieku między nim a Maciusiem - ale rocznikowo to cały rok różnicy :-)

Ja już na dziś znikam - papa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry