reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej wszystkim.
U mnie się posypało,wszystko jak leci ale oszczędzę Wam szczegółów.
Znikam na trochę,wrócę jak będę mogła.
Życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU:)
Oby były lepsze niż u mnie:)
Buziaki

Karola-oby się polepszyło, trzymaj się dzielnie i również Wesołych Świąt i oby Nowy Rok był lepszy dla was-do zobaczenia!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja znikam chwilowo bo dziecię się obudziło,papa

Dzień dobry!

Wlatuję z życzeniami:

Wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla każdej z Was!
A czekającym na upragnione
II życzę, by marzenie wreszcie się spełniło!!!

bomb.jpg

hej :)

u nas nocka super czyli jedna pobudka jak zwykle ostatnio na jedzonko :)
za to kupa poszla i ja jak malego zaczelam przewijac u nas w lozku , bo mi sie nie chcialo do lazienki isc do zaczely sie gazy jeden za drugim , a na koncu pod ogromnym cisnieniem poszlo kupsko , a wsumie wystrzelilo :szok: lozko i ja cala bylam ubrudzona :szok: masakra :-D nie ma to jak mila pobudka ;-)

dzisiaj maly w super formie , krzyczy do karuzeli az czkawki dostal heheh , tempki nie ma i oby tak zostalo !

a tak wogole to maly wazy juz 6050g :szok: rosnie w oczach hehe , tyg. temu jak pediatra wazyla mial 5850g ....

Dzień dobry!!!!!!
.

Aaa mała na noc tak się objadła, że przespała 5 godzin - od 21.30 do 2.30 - bez jedzenia!

super moze juz jej sie reguluje spanie dluzsze ?? moj tak zaczal i od dluzszego czasu spi juz od 20 do ok 2.30, 3.00 bez pobudki , takze super , bo wieczory mam dla siebie , albo dla meza zalezy czy w domu jest :)

helol

asionek : nie uskuteczniajac zadnych rasowych segregacji i uogolnien, ale jeszcze tutaj od 8 lat nie spotkalam sprztajacej (zarobkowo) rodowitej francuzki ;)))
:)

no wsumie racja ja tez nie widzialam :)))
pewnie na drzemke czekasz ?? :)

Czesc wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak tam przygotowania do świąt? U mnie czas oczekiwania na nasza druga pocieche
miała byc cesarka bo dzidzia byla nie odwrócona ale jak pojechalam na usg okazalo sie ze sie odwróvcila i czekamy. Termin na 1 -szego stycznia. Ciekawe czy doczekam :)

Co u was??

u mnie nijak oprocz ubranej choinki i prezentow pod nia innych rzeczy zero i pewnie tak zostanie , bo jak sama mam byc z malym to bez sensu robic nie wiadomo co ..
ale juz malo ci zostalo !! kurka na dniach mozesz rodzic :))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

heloł
pada śnieg pada śnieg;)))))) co prawda nie dużo ale już jest;)))

Lil-wiem że są te sukienki za 49 zł-tylko oni je robią w tajlandii więc przesyłka i sukienka to 75 zł a czekasz do 2 tyg na przesyłkę-mi się udało męża namówic i jutro w mieście kupię baaaaaaaaardzo podobną do asosa-bo niestety asos drogo wychodzi a tu mam ciut taniej;)))

a my wczoraj pojechaliśmy do pani która nastawiła mi 2 dyski piersiowe w kręgosłupie-cholerstwo wylazło i już nie mogłam z bólu-teraz pobolewa ale jakby lepiej, muszę za to bardzo uważac na siebie i moje okno umyje jutro mąż;))

Kocur ja to bym taką panią raz w miesiącu z chęcią przygarnęła-ile więcej czasu dla ciebie na relaks i ile masz czasu dla małej więcej;))

oo a wieczorkiem robiłyśmy z mamą uszka, krokiety, pierogi i pomroziłyśmy-w wigilię wystarczy wrzucic do wody;))
pozdrawiam resztę

aha nie mogę sobie odmówic- zdj, Mai pt. Busted;)))-świeżo po kąpieli, wielkie tatusiowe oczy, fryzura na irokeza i stopa wędrująca do buzi;)
Zobacz załącznik 418416

te sukienki z Tajlandi podobno niezla kicha gatunkowo jak szmaty wiec lepiej , ze obok siebie znalazlas :)
pysznosci z mama porobilas :)
uwazaj teraz na plecki !!
mala cudna jest ! i jakie oczka sliczne :)))

Cześć Koleżanki :) Ja mam dzisiaj ambitny plan posprzątania mieszkania przynajmniej w połowie, a po południu jak Ł. wróci jedziemy na zakupy. Już czuje co się będzie w sklepach działo :eek:

tez musze posprzatac , u mnie podobnie jak u Mai ciagle syf pomimo ciaglego sprzatania hmmmm
u mnie masakra w sklepach od dluzszego czasu , zreszta tutaj caly czas dramat w CH , bo w centrum jest jedno tylko i kurka wszyscy tam leca :/ a teraz to juz apogeum totalne ...

Z małą w nosidełku męczę seromakowca :-p Pozdrawiam wszystkie zapracowane babeczki :-D Zgłoście się - będzie mi raźniej :tak::-D

Kocurku ja mam pytanie właśnie odnośnie tego nosidełka. Wstawiałaś kiedyś link. Mogłabyś jeszcze raz napisać jakie masz? od kiedy stosowałaś i do kiedy można w takim nosidełku dziecko nosić i jak się sprawdza. Ja się zastanawiam nad chustą ale może takie nosidełko byłoby prostrze:-)

pozdrawienia dla wszystkich

Kocur ja uwielbiam seromakowca! Ale jestem głodna!:-)

Carola kurcze a może podziel się z nami swoim nastrojem - wspólnie raźniej...Trzymam za Ciebie kciuki!

Asionek rozbawiłaś mnie tą kupą!:-)

Hej :)
W sobotę ubrałyśmy z córą choinkę, a wczoraj szlag trafił lampki choinkowe :angry: Jakoś je zdemontowałyśmy bez uszczerbku dla cacuszek, ale teraz....jak ja mam zamontować nowe...? nie uśmiecha mi się tego wszystkiego zdejmować :eek:
Poza tym wszystko super :))) Tradycyjnie wywinęłam się Wigilii i gościmy się u rodziny :-)

reklama
Made ja jeszcze nigdy nie przygotowałam wigilii :-) Jak trochę podrosnę to może wtedy :-) A tymi lampkami to lipa faktycznie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry