reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak tam przygotowania do świąt? U mnie czas oczekiwania na nasza druga pocieche
miała byc cesarka bo dzidzia byla nie odwrócona ale jak pojechalam na usg okazalo sie ze sie odwróvcila i czekamy. Termin na 1 -szego stycznia. Ciekawe czy doczekam :)

Co u was??

reklama
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& renna !!!

jos
ja bladego pojęcia nie mam jak :eek: na razie stoję i patrzę na górę rozmrożonego mięsa różnorakiego :sorry: Mała zasnęła :-)

RENNA : witaj !i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

kocurek : jak mala spi to nie patrz tylko zabieraj sie do roboty ! :-p:laugh2::-D

ja ide umyc wlosy bo ne glowa moja nadaje sie do ocenzurowania....

czegos nie kumam... dlaczego na suwaczku moim nie widac ze synek jutro konczy 3 lata ?????????? nie ogarniam techniki. logiki tez nie ;)

heloł
pada śnieg pada śnieg;)))))) co prawda nie dużo ale już jest;)))

Lil-wiem że są te sukienki za 49 zł-tylko oni je robią w tajlandii więc przesyłka i sukienka to 75 zł a czekasz do 2 tyg na przesyłkę-mi się udało męża namówic i jutro w mieście kupię baaaaaaaaardzo podobną do asosa-bo niestety asos drogo wychodzi a tu mam ciut taniej;)))

a my wczoraj pojechaliśmy do pani która nastawiła mi 2 dyski piersiowe w kręgosłupie-cholerstwo wylazło i już nie mogłam z bólu-teraz pobolewa ale jakby lepiej, muszę za to bardzo uważac na siebie i moje okno umyje jutro mąż;))

Kocur ja to bym taką panią raz w miesiącu z chęcią przygarnęła-ile więcej czasu dla ciebie na relaks i ile masz czasu dla małej więcej;))

oo a wieczorkiem robiłyśmy z mamą uszka, krokiety, pierogi i pomroziłyśmy-w wigilię wystarczy wrzucic do wody;))
pozdrawiam resztę

aha nie mogę sobie odmówic- zdj, Mai pt. Busted;)))-świeżo po kąpieli, wielkie tatusiowe oczy, fryzura na irokeza i stopa wędrująca do buzi;)
Zobacz załącznik 418416

paulina : hej :)
sliczna mala, juz taki prawdziwy z niej duzy bobas :)
oczy faktycznie duze piekne :)
aaaa! udalo sie jednak z sulienka hehehehehehehhe - no i super!

no wiesz Jos-ile można znieśc marudzenie żony?;) a poza tym podejrzewam że mój mąż nie może nic dla mnie na gwiazdkę wymyślic i to jest ułatwienie dla niego;))))
no a malutka to kawałek bobaska-ok 7,5kg i ciuszki na 74 na styk;)

74cm ciuszki! niezle ! :)

a prezent : jelsi meza to urzadza i ciebie tez, to czemu nie ;)
uciekam karmic T. obudzil sie!
spal od 7h15 do teraz!!!!!!!!!!
tylko czemu nie w nocy to, czemu nie w nocy????????????????????????????:angry::no::wściekła/y:

reklama
Cześć Koleżanki :) Ja mam dzisiaj ambitny plan posprzątania mieszkania przynajmniej w połowie, a po południu jak Ł. wróci jedziemy na zakupy. Już czuje co się będzie w sklepach działo :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry