reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek : szczepienia trudno przewidziec, nie ma zasady... kurde...szkoda maluszka
aha a jeszcze tak zeby mi cisnienie skoczylo to to jest 12 eurodla pani ale z oplatami i innymi to 24... i dopiero za rok mozmey polowe odpisac od podatku wiec poki co placimy pani 24/h... za robote na 40%... no ale coz...

spi biedak wykonczony , dalam mu czopka z paracetamolu
obudzilam go na chwile na cyca , bo za dlugo nie jadl i pizamke nalozyc :)

no to niezle macie sie z ta kobieta :/ a ona jakiej narodowosci jest ?

No tak ale w takich nastrojach komu się chce?
M. pojechał z Oliwią na pogotowie...boli ją z lewej strony pod żebrem...pewnie z nerwów bo mamunia znowu popis dała...

biedna mala :(
a moze wlasnie na poprawe humoru male przytulanki ? :)

carola... diabli nadali znowu kłopoty... :dry:

lili drobna blond kobitka z długim warkoczem za prawie 8h zażyczyła 120zł - wysprzątane WSZYSTKO idealnie, boję się czegokolwiek dotknąć :szok:
Dałam 140. Wpadłam w kompleksy..
jos wiesz co.... ja myślałam o sobie, że dokładna jestem, ale ona tak posprzątała :szok: że sama bym tego lepiej nie zrobiła :huh::unsure: I w dodatku przez te 8 godzin nic nie jadła, raz jej tylko kawę zrobiłam. A szczupła jaka!! :no:
Spadłam z piedestału cholera by to... A G przyjechał i mówi, że "może byśmy ją tak raz w miesiącu na to sprzątanie..?" No cholera by to......

kurka strasznie malo wziela :szok: i jeszcze jak piszesz , ze taka dokladna super :)))
bierz skoro maz proponuje :-D

reklama
kocurek : ty nie spadaj z piedestalu tylko sie ciesz :) taka dokladna to ja samabym chciala, nie zawstydaj sie tylko bierz raz w miesiacu na gruntowne sprzatanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

asionek : wlasnie nie wiem jakiej narodowosci, nie pytalam sie, karnacja jasna ale albo arabka albo zydowka... myslalam ze portugalka ale na pewno arabka lub zydowka :)

G. na kolejnej służbowej wigilii... prosto z trasy z Gdańska, o dom zahaczył po krawat, wywaliliśmy wszystkie z szafy i żaden nam nie podszedł do koszuli hehe.. tak to jest jak się mieszka w trzech miejscach (a propos skarpetek nie do pary :-p).

Padam :sorry2:
Żegnam do jutra :*

Dzień dobry!!!!!!

Carola :-( Jak dziś nastrój???

Kocurku super! Ja też muszę może o kogoś takiego popytać, ale to już po świętach....

Aaa mała na noc tak się objadła, że przespała 5 godzin - od 21.30 do 2.30 - bez jedzenia!

lili świetnie!! Oby tak dalej :-):-):-)

Dzień dobry z kuchni :))) Kawa zrobiona. Mała dostanie jeszcze butlę na dojedzenie, a mnie czeka bigos, seromakowiec, makowiec zawijany i takie tam :-p Ciekawe jak ja to chcę z małą robić hehe... no chyba, że będzie spać... :sorry:

lili dziękuję :tak: Wigilia u nas z rodzicami. Muszę stanąć na wysokości zadania ;-) Codziennie coś już robić, bo nie zdążę.
A spało się wyśmienicie. Tylko, że Kamil już zakruszył i zaciapał biurko, bo jadł wieczorem, kot wypluł kłaczka w kilku miejscach, królik rozrzucił wiórki, pies zrzucił swoje blond włosie, kot dodatkowo zrobił odbitki z łapek na blatach... A ja biegam i to wszystko naprawiam haha :-D
Ależ córeczka cudnie pospała Ci :tak: A moja od paru dni jakaś niespokojna, w nocy też i w dzień mniej sypia i łapki ciągle w buzi.. czyżby już ząbki... :confused:

Kocurku objawy ząbkowania mogą być już na wiele tygodni przed pierwszym ząbkiem niestety...jakieś swędzenie, ślinienie...Oby nie było najgorzej u Was! A Wy aż tyle zwierzątek macie? W sprzątaniu boli mnie właśnie najbardziej to, że to zajmuje tyle czasu, a na drugi dzień (przynajmniej u mnie) nie widać już żadnego efektu!!

Paulinka - wczoraj na allegro widziałam taką sukienkę jak wczoraj pokazywałaś za 49 zł - chyba jakaś firma robi takie sukienki na wzór tych z ASOS.

reklama
helol

witam sie z zombim na twarzy.. maz mi przytargal malego o 2, wczesniej przycial sobie drzemke od 21... i on sobie pracowal i pozniej pospal, a ja od 2 do 7 mialam budzenie co godzien poltorej hhmmmmmmmmmmmmm...
teraz spi juz prawie 2h jak ja spac nie moge bo mi synek starszy wstal chwile po 8... wiec juz od godizny na nogach
humor ze bez kija nie podchodz...
jak niania przyjdzie to ich wyprawie na spacer :)

lil : super ci mala pospala, oby tak dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asionek : nie uskuteczniajac zadnych rasowych segregacji i uogolnien, ale jeszcze tutaj od 8 lat nie spotkalam sprztajacej (zarobkowo) rodowitej francuzki ;)))

kocurro : ale mas zambitne plany z makowcami i innymi, jak ty to wszystko robisz????? przyznaj sie ze spi 6-8h w nocy :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry