reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil to prawej stronie na dole masz takie słoneczko, tam musisz nacisnąć "niedostępny na czacie" i już nikt Cie nie będzie widział :)

reklama
Kocurku chodziło mi o czata na FB - niestety nie mam czasu rozmawiać na czacie, a dziś mnóstwo osób mnie zgadało - ja się już jakoś wyłączyłam i nikomu nie odpisałam - chyba wyszło na to, że jestem nietowarzyska....a już nawet od mamy opiernicz dostałam, że za dużo przy komputerze siedzę....

A gdzie Ty zamówiłaś te ozdoby??? Ja myślałam o takiej pani Kasi, ale kurcze nie wiem gdzie takiej poszukać....

Lil proszę uprzejmie :))

Ozdoby śliczne, oczywiście ja nie pomyślałam i do świąt już nie dotrą... wykorzystam te z zeszłego roku. W wigilię zmuszę Ł. do ubrania choinki:-D tak chciałam żywą w tym roku, ale z moim kotem nie ma szans, raz była, długo nie postała, Helena dostała takiego fizia, że skakała na nia, przewróciła, zbiła bombki i wróciliśmy do sztucznej :(

Moja wredna kocia mordka :sorry2:
Zobacz załącznik 418206

Ostatnia edycja:
lil ja też - mama zaraz wpada :szok: i się wyda, że to nie ja posprzątałam nooooosz.... :-p

rurka niee no drzewo to ja mam naturalne oczywiście..!!! Całe 20 cm haha :-D:-D
łooooooojjjjj....... aale kooocia....:sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
A nic takiego...okazuje się,że zrobiłam z gęby dupę,nalatałam się i nazałatwiałam a kasa dodatkowa się nie pojawi.
Nakupowałam wczoraj rzeczy za swoje,na jutro mam fryza i pedicure i muszę poodwoływać...I jeszcze muszę się przed kimś tłumaczyć...Potem mąż miał wypadek,ktoś w niego wjechał.
Wszystko do dupy,spieprzyli mi święta.

Dzień dobry :))
Moje dziecię od wczoraj się jakby wyciszyło :) i mam nadzieję, że to nie jest przypadek...jeszcze co prawda w łóżeczku nie śpi, ale jest postęp :-) przestał się wydzierać :))))

rureczka - z siusiakami już tak bywa - raz są, a raz ni ma :-D)))

Wiola - od razu widać, że chłopaka mieć będziesz :) Ślicznie wyglądasz :)))))

młodamamusia - Rafałek cudowny, a Ty widzę do blondu wróciłaś? ;-)

Olivka - no trochę Wam się posypało :/ Ech...życzę aby jakoś się wyklarowało ;)

Kocurek - trzeba było gadać, to bym podjechała posprzątać, mam wspaniałe referencje :-)))) a i ładna też jestem :-p
Fajnie sobie wymyśliłaś z tymi ozdóbkami ;)

Nooo doooopa:(
Ale z lepszych wieści to jeździłam autkiem po mieście i nie zabiłam nikogo.
I na 20.30 mam rozmowę kwalifikacyjną o pracę...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry