reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil to prawej stronie na dole masz takie słoneczko, tam musisz nacisnąć "niedostępny na czacie" i już nikt Cie nie będzie widział :)

reklama
Kocurku chodziło mi o czata na FB - niestety nie mam czasu rozmawiać na czacie, a dziś mnóstwo osób mnie zgadało - ja się już jakoś wyłączyłam i nikomu nie odpisałam - chyba wyszło na to, że jestem nietowarzyska....a już nawet od mamy opiernicz dostałam, że za dużo przy komputerze siedzę....

A gdzie Ty zamówiłaś te ozdoby??? Ja myślałam o takiej pani Kasi, ale kurcze nie wiem gdzie takiej poszukać....

Lil proszę uprzejmie :))

Ozdoby śliczne, oczywiście ja nie pomyślałam i do świąt już nie dotrą... wykorzystam te z zeszłego roku. W wigilię zmuszę Ł. do ubrania choinki:-D tak chciałam żywą w tym roku, ale z moim kotem nie ma szans, raz była, długo nie postała, Helena dostała takiego fizia, że skakała na nia, przewróciła, zbiła bombki i wróciliśmy do sztucznej :(

Moja wredna kocia mordka :sorry2:
Zobacz załącznik 418206

Ostatnia edycja:
lil ja też - mama zaraz wpada :szok: i się wyda, że to nie ja posprzątałam nooooosz.... :-p

rurka niee no drzewo to ja mam naturalne oczywiście..!!! Całe 20 cm haha :-D:-D
łooooooojjjjj....... aale kooocia....:sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
A nic takiego...okazuje się,że zrobiłam z gęby dupę,nalatałam się i nazałatwiałam a kasa dodatkowa się nie pojawi.
Nakupowałam wczoraj rzeczy za swoje,na jutro mam fryza i pedicure i muszę poodwoływać...I jeszcze muszę się przed kimś tłumaczyć...Potem mąż miał wypadek,ktoś w niego wjechał.
Wszystko do dupy,spieprzyli mi święta.

Dzień dobry :))
Moje dziecię od wczoraj się jakby wyciszyło :) i mam nadzieję, że to nie jest przypadek...jeszcze co prawda w łóżeczku nie śpi, ale jest postęp :-) przestał się wydzierać :))))

rureczka - z siusiakami już tak bywa - raz są, a raz ni ma :-D)))

Wiola - od razu widać, że chłopaka mieć będziesz :) Ślicznie wyglądasz :)))))

młodamamusia - Rafałek cudowny, a Ty widzę do blondu wróciłaś? ;-)

Olivka - no trochę Wam się posypało :/ Ech...życzę aby jakoś się wyklarowało ;)

Kocurek - trzeba było gadać, to bym podjechała posprzątać, mam wspaniałe referencje :-)))) a i ładna też jestem :-p
Fajnie sobie wymyśliłaś z tymi ozdóbkami ;)

Nooo doooopa:(
Ale z lepszych wieści to jeździłam autkiem po mieście i nie zabiłam nikogo.
I na 20.30 mam rozmowę kwalifikacyjną o pracę...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry